HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

acovic2
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la acovic2 » 14 apr 2015, 21:49

PiazzaGrande je napisao/la:Opet su nas opalili po džepu...3.500 KM...Postali smo najveći sponzor NS BiH. Mogli bi ovi iz saveza komotno staviti naš logo ispod grba NS BiH...
PiazzaGrande je napisao/la:...ili bi mogli preimenovati ligu iz BH Telekom Premier liga u Zrinjski Premier liga jer mi "dajemo više"... :(
Ili bi mogli nasi maj.muni prestati sa topovskim udarima i bakljama u terenu.Ovi iz saveza samo primjenjuju pravila a nasi i.dioti im daju materijala i ne mozeme nitko uvjeriti u suprotno.Ja ne vidim nista posebno u tim bakljama,dimnim i slicnim glupostima.Bolje bi im bilo da lovu uloze u farbanje i postavljanje nekih grafita na onaj veliki zid od stajanja.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 14 apr 2015, 22:51

PiazzaGrande je napisao/la:Opet su nas opalili po džepu...3.500 KM...Postali smo najveći sponzor NS BiH. Mogli bi ovi iz saveza komotno staviti naš logo ispod grba NS BiH...
PiazzaGrande je napisao/la:...ili bi mogli preimenovati ligu iz BH Telekom Premier liga u Zrinjski Premier liga jer mi "dajemo više"... :(
Ili bi mogli nasi maj.muni prestati sa topovskim udarima i bakljama u terenu.Ovi iz saveza samo primjenjuju pravila a nasi i.dioti im daju materijala i ne mozeme nitko uvjeriti u suprotno.Ja ne vidim nista posebno u tim bakljama,dimnim i slicnim glupostima.Bolje bi im bilo da lovu uloze u farbanje i postavljanje nekih grafita na onaj veliki zid od stajanja.

acovic2
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la acovic2 » 15 apr 2015, 08:03

Hoce li slucajno biti negdje kakav stream za danasnju utakmicu?Odo malo odspavat nakom nocne a onda po finale kupa.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 15 apr 2015, 19:30

Danas igrali igraci koji uglavnom griju klupu u Marinovica,Stojanovic koji mijenja kapetana,Petrak ,Blaic mada se ne zna tko je u prednosti Zlatic ili on,Scepo umijesto Djurica,Crnov umjesto Todorovica i Kreso pored Nikolica,znaci u sastavu je bilo 5,6 igraca sto nisu u prvom planu,jos kasnije usao Vukomanovic ,igraci sa klupe su donijeli dobar rezultat pod BB i to treba iskoristiti!

danas momci srusili i klupski rekord bez poraza!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 16 apr 2015, 11:32

Šteta što jučer Vucovima nismo zabili gol ali ne sumnjam u prolaz jer smo kvalitetnija momčad.
U subotu idemo u Gradačac posljednjeplasiranoj Zvijezdi po tri boda. Čast i respekt svakome ali mi smo PRVACI, tako se trebamo ponašati i u najavama utakmica a pogotovo na terenu protiv bilo koje momčadi Premijer lige bez obzira igramo li doma ili u gostima...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 16 apr 2015, 12:28

acovic2 je napisao/la:

Ipak mislim da je ova cifra od 3.500 KM (uz baklje i topovski udar) ponajprije zbog situacije sa onim likom u svečanoj loži koji se ponašao kao da je na navijačkoj tribini sa Manijacima što je razljutilo "objektivnu mostarsku publiku" :D koja ga je "počastila" upaljačima i kovanicama...Ne odobravam (ali donekle razumijem ljude jer je bio prilično iritantan) onakvo ponašanje naših navijača sa zapadne tribine ali isto tako gosti u svečanoj loži moraju se pridržavati nekih pravila civiliziranog ponašanja. Prosto sumnjam da bi na Grbavici neko od naših navijača prošao bolje u sličnoj situaciji...
A što se tiče primjenjivanja pravila, čini mi se da na nama ovi iz saveza treniraju strogoću ponajprije zbog prošlomjesečne cifre od 11.000 KM gdje se pokazalo da smo krivi i kad nismo krivi i gdje dobivamo veću kaznu od onih čiji navijači upadaju u teren, gonjaju protivničke igrače i prekidaju utakmice..
Izgleda da i upaljena baklja naših navijača vrijedi mnogostruko više od upaljene baklje navijača nekih drugih klubova...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 16 apr 2015, 12:52

Desilo se na današnji dan :D ( malo sam se zad'o, ispričavam se) :
16.04.2014 god Zrinjski je izgubio u polufinalu Kupa BiH od FK Sarajeva rezultatom 1:3 ( Bekić / Stojčev,Bilbija, Velkoski) i od tada naš klub nema poraza Pod Bijelim Brijegom u svim natjecanjima ( UEFA Liga Prvaka, Premijer Liga BiH i Kup BiH)...
... a za rubrike "vjerovali ili ne" je podatak da smo zadnji poraz u PL BiH na domaćem terenu pretrpili prije nešto manje od dvije godine 28.04.2013, u 25. kolu Pod Bijelim Brijegom je slavio Čelik 0:2 ( Mešanović, Kajkut)...
Volim te bola'!

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 16 apr 2015, 18:04

Ipak mislim da je ova cifra od 3.500 KM (uz baklje i topovski udar) ponajprije zbog situacije sa onim likom u svečanoj loži koji se ponašao kao da je na navijačkoj tribini sa Manijacima što je razljutilo "objektivnu mostarsku publiku" :D koja ga je "počastila" upaljačima i kovanicama...Ne odobravam (ali donekle razumijem ljude jer je bio prilično iritantan) onakvo ponašanje naših navijača sa zapadne tribine ali isto tako gosti u svečanoj loži moraju se pridržavati nekih pravila civiliziranog ponašanja. Prosto sumnjam da bi na Grbavici neko od naših navijača prošao bolje u sličnoj situaciji...
A što se tiče primjenjivanja pravila, čini mi se da na nama ovi iz saveza treniraju strogoću ponajprije zbog prošlomjesečne cifre od 11.000 KM gdje se pokazalo da smo krivi i kad nismo krivi i gdje dobivamo veću kaznu od onih čiji navijači upadaju u teren, gonjaju protivničke igrače i prekidaju utakmice..
Izgleda da i upaljena baklja naših navijača vrijedi mnogostruko više od upaljene baklje navijača nekih drugih klubova...

Desilo se na današnji dan :D ( malo sam se zad'o, ispričavam se) :
16.04.2014 god Zrinjski je izgubio u polufinalu Kupa BiH od FK Sarajeva rezultatom 1:3 ( Bekić / Stojčev,Bilbija, Velkoski) i od tada naš klub nema poraza Pod Bijelim Brijegom u svim natjecanjima ( UEFA Liga Prvaka, Premijer Liga BiH i Kup BiH)...
... a za rubrike "vjerovali ili ne" je podatak da smo zadnji poraz u PL BiH na domaćem terenu pretrpili prije nešto manje od dvije godine 28.04.2013, u 25. kolu Pod Bijelim Brijegom je slavio Čelik 0:2 ( Mešanović, Kajkut)...
Ma normalno da nisu isti aršini , to je svakom jasno ko je imalo realan ali kadija te tuži kadija ti sudi ....
Mislim da je ipak glavni problem kod naše ekipe sa stajanja jer mi plaćamo kazne skoro svaku utakmicu jer oni svaku utakmicu pale baklje i bacaju udare i dimne.Bez veze , to je davno prevaziđeno ali očito postoji dio ultrasa koji misle da su iznad kluba i koje u biti klub i ne zanima.Ja vjerujem da jedan dio njih i ne zna ni skim smo igrali .Za mene su to i dalje id.ioti i obični huligani.Valjda će ona normalna većina uspjeti prevladati ove papke.

A što se tiče ove ljepše strane ova statistika je za svaku pohvalu :clap: :clap: :clap: i nadam se da niz neće stati bar u ovoj godini :njanjanja: .

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 17 apr 2015, 13:33

Noć Plemića
30. travnja 2015

19.00 sati Crkva sv. Petra i Pavla u Mostaru-kapelica
Sv. misa u spomen na pogubljenje Zrinjskog i Frankopana, te svih pokojnika koji su dali doprinos u
djelovanju klubova iz športske obitelji Zrinjski
20.00 sati Restoran Da-Da Rodoč
Noć Plemića
-----------------------------------------------------------------------------
Rezervacije na e-mail: [email protected] ili u caffe Zrinjski
Cijena ulaznice: 50 KM
Volim te bola'!

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 17 apr 2015, 13:50

U Gradačac po bodove ako želimo i ove godine titulu onda zvjezu moramo dobiti :salut: :salut:

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 17 apr 2015, 20:31

ultra gitano je napisao/la:U Gradačac po bodove ako želimo i ove godine titulu onda zvjezu moramo dobiti :salut: :salut:
Gledao sam Zvijezdu protiv Širokog.Prosječna ekipa naše lige ali su sigurno kvalitetniji od mjesta koje zauzimaju na ljestvici.Mogli su izgubiti od Širokog ali su isto tako lako mogli i pobjediti jer su imali dva zicera u drugom poluvremenu.Izgubili su od Slavije jer su sami sebi zabili autogol a drugi primili jer su dvije lopte bile u terenu.Sutra očekujem da ofanzivno više učinimo nego u zadnjim utakmicama tj. da napokon zabijemo dva komada na jednoj tekmi.Vraćaju nam se Todor i Mumin , falit će nam Pero ali i Stoja dobro odrađuje svoj dio.

Edit:Evo pitari još jednom kiksali.Šteta ;) , mislim da je ovo zbogom Mehi :wave: ,a nadao sam se da ćemo ga mi smjeniti nakon našeg duela na Koševu :D :D .

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 18 apr 2015, 17:55

Vodimoooooooooooooooooooooooooooo

Stevo 2 komada :tokralju: :tokralju:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 18 apr 2015, 17:58

Stevooo :tokralju: :clap: :clap:

slika slika

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 18 apr 2015, 18:40

Ovo je za anale

I have a dream

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 18 apr 2015, 18:45

HOĆEMO TITULU I OVE GODINE :kralj: AL DUPLU :kralj: :mrgreen:

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 18 apr 2015, 18:57

Hvala Todorovicu.
Hvala Stevi
Hvala Calti koji je izvjestavo na face
Hvala ekipi
Hvala konama
Danas dan za 10! :kafa:

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 18 apr 2015, 19:58

Sada smo u Mostaru iduce 4. utakmice tako da ce puno pomoci ekipi da ne putuje i izmara se na gostovanjima,dolazi nam sredinom tjedna Borac kojeg ce Vinko rijesiti jer ih zna u "dusu" zatim gostovanje ali to ce biti kao kuci jer nasih navijaca ce biti puna tribina kao i u Kupu protiv Veleza,tu utakmicu pobjediti kao i kup jer oni su fizicki slabasni i cuvati nulu do 60 min a onda napasti,danas ih Siroki stjerao u 16 m jer nisu mogli potrcati,onda dolazi slabasna Mladost i utakmica za tri boda a u medjuvremenu i u kupu Olimpic tako da do gostovanja u 5. mjesecu na Kosevu nemamo nepotrebnih trosenja energije !
Na Kosevo po tri boda i ostati na 1. mjestu do Pecare ,ovjerit titulu kolo prije kraja kao lani i onda proslava na Pecari! :opaopa:

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 18 apr 2015, 22:33

hskzmostar je napisao/la:Sada smo u Mostaru iduce 4. utakmice tako da ce puno pomoci ekipi da ne putuje i izmara se na gostovanjima,dolazi nam sredinom tjedna Borac kojeg ce Vinko rijesiti jer ih zna u "dusu" zatim gostovanje ali to ce biti kao kuci jer nasih navijaca ce biti puna tribina kao i u Kupu protiv Veleza,tu utakmicu pobjediti kao i kup jer oni su fizicki slabasni i cuvati nulu do 60 min a onda napasti,danas ih Siroki stjerao u 16 m jer nisu mogli potrcati,onda dolazi slabasna Mladost i utakmica za tri boda a u medjuvremenu i u kupu Olimpic tako da do gostovanja u 5. mjesecu na Kosevu nemamo nepotrebnih trosenja energije !
Na Kosevo po tri boda i ostati na 1. mjestu do Pecare ,ovjerit titulu kolo prije kraja kao lani i onda proslava na Pecari! :opaopa:
Svaka ti dala!!!:D:D:D

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 18 apr 2015, 23:09

Običan dan u uredu...idemo dalje...:-)
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 18 apr 2015, 23:15

..."off the record"-Čujem da bi Bilbija mogao na ljeto i Zrinjski...
Volim te bola'!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.