Postao/la PiazzaGrande » 16 apr 2015, 12:28
acovic2 je napisao/la:PiazzaGrande je napisao/la:Opet su nas opalili po džepu...3.500 KM...Postali smo najveći sponzor NS BiH. Mogli bi ovi iz saveza komotno staviti naš logo ispod grba NS BiH...
PiazzaGrande je napisao/la:...ili bi mogli preimenovati ligu iz BH Telekom Premier liga u Zrinjski Premier liga jer mi "dajemo više"...

Ili bi mogli nasi maj.muni prestati sa topovskim udarima i bakljama u terenu.Ovi iz saveza samo primjenjuju pravila a nasi i.dioti im daju materijala i ne mozeme nitko uvjeriti u suprotno.Ja ne vidim nista posebno u tim bakljama,dimnim i slicnim glupostima.Bolje bi im bilo da lovu uloze u farbanje i postavljanje nekih grafita na onaj veliki zid od stajanja.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ipak mislim da je ova cifra od 3.500 KM (uz baklje i topovski udar) ponajprije zbog situacije sa onim likom u svečanoj loži koji se ponašao kao da je na navijačkoj tribini sa Manijacima što je razljutilo "objektivnu mostarsku publiku"

koja ga je "počastila" upaljačima i kovanicama...Ne odobravam (ali donekle razumijem ljude jer je bio prilično iritantan) onakvo ponašanje naših navijača sa zapadne tribine ali isto tako gosti u svečanoj loži moraju se pridržavati nekih pravila civiliziranog ponašanja. Prosto sumnjam da bi na Grbavici neko od naših navijača prošao bolje u sličnoj situaciji...
A što se tiče primjenjivanja pravila, čini mi se da na nama ovi iz saveza treniraju strogoću ponajprije zbog prošlomjesečne cifre od 11.000 KM gdje se pokazalo da smo krivi i kad nismo krivi i gdje dobivamo veću kaznu od onih čiji navijači upadaju u teren, gonjaju protivničke igrače i prekidaju utakmice..
Izgleda da i upaljena baklja naših navijača vrijedi mnogostruko više od upaljene baklje navijača nekih drugih klubova...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!