RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Cernica
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Cernica » 16 apr 2015, 19:28

Uprati na temi Širokog. Treba momcima podršku dat jer bi ova zadnja mogla bit odlucujuca :njanjanja:

Android je napisao/la:Mostar i Široki Brijeg domaćini kvalifikacija za Europsko prvenstvo

slika

Mostar i Široki Brijeg bit će domaćini Elitne kvalifikacijske skupine za Europsko prvenstvo (U-19). Tako će Bosna i Hercegovina, od 14. do 19. svibnja 2015. godine, imati priliku na domaćem terenu osigurati nastup na Europskom prvenstvu koje će se održati u Grčkoj.

Osim domaćina, u Elitnoj skupini 5 nalaze se još Ukrajina, Crna Gora i Poljska.

BiH će svoj prvi susret odigrati s Ukrajinom odigrati na stadionu HŠK Zrinjski, drugu protiv Crne Gore na Pecari, a treći protiv Poljske u Vrapčićima.

''Ovo će biti jedna posebna prilika, pogotovo što se radi o omladinskom nogometu. Bit će to revija dobre igre i praznik nogometa u Hercegovini gdje će ljudi moći uživati u dobrim potezima i igračima. Posebno mi je drago što će se utakmice igrati i na stadionu Pecara u Širokom Brijegu što je zasigurno velika čast,'' izjavio je za **** izbornik U-19 reprezentacije BiH Toni Karačić.

Ostvarivši plasman u Elitnu skupinu, BiH je došla među 26 reprezentacija koje će se boriti za prva mjesta u skupinama koja vode na Europsko prvenstvo u Grčku. Na Euru će nastupiti osam reprezentacija, a prvih šest plasirat će se na Svjetsko prvenstvo.

''Ukrajina je blagi favorit, imaju osam reprezentativaca koji su sa Šahtarom igrali u finalu juniorske Lige prvaka. Mi imamo neku svoju šansu, ipak igramo na domaćem terenu, a upravo prva utakmica protiv Ukrajine puno će odlučivati,'' rekao je izbornik Karačić za ......info

Pravila UEFA-e nalažu da reprezentacija mora prijaviti 18 igrača te ih zbog kartona ili ozljeda ne može mijenjati. Tako će u prvom najvažnijem susretu s Ukrajinom BiH igrati bez kartoniranih Mihojevića i Memije.

Elitna skupina 5:

14. svibanj:

Crna Gora - Poljska (stadion Pecara, Široki Brijeg)
Ukrajina - BiH (stadion HŠK Zrinjski, Mostar

16. svibanj:

Crna Gora - BiH (stadion Pecara, Široki Brijeg)
Poljska - Ukrajina (stadion Vrapčići, Mostar)

19. svibanj:

Ukrajina - Crna Gora (stadion HŠK Zrinjski, Mostar)
BiH - Poljska (stadion Vrapčići, Mostar)

Sve utakmice igraju se u 17.00 sati.
From father to son

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 17 apr 2015, 02:54

evo sad gledam atmosferu iz derbija zrinjski - velez 06/07 svaka vam cast :D
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 17 apr 2015, 07:55

Nas crveni brat @emil02in je sinoc po drugi put postao babuka,pa mu ovom prilikom cestitam i i neka sreca prati njegovu porodicu gdje god se kretali.Armija jaca za jednog clana :thumbup:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 17 apr 2015, 16:31

rodjenisa je napisao/la:Nas crveni brat @emil02in je sinoc po drugi put postao babuka,pa mu ovom prilikom cestitam i i neka sreca prati njegovu porodicu gdje god se kretali.Armija jaca za jednog clana :thumbup:
Čestitke i od mene, nek je živo i zdravo dijete, a armija jača ! :)

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 apr 2015, 00:15

Cernica je napisao/la:[youtube][/youtube]

ZBOG MOSTARA KRV CEMO PROLITI MOSTAR NIKO NECE POKORITI

MOSTAR NIKO NECE POKORITI
Svaki put kad cujem ovu pjesmu potonem u emocije...rodjen sam pored Razvitka, odrastao tu...
Kad bi barem danasnje generacije mogle biti priblizno ponosne na Mostar, Velez, i ostale vrijednosti koje cine taj grad velikim...

salmy

Post Postao/la salmy » 18 apr 2015, 13:34

A sto su se Lištičani nalozili na Velež, bogami ko da ih Mesi i Ronaldo cekaju u Vrapčićima :D :D :D .

Čuj Muse i komentara, samo ga pobjeda zanima :crazy: :crazy: :crazy: , a majke mi sad bi potpiso nerjeseno.

Dobro je to kad nas se boje i postuju, samo tesko ce danas do boda. Ceka ih sudbina ko Sarajevo i dva komada u mrezi. Haurda i Blagoje strijelci, red je da i nas Blagoje proradi, ljubi ga brat u ćelu :lol: :lol: :lol:

Vrijeme je vise da srusimo tradiciju i skripare vratimo pokisle u Siroki.

Idemo Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 18 apr 2015, 13:59

velez_mostar je napisao/la:
Cernica je napisao/la:[youtube][/youtube]

ZBOG MOSTARA KRV CEMO PROLITI MOSTAR NIKO NECE POKORITI

MOSTAR NIKO NECE POKORITI
Svaki put kad cujem ovu pjesmu potonem u emocije...rodjen sam pored Razvitka, odrastao tu...
Kad bi barem danasnje generacije mogle biti priblizno ponosne na Mostar, Velez, i ostale vrijednosti koje cine taj grad velikim...
Zato trebamo svojoj djeci non stop pričati o tome i da budu svijesni gdje su rođeni i šta znači imati tu sreću.
Svi na tekmu danas!!!

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 18 apr 2015, 14:04

pastore je napisao/la:
1922VFC1981 je napisao/la:
pastore je napisao/la:Nadam se da ce biti posteno od strane rodjenih u naredne dvije domace utakmice,pogotovo u ovoj sad za vikend gdje igrate sa sirokim sa kojim ste u jako dobrim odnosima,nek bude posteno,i pristup igri onaj kao protiv sarajeva...
Sta hoces da kazes,objasni nam ? Opet mi krojimo sudbinu drugim klubovima a? Velez izbacio Slobodu pa uzeo titulu Zelji a sad evo uzeo titulu i Sarajevu jel to? Manite se mahalske price i jebte svojima sve sto ne mogu da pobjede Drinu i ostale. ;) ;)
Ne,mi odlucujemo sami do kraja,al sigurno da bi laksi posao bio kad bi velez uzeo sirokog ili otkinuo bod,kazem samo neka je posteno pa makar bilo i 0:3 ili suprotno,pratim veleza odavno i poslije sarajva mi je najdrazi klub,ali niko me ne moze ubijedit da je onaj pristup u kupu ok i normalan,bez volje,zelje htijenja i klizeceg starta za 90 minuta,zrinja u rasulu totalnom i prodje u kupu pred punim stadionom,poslije te utakmice velezovi igraci ponovo pokazu borbenost,zasto je tad nije bilo gdje se sezona lomila vama,onoliko raje skupiti nakon dugo vremena i prolazak u polufinale takodje nakon dugo vremena ,jednostavno objasniti se ne moze...kako god,sretno i vjerujem u dobar rezultat,nek se ponovi onaj kad ste ih klepili 5 ili 6:0 mislim da je i tada kup bio,gledao sam tu tekmu uzivo ali podavno je bilo :)
Nemoj nas vrijeđati molim te.Jesi li ti svijestan za šta nas optužuješ?Nismo mi bola Zovko Žepče ili pizda materina da prodajemo utakmice, a pogotovo najvećim dušmanima!!!
Mi imamo svoj ponos i nedamo ga nipošto.Danas igramo sa kvalitetnijim protivnikom ali ne sumnjam da ćemo dat sve od sebe da pobjedimo.Koliko će to biti dovoljno vidit ćemo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 apr 2015, 14:10

Inace ovi koji nemaju ni gram mozga ili ne znaju f o fudbalu pisu o namjestanjima,platama i sl. samo da ne bude cinjenica koju oni ne prihvataju...sretno danas
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 18 apr 2015, 14:12

MortemHz je napisao/la:Inace ovi koji nemaju ni gram mozga ili ne znaju f o fudbalu pisu o namjestanjima,platama i sl. samo da ne bude cinjenica koju oni ne prihvataju...sretno danas
vidi ovi pitara, gledajte sebe i svoje, sad ovdje izražavate dobre želje za današnju utakmicu. Plavi s Pecare će opet slaviti u Vrapčićima
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 apr 2015, 14:15

Sto ne bi ? a ti HSK zagreb,siroki i ostalo bolje prestani pricati da se ne bi sakrivao po 10 dana opet kao prosli put

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 18 apr 2015, 14:16

MortemHz je napisao/la:Sto ne bi ? a ti HSK zagreb,siroki i ostalo bolje prestani pricati da se ne bi sakrivao po 10 dana opet kao prosli put
ja se od nikoga ne sakrivam i nikog se ne bojim, samo istinu pišem a ona boli, zar ne?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 apr 2015, 14:22

Istina nije kad govoris sve protiv Sarajeva i da ti covjek dodje u stan i nacrta i usput prilozi dokaze ti opet ne bi prihvatio...to nije istina to je bolestan mozak druze...javljas se meni ka'e fol joj ovih pitara,jes ja ovih pitara sta cemo sad? opet se javljas a kad ti sastavim jednu opet ces sakriti negdje na desetak dana...odj3bi dosado bozija vise i svoj ti pos'o a bolesni mozak ne treba ispoljavati...zadnje moje javljanje da ne trujem tudju temu

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 18 apr 2015, 14:24

MortemHz je napisao/la:Istina nije kad govoris sve protiv Sarajeva i da ti covjek dodje u stan i nacrta i usput prilozi dokaze ti opet ne bi prihvatio...to nije istina to je bolestan mozak druze...javljas se meni ka'e fol joj ovih pitara,jes ja ovih pitara sta cemo sad? opet se javljas a kad ti sastavim jednu opet ces sakriti negdje na desetak dana...odj3bi dosado bozija vise i svoj ti pos'o a bolesni mozak ne treba ispoljavati...zadnje moje javljanje da ne trujem tudju temu
zadnje i moje javljanje, odo put Vrapčića, nadam se dobroj tekmi i našoj pobjedi naravno

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 18 apr 2015, 15:36

Danas pola drzave za nas navija :lol: :lol: a nama svejedno :mrgreen:

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 18 apr 2015, 16:35

Pa nema ni preko 150 ljudi na stadionu ? :o :o

1bmw1
Kontakt:

Post Postao/la 1bmw1 » 18 apr 2015, 16:37

mozel link

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 18 apr 2015, 17:17

Bravo Rodjeni ! :kralj:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 18 apr 2015, 17:30

Ponovo rodjeni ostavljaju srce na terenu i sasvim zasluzeno vode.Prava je steta sto nismo ove sezone nista konkrentno uradili u gostima,ali definitivno po ko zna koji put se pokazuje tacnom uzrecica ne bije boj oruzje nego srce u junaka
Bravo rodjeni moji :njanjanja: :njanjanja:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 18 apr 2015, 18:46

Surealna scena danas. Stadion sablasan, a na terenu 11 gladijatora koji igraju za ime ponos i prestiz. Ni sanjao nisam da cu opet gledati jednog ovakvog Veleza. Momci i uprava kupili ste me za narednih mjeseci , sve vam oprastam. Brza igra , pritisak sikronizovan, klizeci , borba , gestikulacija ,igra jedan za drugog ..ona kontra kao iz engleske PL ... Nabrijaani Bobic .. Avdine izjave ..sve cista 10-ka ...

Sa ovim postenim igrama i pobjedama digli smo ovu ligu na neki veci nivo a tko ce ako ne mi pitam se .... golemo golemo golemo .... :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Kad bi jos kone napunili ...j.ebo evropu skinut ove ekipe sa vrha u postenoj borbi i tekmama pod moranje ..to je meni STATEMENT !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.