Heller je napisao/la:marcelo12 je napisao/la:Moze li Sloboda danas pobijedit?
S hendijem bi trebali uzet
Ne bih da se pravim pametan ali prošle subote sam upozorio da BiH liga više nije liga domaćih zicera.Dokaz je i Sarajevo sinoć.Gledao sam Slobodu prošli vikend u Mostaru i bukvalno i doslovno nisu imali ni jednu šansu niti opalili po golu za 90 i kusur minuta.S a druge strane Radnik u dosadašnjih 6 kola proljetnog prvenstva 3 pobjede , 2 remija i samo jedan poraz i to protiv vodećeg Širokog.Odigrali su neriješeno sa Zrinjskim i Željom na Grbavici.Zato spominjanje nekih sigurnih pobjeda i hendikepa je malo bezobrazno.Neznači da Sloboda neće dobiti ali zicer nije sigurno.
BTW:
Cedevita - 1 U prve dvije tekme Cedevita pobjedila samu sebe , tri puta bi bilo previše.
Watford-Birmingham -1 - Watford se bori za promociju u viši rang a gost ni gore ni dole.
Globalcaja - Ademar-1x Španjolski rukomet.Domaćinima gori pod nogama a od svojih 7 pobjeda u prvenstvu 6 su ostvarili kući a Ademar u 12 utakmica osvoio samo 7 bodova u gostima a njime nije imperativ.
Velež -Široki brijeg - x2 -Tradicija , kvaliteta , motiv , sve je na strani Širokog , jedino je malo problem što Velež najbolje igra kad je bez pritiska , tako su dobili Sarajevo pa zato sam se osigurao jednim x.
Real-1 - No coment
Barca -1 No coment.
Kvota u premieru oko 5,10.Meni dosta.Sretno.