FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne zelim ni zamisliti sta ce se desiti ako izgubimo protiv Olimpica, rasplet na tabeli bi bio katastrofalan.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Oni koji su gledali tekmu uživo , kako se tekma odvijala, jel imalo Sarajevo prilika, ima li se za čim žaliti? Fakat vam se nude svi redom a vi kuci kiksate. Vaša ekipa bi i dalje najbolje prošla u evropi i vjerujem da bi se i najbolje pojačali, zato vi morate uzeti titulu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Po meni remi najrealniji, imao je i Celik svojih prilika bgm. Nemamo zbog cega da zalimo, ne znamo napraviti pritisak, taman kad treba nesto konkretno da se desi Berberovic nabije na sjever.Tracy3McGrady je napisao/la:Oni koji su gledali tekmu uživo , kako se tekma odvijala, jel imalo Sarajevo prilika, ima li se za čim žaliti? Fakat vam se nude svi redom a vi kuci kiksate. Vaša ekipa bi i dalje najbolje prošla u evropi i vjerujem da bi se i najbolje pojačali, zato vi morate uzeti titulu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kanarinac ja ti to nisam rekao
Ko moze poslije posla odmah da doleti na Otoku..jbg odmah je tu da dodjemo u sto vecem broju,oni moraju pobijediti,sad je ovo preraslo u strah...dok Dzemo ne uzme loptu i ne krhne sa 40 metara 7 puta...onaj frajer je mentalno poremecen
Ko moze poslije posla odmah da doleti na Otoku..jbg odmah je tu da dodjemo u sto vecem broju,oni moraju pobijediti,sad je ovo preraslo u strah...dok Dzemo ne uzme loptu i ne krhne sa 40 metara 7 puta...onaj frajer je mentalno poremecen
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bravo za ovaj post!bosnas_ je napisao/la:evo Velez pobjedio Siroki,svaka im cast igraju odlicno. Iako im igraci nemaju ni za kifle,bore se ,trude,igraju agresivno i eto pobjedjuju,dok se nase balerine setkaraju po terenu. Ne znam,kljucne su nam naredne dvije utakmice,ako ih dobijemo mozda i izborimo Evropu,jer o titulu nije relano pricati,nismo je ni zasluzili!
Uprava ce sacekati naredne dvije utakmice i sigurno ce adekvatno reagovati,dakle samo pobjede protiv Olimpica i Sirokog ostavljaju trenera i neke igrace u klubu,sve drugo je neuspjeh i prvi leti KODRO! Kakvu smo sansu samo prokockali,po ko zna koji put,i za sve je po meni glavni krivac Kodro pa tek onda igraci. On je taj koji pravi formaciju,taktiku,sastavlja ekipu,on je taj koji je dovodio igrace,i koji je bio prezadovoljan ovim igracima koje ime,imao je fantatsicne pripreme,ma bas sve,i za ovo skandalozno proljece je on glavni krivac,tu nema nikakve dileme! Nije kriv Dzemo-cigara, sto ne zna i ne moze,kriv je onaj koji vjeruje u njega da moze i da zna,a to je trener!
Meho RAUUUUUUS!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- DrustveniParazit
- Kontakt:
I opet smo dobili povod da pričamo o tituli i nadamo se istoj. Ali kako sa onim pi*kama koji ne mogu dvije dobre utakmice zaredom odigrati?! Kako majku mu je*em?! Kako bi bilo fino od danas na prvom mjestu da su jučer je*enog Čelika uzeli. Pi*ke! Ne zaslužujete dres koji nosite, ne zaslužujete pare koje dobijate da ga nosite. Sve vam je*em.
IGRAJTE PI*KE!
IGRAJTE PI*KE!
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Pozdrav momci novi sam, ali dugo citam ovaj forum. Jucer ono je i bila neka igra dok nismo primili taj gol koji ni Noer ne bih mogao odbraniti. Meni neki likovi nisu jasni koji toliko kritikuju Dzemu, momak je fantasticno odigro nazad , ali vi hocete da momak i naprijed igra, e ne moze. Jedini je Dzemo imo muda osutati prema golu (znamo gdje su te lopte zavrsile) ,niko nema muda ba da osuta **** loptu. Danas svinjski i kone pobjedise , siroki kiksa , opet nam dadose nadu za titulu , mada bih vise volio da je siroki pobijedio da se vise i mi ne gubimo zivce za **** TITULU.
Ja se jos nadam tituli.
Ugl da vam kazem da se za 29.kolo u kojem igramo protiv Viteza , da se ne trebamo sikirati za bodove (100% INFORMACIJA) !
Ja se jos nadam tituli.
Ugl da vam kazem da se za 29.kolo u kojem igramo protiv Viteza , da se ne trebamo sikirati za bodove (100% INFORMACIJA) !
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Hvala Velez..sad smo opet na pocetku. Ono sto bi volio vidjeti..povratak otpisanih i igru sa 2 napadaca vec od naredne tekme. Pape me izludjivao stalno Vedo i Dzeko...A sad Meho nikako da proba tandem Krste-Benko. Ja nekako vjerujem da bi to izbezumilo protivnicke odbrane. Rustemovic out-Krste in ili Cimirot out ako se ne oporavi. Probaj Meho, ne moze biti gore od ovoga sto sad pokazuju!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rule mani se tih provjerenih informacija majke ti eto,to nije tako i nece ni biti ako ne odigramo na terenu kako treba,zar vec nije dokazano 5 puta u ovoj polusezoni?!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Gledam Velez ljudi ginu,milion klizecih,trce ko navijeni,jos se ne bore ni za sta zamislite da svaku utakmicu imaju navijace kao nase vedete kako bi se borili,i pogledas ove nase isto kao da smo nizeligasi! Ma ljudi ulete 1000 puta a nasima je klizeci stran pojam,bruka i sramota sva sreca pa nisam direktor ni jedan mi nebi ni na tribinama bio sve bi djecu uveo! Price glupe otiso Dupovac,i Zelji je Tomic pa jos bolji ovim nasim treba po 100km davat mjesecno za cigara i to je puno
Samo Sarajevo
@oerde kaes neznas da je tr radio trening u Turbetu,a mali Liha hehehe pitaj ga ko ga je ucio osim njegovog oca koji je bio dobar golman travnika,ko mu je pokazivao sta je "puni","vanjski"itd..pozdravi ga puno od njegovog komse,naravno ako uopste poznajes momka,toliko za tebe i zivio ti meni ahbabu
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
MANEKENI, uozbiljite se i konacno pocnite igrati fudbal jer ovo nam je zadnja prilika da krenemo na titulu. Imamo dobar raspored, svi konkurenti nam dolaze na nas teren i niti jedan kiks vise ne dolazi u obzir !
Ti si opet šampion !
Braco kakvi manekeni?pa valjda meho treba da od njih napravi tim,nije doveden da palamudi zar ne?mi mozemo da iznosimo stavove "za"i"protiv"al ovdje samo dragi Bog zna sta ce se desiti?ovaj tim moze puno samo je pitanje kako?jednostavno IGRAJTE PICKE
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
- ElCartel11
- Kontakt:
Odi Meho dok je jos sve u nasim rukama molim te, jer sa tobom bojim se da necemo ni Evrope vidjet...ako Mehaga ostane kao da ocima gledam sad nekako nabijemo Olimpic svi se nafuraju ovo ono dolazi Siroki na Koševo 7,8 milja navijaca i ljudi nas spustaju opet na pod jer Meho nije uvezao 2 pobjede u proljetnom dijelu a sve su prilike da jih i nece nikako sa nasim zvjezdicama
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Buraz moj ja sam ti rekao, ukoliko Vitez do 29 kola pobijedi 2 utakmice racunaj na 3 bobeMortemHz je napisao/la:Rule mani se tih provjerenih informacija majke ti eto,to nije tako i nece ni biti ako ne odigramo na terenu kako treba,zar vec nije dokazano 5 puta u ovoj polusezoni?!
Daj boze da grijesim, ali po meni je Ljoze najveci kandidat za osvajanje titule! Daj boze da mi Olimpica dobijemo, ja nekako nevjerujem u to! Ako se ovako nastavi , ko sto gledam nas ceka kiks i protiv radnika lol! Vrijeme je da rekonstrulcija tima pocne, zahvaliti se dzemu, baricu, bandovicu, stojcevu koji nije los al se pokurcio, bicu koji isto tako nije los ali izgleda da unosi nemir u ekipi, rustenovicu koji je zalutao ba kosevo. Ubaciti par mladji momaka gladnih dokazivanja i dovesti dva tri dobra igraca ( SAIDA)
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Sto se tice Olimpika, mi njih il' cemo prekucati/zakucati i u tome svemu proraditi i poceti igrati kako treba il' ce nas Olimpik kilnuti i napraviti raspad od sezone. Sredine nema, vjerujte mi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
+1Sabinho je napisao/la:Sto se tice Olimpika, mi njih il' cemo prekucati/zakucati i u tome svemu proraditi i poceti igrati kako treba il' ce nas Olimpik kilnuti i napraviti raspad od sezone. Sredine nema, vjerujte mi.
imamo dosta polovnjaka u ekipi,vise ih ne treba ni imenovati,svi znamo o kome se radi. Bar 5-6 igraca plus 5 suspendovanih su zalutali u Sarajevo! Sa ovim igracima i trenerom kojeg imamo,tesko mozemo dobiti Olimpic,cak mislim da ce nam i bod biti uspjeh! jednostavno ne znamo!
Kodro je ubjedljivo glavni krivac,on je taj koji pravi formaciju,sastavlja ekipu itd. i svako vidi da to vise ne ide. Nedim Jusufbegovic bi po meni sa ovom ekipom uradio puno vise..
Jedva cekam da se zavrsi ova mukotrpna sezona i da vidim ledja Kodri(samo ga titula moze ostaviti na Kosevu,ali titulu osvojiti je naucna fantatsika) i nekolicini igraca,treba sastavljati potpuno novi tim,i ukoliko izborimo Evropu,moramo u narednu sezonu uci mnogo ozbiljniji,ovo proljece je mozda i najlosije od rata na ovamo! tuga velika....
p.s.
upravu podrzavam maksimalno,ljudi se trude,rade,ali nazalost oni kojima su ukazali povjerenje nisu to opravdali,kako strucni stab tako i igraci...
Kodro je ubjedljivo glavni krivac,on je taj koji pravi formaciju,sastavlja ekipu itd. i svako vidi da to vise ne ide. Nedim Jusufbegovic bi po meni sa ovom ekipom uradio puno vise..
Jedva cekam da se zavrsi ova mukotrpna sezona i da vidim ledja Kodri(samo ga titula moze ostaviti na Kosevu,ali titulu osvojiti je naucna fantatsika) i nekolicini igraca,treba sastavljati potpuno novi tim,i ukoliko izborimo Evropu,moramo u narednu sezonu uci mnogo ozbiljniji,ovo proljece je mozda i najlosije od rata na ovamo! tuga velika....
p.s.
upravu podrzavam maksimalno,ljudi se trude,rade,ali nazalost oni kojima su ukazali povjerenje nisu to opravdali,kako strucni stab tako i igraci...