Thiago je to vec dokazao dok je bio zdrav, uz Robbena je bio nas najbolji igrac i za 10 min je digao nivou utakmice.Balance je napisao/la:Thiago je daleko najkreativniji igrač u ekipi, ako ga zdravlje posluzi, popravi pas igru i duele mogao bi postat najbolji igrač ekipe...
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ovakav Bastruber i Dante, najgori stoperski par unazad n godina.
Bio bi jos bolji da igra iza napadaca u sustavu 4-2-3-1 gdje bi imao najvise slobode buduci da su 2 DM iza njega.Nerminovic je napisao/la:Thiago je to vec dokazao dok je bio zdrav, uz Robbena je bio nas najbolji igrac i za 10 min je digao nivou utakmice.Balance je napisao/la:Thiago je daleko najkreativniji igrač u ekipi, ako ga zdravlje posluzi, popravi pas igru i duele mogao bi postat najbolji igrač ekipe...
Sjeti se van Buytena i Demichelisamuamerc je napisao/la:Ovakav Bastruber i Dante, najgori stoperski par unazad n godina.
Sjecam se drugih, Lella i Ottla, sto mi je i previse.Balance je napisao/la:Bio bi jos bolji da igra iza napadaca u sustavu 4-2-3-1 gdje bi imao najvise slobode buduci da su 2 DM iza njega.Nerminovic je napisao/la:Thiago je to vec dokazao dok je bio zdrav, uz Robbena je bio nas najbolji igrac i za 10 min je digao nivou utakmice.Balance je napisao/la:Thiago je daleko najkreativniji igrač u ekipi, ako ga zdravlje posluzi, popravi pas igru i duele mogao bi postat najbolji igrač ekipe...
Sjeti se van Buytena i Demichelisamuamerc je napisao/la:Ovakav Bastruber i Dante, najgori stoperski par unazad n godina.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nemoj mi na Ottla, nije on bio los 
BackSpace United
BackSpace United
-
Nerminovic
- Kontakt:
- Centre forward
- Kontakt:
Ma i ne sjećaš ga se.
. Diego Van Buyten je najveći antitalenat ikad na fudbalskim terenima.
Treb'o je Roberta izvadit' i ranije, majstor Pizzaro pokazuje klasu.
Dobar Žućo.
Dobar Žućo.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Centre forward je napisao/la:Ma i ne sjećaš ga se.. Diego Van Buyten je najveći antitalenat ikad na fudbalskim terenima.
Dobar Žućo.
- Centre forward
- Kontakt:
Ma mislio sam da se @NerminoviCH ne sjeća dotičnih, ti si stara kost, vjerovatno i Brajtnera pamtiš.
Najbitnije je da smo danas sačuvali svoju mrežu. U mislima su već bili u uzvratu contra Porta, i vjerujem u dobru igru, a u prolaz, teško je reći. Gece klupa u ovim bitnijim tekmama.
Najbitnije je da smo danas sačuvali svoju mrežu. U mislima su već bili u uzvratu contra Porta, i vjerujem u dobru igru, a u prolaz, teško je reći. Gece klupa u ovim bitnijim tekmama.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Igraci su ocigledno mislima u ove dvije partije protiv Porta. Fina i zasluzena pobijeda.
Iz ovih par utakmica se vidjelo slijedece:
- klasa Neuera
- Dante i Bastruber ne smiju igrati vise zajedno. Dantea prodati a Bastrubera ostaviti za klupe ili dati na posudbu ako ga iko hoce.
- Desnog beka klupirati ili prodati. Cirkusant.
- Bernat bez pravog krila nije ni 1% istog igraca. Svakako igrac za duze staze.
- Boatengu reci da nije nedodirljiv i poslati ga na klupu par puta. Reci mu da ne ide dalje od centra i da ne radi one bljak dubinske lopte.
- Vejzer - nista. Za mi je momak, Bayern nije klub za koji ti treba da igras.
- Gaudino - ni sjena igraca s pocetka sezone, ostaviti jos godinu i vidjeti napredak. Inace posudba i to na dvije godine.
- Rode, zasluzio vise minuta. Na kraju malo ispuhao ali nije ni cudo. Borac pravi. Podsjeca me na igraca stare skole Bayerna.
- Alcantara, donosi prevagu na terenu. Buducnost Bayerna. Ne prodavati ga. Ide u rizik i isplati se, iako nekad pretjera. Doci ce to na svoje dok nakupi utakmica u nogama.
- 37mil vonderkid, zali para koje izvaljujemo i koje smo izvalili. 37 + 10xsvaku godinu sto igra.
- Muller, klasika, ne znam sta bih rekao za njeg. Svakako igrac za prve postave ali cini mi se da i on ima problema sa motivom.
- Lewa, to kralju...
- Igra bez pravih krila nije ni 30% kapaciteta Bayerna.
Iz ovih par utakmica se vidjelo slijedece:
- klasa Neuera
- Dante i Bastruber ne smiju igrati vise zajedno. Dantea prodati a Bastrubera ostaviti za klupe ili dati na posudbu ako ga iko hoce.
- Desnog beka klupirati ili prodati. Cirkusant.
- Bernat bez pravog krila nije ni 1% istog igraca. Svakako igrac za duze staze.
- Boatengu reci da nije nedodirljiv i poslati ga na klupu par puta. Reci mu da ne ide dalje od centra i da ne radi one bljak dubinske lopte.
- Vejzer - nista. Za mi je momak, Bayern nije klub za koji ti treba da igras.
- Gaudino - ni sjena igraca s pocetka sezone, ostaviti jos godinu i vidjeti napredak. Inace posudba i to na dvije godine.
- Rode, zasluzio vise minuta. Na kraju malo ispuhao ali nije ni cudo. Borac pravi. Podsjeca me na igraca stare skole Bayerna.
- Alcantara, donosi prevagu na terenu. Buducnost Bayerna. Ne prodavati ga. Ide u rizik i isplati se, iako nekad pretjera. Doci ce to na svoje dok nakupi utakmica u nogama.
- 37mil vonderkid, zali para koje izvaljujemo i koje smo izvalili. 37 + 10xsvaku godinu sto igra.
- Muller, klasika, ne znam sta bih rekao za njeg. Svakako igrac za prve postave ali cini mi se da i on ima problema sa motivom.
- Lewa, to kralju...
- Igra bez pravih krila nije ni 30% kapaciteta Bayerna.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Centre forward je napisao/la:Ma mislio sam da se @NerminoviCH ne sjeća dotičnih, ti si stara kost, vjerovatno i Brajtnera pamtiš.![]()
BackSpace United
BackSpace United
- schweinsteiger
- Kontakt:
Mislis Daniel Van Buyten?Centre forward je napisao/la:Ma i ne sjećaš ga se.. Diego Van Buyten je najveći antitalenat ikad na fudbalskim terenima.
Kakva je to odbrana bila
Contento -Demichelis - Belgijski Tarzan - Lahm
Tokom utakmice molis Boga da napad ide po Lahmovoj strani
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia
- Centre forward
- Kontakt:
Ma kakvi. Od maja 2010 on je Diego, pa ti sad vidi zašto ? 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
-
Nerminovic
- Kontakt:
Braafheid, Gortliz, Oddo, Lell, Ottl, Julio Dos Santos, Schlaudraff, Rau, Hashemian, Karimi, Baumjohann, Breno
Mislim da je dosta

Mislim da je dosta
BackSpace United
BackSpace United
-
Nerminovic
- Kontakt:
Mali Ribiluk
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
BackSpace United
BackSpace United
Odlična utakmica, a davno sa mgovorio najveće Pepetove greške.
To su Rode na prvom mjestu, a onda i Pizo.
Jer, Rode nikad podbacio nije, uvijek srce na terenu ostavi,
Rode je naš ljubimac i zaista je zaslužio više minutaže,
a najmanje što još Gvardo može uraditi jeste da ga protiv Porta gurne.
Ovako Gvardo treba uraditi:
--------------------Nojo--------------------
---Lam-------Boa------Dante-----Bernat--
--------------Rode----Alonso----------------
------------------Tijago--------------------
----------Miler-----Pizo-------Lewa------
Od Goceta nikakve koristi, definitivno u ove dvije godine debelo preplaćen igrač,
na velikom smo minusu njegovim očaj partijama, pošteno treba reći.
Jedino što mu na ruku idu jesu godine, pa valjda proradi, ukoliko ne biće najveći promašaj u historiji našoj.
Sad je li do Pepa, ili njega, prije do njega.
Lam ne smije u sredinu, Rode je bolji igrač, i to ako ćemo pošteno reći, Lam u sredin nema šta tražiti, niti je imao ikad, i to što je igrao bilo na silu, i ponekad urodilo plodom, ali na duže staze on mora uz aut, a znamo da se njemu to kao više ne sviđa, zanimljivije mu u sredini, e pa nije ovo vrtić.
Ovako će na klupi ostati Rafko, ubojita strijela i glavna uzdanica za plan B, te Goce i Švajn da se ritam pojača i dodatno protivnik stisne.
Riberi sumnjam da će biti spreman.
ps:ne znam kako iko može ovo danas kritikovati, da li je moguće da uprkos toliko sigurnoj pobjedi i okrnjenom sastavu nismo zadovoljni?
Pričekajte utorak veče, pa onda opletite bez ustručavanja.
To su Rode na prvom mjestu, a onda i Pizo.
Jer, Rode nikad podbacio nije, uvijek srce na terenu ostavi,
Rode je naš ljubimac i zaista je zaslužio više minutaže,
a najmanje što još Gvardo može uraditi jeste da ga protiv Porta gurne.
Ovako Gvardo treba uraditi:
--------------------Nojo--------------------
---Lam-------Boa------Dante-----Bernat--
--------------Rode----Alonso----------------
------------------Tijago--------------------
----------Miler-----Pizo-------Lewa------
Od Goceta nikakve koristi, definitivno u ove dvije godine debelo preplaćen igrač,
na velikom smo minusu njegovim očaj partijama, pošteno treba reći.
Jedino što mu na ruku idu jesu godine, pa valjda proradi, ukoliko ne biće najveći promašaj u historiji našoj.
Sad je li do Pepa, ili njega, prije do njega.
Lam ne smije u sredinu, Rode je bolji igrač, i to ako ćemo pošteno reći, Lam u sredin nema šta tražiti, niti je imao ikad, i to što je igrao bilo na silu, i ponekad urodilo plodom, ali na duže staze on mora uz aut, a znamo da se njemu to kao više ne sviđa, zanimljivije mu u sredini, e pa nije ovo vrtić.
Ovako će na klupi ostati Rafko, ubojita strijela i glavna uzdanica za plan B, te Goce i Švajn da se ritam pojača i dodatno protivnik stisne.
Riberi sumnjam da će biti spreman.
ps:ne znam kako iko može ovo danas kritikovati, da li je moguće da uprkos toliko sigurnoj pobjedi i okrnjenom sastavu nismo zadovoljni?
Pričekajte utorak veče, pa onda opletite bez ustručavanja.
Klare reci da se salis.
kakav Lewa i krilo. Lewa i ja na krilu bi imali isti ucinak.
Ljudi koliko iskreno vjerujete u prolaz?
Ja sam svojima svima rekao bit ce 3-0 poluvrijeme. Mislim treba nam jedan brzi go i sve je otvoreno. Treba nam jedan Ribery od 30minuta i cuda su moguca...
Je li moguce da svi od nas ovoliko strepe i mole Boga da ispadnemo, a mi se nadjemo u situaciji kada nam 5 od prvih 11 igraca ne igra???
Bit ce pravde da prodjemo ove levate, pa onda na Monaco il Juventus da cekamo boljeg medju spanskim ciganima
Ja sam svojima svima rekao bit ce 3-0 poluvrijeme. Mislim treba nam jedan brzi go i sve je otvoreno. Treba nam jedan Ribery od 30minuta i cuda su moguca...
Je li moguce da svi od nas ovoliko strepe i mole Boga da ispadnemo, a mi se nadjemo u situaciji kada nam 5 od prvih 11 igraca ne igra???
Bit ce pravde da prodjemo ove levate, pa onda na Monaco il Juventus da cekamo boljeg medju spanskim ciganima
Stern des Südens
Ma ovo vam je poseban sistem i taktika, to je 4-3-3, Lewa je tu samo formalno, ovo je taktika više kroz sredinu,
sa drugim planom bekova, rekao bih idealn formacija za ovaj film.
Meni se čini, ili je to Pep u nekoj zavadi sa Pizom
, nema razloga ne davati mu šansu, iskusan, a još itekako može, barem sat vremena. 
sa drugim planom bekova, rekao bih idealn formacija za ovaj film.
Meni se čini, ili je to Pep u nekoj zavadi sa Pizom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.