Zasluzeno, nas najbolji igrac zadnje dvije utakmice, najvece Mehino otkrice.BitiSrcemVezan je napisao/la:Jeste.Sabinho je napisao/la:Eh koliko mi se ucinilo Bekic je zadnji izlazio i je li ono jedino on dobio aplauz?
Čitav dan dumam poslije sinoćnjeg novog nervnog sloma, pa nešto kontam, dali se nama kao klubu jednostavno u rezultatskom smislu neda da napredujemo? Iz godine u godinu sve je isto, ništa se ne mijenja... Navijači k'o navijači, i ovo malo raje što dolazi polahko se počinje razilaziti. Eto vam za primjer i posjeta od sinoć, prišli smo na 3 boda, opet smo u igri, za naše uslove fin protivnik ali posjeta sve manja i manja... I još će se smanjivati, sve dok se titula ne osvoji. Ja se bojim i pada u posjeti na evropskim utakmicama sljedeće sezone nakon blamaže 2015.
Pa ja mislim da je napredak u rezultatskom smislu uslovljen postojanjem kompetentnih ljudi u tom segmentu. Mi imamo sposobne ljude u upravi ali koliko imamo sposobne ljude za unaprijedjenje na rezultatskom planu to je upitno.