Haha cuj 15 minutajoker90 je napisao/la:Trebalo je biti produzeno 15 zbog konstantnog valjanja igraca Celika. Inace osim sto kukas stalno bavis li se jos cim, stalno ti nesto smeta, opusti se malo i manje kenjaj! pozzLeBronfan je napisao/la:Nama u subotu protiv Borca produži 2min a danas Sarajevu 6min
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Bod danas ko kuća, ne vjerujem da će oboji od tandema Zrinja/Željo danas slaviti. Ajmo momci sretno vam, odigrajte najbolje što možete, dadnite 110% i rezultat će doći
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
Eh da mi je znat kakvu će Musa postavu danas izvest na teren. Valjda neće stavit opet Buhača među prvih 11 jer stvarno nema više smisla ona njegova igra. Bolje igrat bez špica nego s njime 
Sumnjam da ce bez spice krenuti, i nadam se da ce Ivica Dzidic od prve minute, manja je rupa od Damira haha
I usput, ako netko nije znao, prijenos je na BHT-u od 16:15
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I usput, ako netko nije znao, prijenos je na BHT-u od 16:15
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Možda Musa i donese odluku da igra bez špica jer je i protiv Borca vadio buhača iz igre 20 minuta prije kraja ako se ne varam(tada smo puno bolje funkcionirali) Ma kakav prijenos, dole treba ići .Samo da kiša ne usere sve 
A vidjet cemo, ja opet mislim da ce Bule od prve, a sretno vama koji idete, cini mi se da ce Skripara biti vise nego prosle godine
I jedan zanimljiv podatak, Velez nas je posljednji put dobio 2010., ocekujem nastavak niza
I nadam se da ce netko od konkurenata napraviti kiks, ako Zvijezda odigra kao protiv nas, mogu sigurno bod otkinuti
I jedan zanimljiv podatak, Velez nas je posljednji put dobio 2010., ocekujem nastavak niza
I nadam se da ce netko od konkurenata napraviti kiks, ako Zvijezda odigra kao protiv nas, mogu sigurno bod otkinuti
HRHB
HRHB
Velež: Bobić, Škahić, Zolj, Hajdarović, Reljić, Janković, Blagojević, Pejić, Haurdić, Nikolić, Maletić.
Široki: Soldo, Džidić, Pandža, Barišić, Ćorić, Zakarić, Landeka, Wagner, Ćorluka, Kožulj, Marković. Ovaj Musa kao da je pročitao moj post o buhi pa ga nije stavio
Ajmoo Plavii 
Široki: Soldo, Džidić, Pandža, Barišić, Ćorić, Zakarić, Landeka, Wagner, Ćorluka, Kožulj, Marković. Ovaj Musa kao da je pročitao moj post o buhi pa ga nije stavio
Kad ti se vec ostvaruju zelje, onda nek se ostvari i za pobjedu 
AJMO SIROKIIIIIIIIII
AJMO SIROKIIIIIIIIII
HRHB
HRHB
mozel link
Trebao bi biti na stranici Bht-a
HRHB
HRHB
mozel neko postaviti link
Kako smo losi jbt
HRHB
HRHB
Nabijem vas na ****, i vas i vasu nazovi igru
HRHB
HRHB
- badblueboylivno
- Kontakt:
yebem im svima mater u pichku, manekeni obični, šetajte do mile volje
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
- hskzmostar
- Kontakt:
badblueboylivno je napisao/la:Musa drugu godinu zaredom gubi dobiveno prvenstvo.![]()
jos kad u zadnjem kolu bude : opet taj Stevo...,ako Musa uopce prezivi do kraja prvenstva,mislio sam da smo mi losi i da smo autsajderi ali Siroki danasnji i protiv Zvijezde nije nista odigrao,lose !
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Mislim da se nebi trebali toliko nervirat što NK Široki ovako prosipa bodove, jer ovo je postao jedan obični umjetni klub(zahvaljujući osobama koje ga vode). Slaven Musa opstaje samo jer je politički podoban Miji i Bevandi.Lik nesmije da drastično izmjeni prvu postavu jer mu nedaju ova dva, a šuti jer ima dobru plaću. Zadnji koji nije slušao upravu je bio Branko Karačić i svi znamo kako je završio . Isto tako Wagneru je vrijeme definitivno odzvonilo, pa on nemože više od starosti ni da potrči. O zakariću mislim da nemoram neke riječi trošiti, vjerojatno je dobio neki signal da napušta klub na kraju sezone pa šetucka pomalo po terenu da se nebi ozljedio( ni sram ga nije). Marković dobro probija al ima **** među nogama pa nesmije da nastavi nego gubi loptu prilikom nekakvog pokušaja dodavanja.Ostale i nemoram opisati jer nisu vrijedni ni spomena. Stvarno su me razočarali pristupom u zadnjih 5 utkamica da je to za nepovjerovat... fuj fuj fuj
Prvo, ponovno ih nabijem na onu stvar, u ovih posljednjih dvadesetak dana uspjeli su syebati sve dobro iz prvog dijela sezone. Drugo, s titulom se mogu pozdraviti jer sa ovakvom igrom nece ni Mladost dobiti. Trece, place im oduzeti za ovaj mjesec, sram ih bilo, cast izuzecima, ali ovo je prevrsilo svaku mjeru, ako nastave igrati ovako, dzabe ce natkrivati tribinu jer ce max 100 ljudi biti, i na kraju, nek se ugledaju na kolege iz dvorane, valja ih odvesti na jednu utakmicu i vidjeti kako se bori za dres u kojem igras
HRHB
HRHB
Koliko je vas sto komentirate bilo u Vrapcicima?
Ja nisam bio, i trebao bih sutjeti?ljutinar je napisao/la:Koliko je vas sto komentirate bilo u Vrapcicima?
Igramo zakurac drugi dio sezone, osim Viteza, mi nismo odigrale prave utakmice
HRHB
HRHB