BTW, nameshta se kao u Montrealu 2013. kad su svi rekli da Djokovic mozhe samo sam sebe da pobedi, kad ono...
Mada, da se kladim, stavio bih novce na Djokovica.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Naravno da može, ali ne zavisi sve samo od njega. Njegov kvalitetan niko ne spori, ali pitaju se nešto i ostali, prije svega Nadal. Postalo je evidentno da je njegov najveći problem na RG-u nemogućnosti da se na mentalnom planu obračuna s Nadalom. Ista situacija je godinama bila i s Federerom. Ne kažem da je to jedini razlog, naravno da nije, ali se vrlo često ispostavlja presudnim. Ako bi sada ponovo izdominirao na Mastersima, postoji mogućnost da se ponovo demorališe i padne u provaliju (znamo koliko mu malo treba) kada vidi da je na pariškoj šljaci ponovo druga priča. Počne li ponovo sumnjati u svoje sposobnosti i udarce, gotovo je. Može sada neko reći da veliki teniseri nemaju takvih problema, ali to je laž, niko (pa ni Novak) nije robot da ga takve stvari ne dotiču i ne frustriraju.MaGiCa je napisao/la:Ta fora "bolje sad nego na RGu" je besmislena. Djokovic je igrach koji mozhe da uzme i MC i Rim i RG, a i da izduva na sva tri. On kvalitet ima da pobedi Nadala bilo gde, shto je i radio svuda - sem na RGu, a i tu je bio blizu.
Poenta je da to sto se bude desilo danas, nece imati nuzhno uticaj na ono shto ce se deshavati za 40-50 dana. Ali, meni se chini da se vec pravi svecharska atmosfera, makar po medijima u Srbiji, u kojoj jedino Djokovic mozhe da izgubi: jer ako pobedi - pobedio je nespremnog Nadala, a ako izgubi - izgubio je od nespremnog Nadala.
auuuuu pa kako te nije stid... kakav si ti nadalovac?legenda reala je napisao/la:6:3;6:3 za Đokovića
legenda reala je napisao/la:6:3;6:3 za Đokovića
Svaka cast legendo, odmah sam te se sjetio kod 3-2 za Rafu, reko nema sanse da pogodi.legenda reala je napisao/la:6:3;6:3 za Đokovića
legenda stara gataralegenda reala je napisao/la:6:3;6:3 za Đokovića
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.