FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sramota ako je istina, samo me cudi da nema u vjestima ako je vec stradao od batina.
Klub bi se oglasio do sada, mozda i kriju.
Klub bi se oglasio do sada, mozda i kriju.
- Evolution87
- Kontakt:
Vjerovatno brate.MortemHz je napisao/la:Jel' to ides izvan drzave?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
nisu, samo je samar dobio usput,jer da je ikoga sinoc krv oblila to sigurno ne bi bio onPeppermintSA je napisao/la:Iz prve ruke - sinoć su navijači namlatili Cimirota pred njegovom starom. Oblila ga krv.
Sramota.
Pyro is not a crime !
Ne piši svašta molim te..PeppermintSA je napisao/la:Iz prve ruke - sinoć su navijači namlatili Cimirota pred njegovom starom. Oblila ga krv.
Sramota.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
[youtube][/youtube]PeppermintSA je napisao/la:Iz prve ruke - sinoć su navijači namlatili Cimirota pred njegovom starom. Oblila ga krv.
Sramota.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- PeppermintSA
- Kontakt:
tako sam ja čuo
THEC je napisao/la:nisu, samo je samar dobio usput,jer da je ikoga sinoc krv oblila to sigurno ne bi bio onPeppermintSA je napisao/la:Iz prve ruke - sinoć su navijači namlatili Cimirota pred njegovom starom. Oblila ga krv.
Sramota.
Sto Cimi? Svasta sam cuo pa me bas interesuje zasto samar njemu pa makar i usput kako kazes
to si mogao i juče vidjeti na radončićevom sranjuPeppermintSA je napisao/la:tako sam ja čuo
ono sto sam ja saznao je da je poslije utakmica nekoliko navijaca uslo u svlacionicu a da je Cimirot bio ispred svlacionica i da ga je osamario neki od navijaca koji nisu ulazili u svlacionice, vjerovatno u nekoj huji je Cimirot dobio samar, a sta se desilo u svlacionici nemam pojma jer se javno ne iznosi, moguce da je bilo nekog naguravanja,prijetnji odredjenim igracima a svakako je i policija tu brzo dosla pa se nista vise nije ni moglo napraviti**** je napisao/la:THEC je napisao/la:nisu, samo je samar dobio usput,jer da je ikoga sinoc krv oblila to sigurno ne bi bio onPeppermintSA je napisao/la:Iz prve ruke - sinoć su navijači namlatili Cimirota pred njegovom starom. Oblila ga krv.
Sramota.
Sto Cimi? Svasta sam cuo pa me bas interesuje zasto samar njemu pa makar i usput kako kazes
Pyro is not a crime !
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Kome da vjerujemo ako ne avazu. Ipak za njih rade najbolji novinari u regionu. Naremse im se u stau i nogama nagazim.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
obiteljskicovjek je napisao/la:Kome da vjerujemo ako ne avazu. Ipak za njih rade najbolji novinari u regionu. Naremse im se u stau i nogama nagazim.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Toj prvoj ruci se osusile obe noge do 8 vecerasPeppermintSA je napisao/la:Iz prve ruke - sinoć su navijači namlatili Cimirota pred njegovom starom. Oblila ga krv.
Sramota.
Prvo da kazem da mi je zao sto je do toga uopste i doslo iz prostog razloga sto nema sanse da cemo privuci bilo koga ko je vec zaradio kakve takve pare da dodje kod nas na usput samare. Uslovi su nam svakako qurac blato tereni ko u zanzibaru korupcija na sve strane rafali za vrijeme utakmice navijaci se poubijase puskama bombama,jos nam samo fale samari usput,zasluzeni ili ne. Batina je iz raja izasla,apsolutno se slazem,ali marisati igrace u svlacionici je sramotno. Pa makar samo samar usput. Ima brate grad za to. Kafana kakva.
Al ono sto mi je drago i to pravo,navijaci napokon okrivljuju igrace tj one koji su to i zasluzili svojim pristupom a ne upravu kao recimo Dinu sto popljuvase na zapadu ne mogu se vise ni sjetiti na kojoj utakmici. Ako vec treba dijeliti samare ili hrake,nek ih dobiju oni koji su i zasluzili,hebo to usput. Sta god da se desilo u svlacionici a ocigledno se nesto desilo je nasa nova sramota i nista vise. Fatajte ih brate po gradu kad cugaju i puse i kockaju i kurce se. I nemoj samo usput da bude
Al ono sto mi je drago i to pravo,navijaci napokon okrivljuju igrace tj one koji su to i zasluzili svojim pristupom a ne upravu kao recimo Dinu sto popljuvase na zapadu ne mogu se vise ni sjetiti na kojoj utakmici. Ako vec treba dijeliti samare ili hrake,nek ih dobiju oni koji su i zasluzili,hebo to usput. Sta god da se desilo u svlacionici a ocigledno se nesto desilo je nasa nova sramota i nista vise. Fatajte ih brate po gradu kad cugaju i puse i kockaju i kurce se. I nemoj samo usput da bude
Je l' istina da su navijači uletiti u svlačionicu?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Da su bogdo...VelaHavle je napisao/la:Je l' istina da su navijači uletiti u svlačionicu?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Re: Odg: FK Sarajevo
Sramota!!!!
- Crni gavran
- Kontakt:
Ne znam ko mi i zasto obrisa post, nisam mislio nista lose niti napisao nesto provocirajuce. Onako me zanimalo misljenje onih starijih navijaca Sarajeva na ono sto sam iznio. Al, hajd ok, sve najbolje, pozdrav
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Nek su malo kopilad vaspitali. Sramotu igraci prave, a ne navijaci koji su tu na svakoj utakmici i skacu i pjevaju i izgube glas i nerviraju se i placu. Udri stoku!hilmo je napisao/la:Sramota!!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Nezadovoljan sam i ogorcen malo je reci. Pola tima bih otjerao, na igrace sam najvise ljut i smatram ih iskljucivim krivcima, ali navijaci nemaju sta raditi u svlacionici. Nadam se da ce policija odraditi svoj posao i prigodno kaznite sve one koji su ucestvovali u ovom krivicnom dijelu. STOP KRIMINALU NA TRIBINAMA!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Sta je sramota hilmo? Ti mislis da se moze s ovim manekencicima rijesiti nesto pricom?hilmo je napisao/la:Sramota!!!!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.