Emir Spahić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Emir Spahić
- Magnitogorsk
- Kontakt:
Spahic mi je omiljeni stoper uz onog malog iz Reala.
- Goalgetter
- Kontakt:
Hvala ti Emire, ponosu nas.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Magnitogorsk
- Kontakt:
Spahicu Leverkuzen na koljenima kao sto kaze ovaj forumas iznad mene.
Ponos nacije.Cartman je napisao/la:Kakvo postovanje, kakva ljubav, nakon samo dvije sezone u klubu.![]()
Hvala ti Emire, ponosu nas.
Hvala ti kapitenu!!!
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Magnitogorsk
- Kontakt:
Sto bi rekli znam ja nas Ebo nasdubrovnik je napisao/la:Hahaha izgleda da nije Emir u ocima svih Nijemaca ispao Bosanski divljak. Naci ce se pojedinci koji ce reci da su svi ovi sa majicama Bosanci a da je Emirov brat prodavao ove majice. Bravo za navijace Bayera ipak je Emir odigrao ovu dionicu u njihovom klubu na velicanstvenom nivou. Ovo sto su napravili je vrijedno postovanja ali i vise nego zasluzeno.
-
SjeverniVjetar
-
HarisHelic
- Kontakt:
-
Nerminovic
- Kontakt:
- DragonGirl
- Kontakt:
Ne pricamo mi Harise pricaju navijaci Bayera. Mi komentiramo njihov gest.HarisHelic je napisao/la:Covjek je OTJERAN iz kluba i to radi divljastva, a vi pricajte sta hocete.
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, 313, adrenaline323, amertiger, ANamelessGhoul, AzRimiRzA, BarbareZeljin, Beli98, Bosanac90, Brazzzoo123, Brokula, daka1010, dariolovrinovic00, darker10, debug, dena24, DzaniMehmet, edin139, Elddar, enobarca, feniksptica, GG3, Goalgetter, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], harko35, head88, insimadop, inzomni, izdzezveubrazil, JoeBleck, Kljukusar, kovacic, LaMeloBall, Lavcina, Lecler, LeCoq, ljevak, LjutaPaprika, Lynx, Micron, MokraKifla, NazorUso, NebeskaSila96, NKZ199207, omanovski, onajlikk, Paromlinac, plisek, prijeratni mangup, Proximic, RacioEmocionalan, Rauber33, RaZuti, riki46, RoadRunner85, rossonero85, SalvadorCabanas, Sarajevolimvo, Scholl, sencho, Shevko, signalidunapark, Soba, soccerfan, StevieG8, Sveti, THEC, tuzlanskinacin, VensanKasel, VivaLaLiberta, Wilshere10 i 434 gosta.