Sta koga boli q sto klanja kad je dupe izbacila, eto klanja ne treba je komentarisat...Bosniacum Lilium je napisao/la:rambo16 je napisao/la:Ma stas gledat
Okrenula dupe prema kameri kao i na prethodnih 578 slika
Postano kroz Forum SportSport.ba app.cura kaze da klanja, nije ti to lijepo momcino
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sta se palis ko kutnjak, ironija 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Vjeruj da me ne bi iznenadilo i da klanja
Danas se vjera praktikuje onako kako ti odgovara i ono sto je nekad bio apsurd,danas je drustveno prihvatljiva norma ponasanja
Danas se vjera praktikuje onako kako ti odgovara i ono sto je nekad bio apsurd,danas je drustveno prihvatljiva norma ponasanja
A.F.C. Bournemouth!
- Magnitogorsk
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Inače ne slušam muziku zadnjih mjeseci,ali ovo ustvari i nema instrumentalnu podlogu,međutim fantastično zvuči.
Inače ne slušam muziku zadnjih mjeseci,ali ovo ustvari i nema instrumentalnu podlogu,međutim fantastično zvuči.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
[youtube][/youtube]
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
@Virtu javi se!! Javi se! hahahahaha sta ovo bi u zagrebu? ne leži svakom cedevita,a?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Očekivano nakon dvije tekme sa onakvim tempom, iako nisam gledao. Očekujem da ćemo sve riješiti u narednojDANTES je napisao/la:@Virtu javi se!! Javi se! hahahahaha sta ovo bi u zagrebu? ne leži svakom cedevita,a?

Evo pogledaj koja smo mi gospoda,
http://www.vijesti.me/sport/mornar-mogr ... ida-829557" onclick="window.open(this.href);return false;

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Očekivano nakon dvije tekme sa onakvim tempom, iako nisam gledao. Očekujem da ćemo sve riješiti u narednojDANTES je napisao/la:@Virtu javi se!! Javi se! hahahahaha sta ovo bi u zagrebu? ne leži svakom cedevita,a?![]()
Evo pogledaj koja smo mi gospoda,
http://www.vijesti.me/sport/mornar-mogr ... ida-829557" onclick="window.open(this.href);return false;
16 poena u drugom poluvremenu samo, 4 u trećoj i to sve sa penala...
a 1/4 dobili 29:15... a onda kapak...
ma gospoda nema šta... pitam se ko dade varvarima ideju da nas(partizan) gađaju krmećim bubrezima?!?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma nemaju oni veze sa nama, mi s mora smo gospoda, a ovi iz unutrašnjosti nas ne zanimajuDANTES je napisao/la:ma gospoda nema šta... pitam se ko dade varvarima ideju da nas(partizan) gađaju krmećim bubrezima?!?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Esselamu alejkum. 

@francobaresi
- legenda reala
- Kontakt:
Virtu klocu, obiđi PDF tenis, vrati par stranica unazad i divi se

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Molim vas da ne postavljate previše pjesama na ovu temu. Ima tema za muziku...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- Consigliere
- Kontakt:
39.7 veceras oko 9... Nikad vecu nisam imao u zivotu 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Re: Odg: Chat
Javi se kad dodjes do 41...Consigliere je napisao/la:39.7 veceras oko 9... Nikad vecu nisam imao u zivotu

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
To je vec opasan nivo momcino. Kolika ti je sad?Consigliere je napisao/la:39.7 veceras oko 9... Nikad vecu nisam imao u zivotu
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja sam imao 41 koju su pratile halucinacije.Lillard je napisao/la:Javi se kad dodjes do 41...Consigliere je napisao/la:39.7 veceras oko 9... Nikad vecu nisam imao u zivotu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.