FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 18 apr 2015, 20:15

Izgleda da su neki ovdje rodjeni kao pesimisti, uvijek im nesto fali, da li lijevi bek, desni bek, zadnj vezni, crvene felge na autobusu, neki natpis na busu, barataju sa "obavjestajnim podacima" koji im proturaju "oni iz kafica". Shvatam da je dan ko qurac, depresivan, al' depresivniji su mi ovi vjeciti depresivci......jbt. takvi se u ratu ubijaju da ne bi i drugi bili demoralisani kao oni. Sve ce doci na svoje mjesto i ne sirite dezinformacije.

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 18 apr 2015, 20:22

staragarda je napisao/la:ne s e r i t e i ne prizivajte neke batine..to vam garantujem nece nista rijesit a proizvest ce kontra efekat....treba sjest i popricat jer ovo je namjerno uradjeno....svi treba da su na strani Slobode a ne da se vode neki privatni ratovi...zna se tacno ko ima sta protiv predsjednika i to nije nikakva tajna nit je sta novo...ti ljudi se vode cobanskom politikom gdje su umislili da su oni Sloboda i sad furaju tu pricu ako nema nas nema ni Slobode...sve su to Bahrudini...samo svako na svoj nacin....trenutno na tribina vlada anarhija a kad nema macke zna se ko vodi kolo...

p.s. de ne lupajte gluposti za Husicev odlazak,eto molim vas :facepalm: :facepalm:
Ta ista ekipa već mjesecima fura priču "Azmir seljak, Azmir ovo ono, samo mi smo ispravni" a mi ostali šutimo i puštamo ih da rade šta hoće i sa klubom i sa grupom.
Danas nam je igra bila nikakva, nismo izgledali kao ekipa uopštte,ponovo smo počeli igrat izbij-nabij pa kome dođe.
Radnik se kvalitetno branio,pustili su nas da centriramo lopte koje su njihovi štoperi lagano kupili.Krpić nigdje veze,nije 2x otvorio prostor u cijeloj utakmici,nijedan vazdušni duel nije dobio, ni 0 ne može dobit.Husref takođe loše danas.Ahmetović je morao ući prije u igru da se stvori više prostora prema gore.
Fukare dno dna definitivno moja zadnja tekma što se tiče grupe dok se neke stvari ne poprave ;)

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 18 apr 2015, 20:31

Oko 1500 gledala poslalo je poruku Husicu u vidu zvizdanja onim kvazi navijacima. Tridesetak patokara , narkomana ne moze i ne smije biti odraz ljubavi prema klubu.
Pitanje za ostale jel neko od vas cuo da su Fukare spomenule ime Sloboda ja nisam ?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 18 apr 2015, 20:31

kakvi sabani komentarisu grupu ja ne vjerujem.....ljudi koji dodju u drugom poluvremenu da ne bi dali 3 KM komentarisu rad grupe koja je obisla sva moguca sela u bosni zahvaljujuci slobodi...... eh sad da vas malo prosvijetlim

Ko je rekao upravi zrinjskog da fukare nece doci u mostar ?? ko ima pravo da prica u ime navijaca a da iste ni ne nazove ?

Ko ima pravo da sa zeljom dogovori da navijaci nece ici na grbavicu ??? a da prije toga nije ni pomislio na iste a kamoli nazvao i pitao da li je to ok ?? ( uz svo postovanje za ubijenog momka to ne moze tako )

e pa nece meni uprava odredjivati gdje cu ja ici niti mi mogu neki seljaci praviti planove....... pa se mozda opamete pa zovnu na neki razgovor da se poprica a do tad ce da bude ovako......

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 18 apr 2015, 20:34

Ja ne vidim da je neko rekao kako Azmir odlazi, ali svako cita kako mu srce zeli. Tako i za pesimizam i nuzno pametovanje, pesimizam je sto nas yebu konstantno jedna te ista grupica, pesimizam je sto ja moram da placam tudje bakljade i hirove (i ne samo ja, vec svi mi), pesimizam je sto niko ne zeli nesto rijesiti oko tih navijaca propalica?

Kaze @staragarda kako treba pricom sve rijesiti. Dobro, mozda opet treba pokusati, ali to je vec uradjeno i rezultat je trenutno stanje i placanje kazni iz utakmice u utakmicu, evo vec cijelu sezonu. Rezultat je da su i prave Fukare digle danas ruke pa se razisli na poluvremenu, a vidili smo kako izgleda skupina djecice tada. Nadam se da ce sto prije pokusati popricati sa svima njima i onda djelovati ili milom ili silom, ali nikako im ne popustati da rade sta god zele i ispunjavati svaki njihov usrani zahtjev, i to jednoj maloj skupinici.

Jebote, u gradu sa jedva 120.000 stanovnika gdje ne mozemo ni priblizno napuniti stadion kapaciteta 9000 mjesta, oni prave navijacke podjele unutar same grupe, i izgledaju i zvuce jadno. Furaju se na milionske gradove, presmijesno. :lol:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 18 apr 2015, 20:34

staragarda je napisao/la:ne s e r i t e i ne prizivajte neke batine..to vam garantujem nece nista rijesit a proizvest ce kontra efekat....treba sjest i popricat jer ovo je namjerno uradjeno....svi treba da su na strani Slobode a ne da se vode neki privatni ratovi...zna se tacno ko ima sta protiv predsjednika i to nije nikakva tajna nit je sta novo...ti ljudi se vode cobanskom politikom gdje su umislili da su oni Sloboda i sad furaju tu pricu ako nema nas nema ni Slobode...sve su to Bahrudini...samo svako na svoj nacin....trenutno na tribina vlada anarhija a kad nema macke zna se ko vodi kolo...

p.s. de ne lupajte gluposti za Husicev odlazak,eto molim vas :facepalm: :facepalm:
Upravu si ove probleme samo razgovor moze rijesit.I mene je stid bilo sto sam bio na sjeveru danas,prvi put i nadam se zadnji put.Nadam se da ce te nesuglasice sto prije rijesit.A mislim da nije bila ekipa u pitanju koja bojkotuje Azmira.Svaka cast ostatku sjevera i citavog zapada sto su reagovali na baklje.
Radnik strasna ekipa,disciplovana i spremna...u proljetnom dijelu bolja ekipa nije igrala na Tusnju.

P.S.
Navodno su baklje bile zbog zabrane odlaska u Sarajevo :shock:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 18 apr 2015, 20:35

KrojcicaHills je napisao/la:kakvi sabani komentarisu grupu ja ne vjerujem.....ljudi koji dodju u drugom poluvremenu da ne bi dali 3 KM komentarisu rad grupe koja je obisla sva moguca sela u bosni zahvaljujuci slobodi...... eh sad da vas malo prosvijetlim

Ko je rekao upravi zrinjskog da fukare nece doci u mostar ?? ko ima pravo da prica u ime navijaca a da iste ni ne nazove ?

Ko ima pravo da sa zeljom dogovori da navijaci nece ici na grbavicu ??? a da prije toga nije ni pomislio na iste a kamoli nazvao i pitao da li je to ok ?? ( uz svo postovanje za ubijenog momka to ne moze tako )

e pa nece meni uprava odredjivati gdje cu ja ici niti mi mogu neki seljaci praviti planove....... pa se mozda opamete pa zovnu na neki razgovor da se poprica a do tad ce da bude ovako......
Obišao sam i ja s tobom ta sela koja spominješ pa ne smatram da je ovo danas uredu.Nemas potrebe za prozivas narod ovdje.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 18 apr 2015, 20:37

I vi iz krajnosti u krajnost, neće Azmira otjerat par pojedinaca, čak šta više, mislim da će se još i više zainatit da uspije i istraje u onome što je naumio, a dobija sigurno sve više podrške i pristalica.
Jučer Azmir i Husfer idu kroz grad i pričaju, smiju se, kako je lijepo vidjet tako dobar odnos, a dan poslije neke priče o raspadu, o odlasku Azmira, o gašenju kluba...Nikom se ne sviđa ovo što se desilo na tribini al de ohladite malo s tim izjavama ba.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 18 apr 2015, 20:38

prozivam zato sto znam licno 90 % ovih papaka sto pisu ovdje......sta su oni dali za slobodu ???

ja nikad nisam bio protiv azmira al u zadnje vrijeme sta rade sami sebi prizivaju probleme .....mostar se presutio kad su poslali dopis da necemo doci sta trebamo da cutimo ko p... sad i za grbavicu ???? znam da nije azmir licno to rekao i zna se ko i odlucuje u ime navijaca uglavnom mi se nista vise ne pitamo....... barem po njihovom nasa je zadnja ipak ;)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 apr 2015, 20:40

KrojcicaHills je napisao/la:kakvi sabani komentarisu grupu ja ne vjerujem.....ljudi koji dodju u drugom poluvremenu da ne bi dali 3 KM komentarisu rad grupe koja je obisla sva moguca sela u bosni zahvaljujuci slobodi...... eh sad da vas malo prosvijetlim

Prvo i prvo uvijek dajem 5 KM i nikad nisam usao na stadion da nisam platio kartu i koji nikad nije ostetio Slobodu niti za 1 KM.

Nece ti uprava odredjivati ali ce ti odredjivati MUP Kantona Sarajevo, organ drzave u kojoj zivis i ciji zakon moras postovati. Nema te ko zvati i govoriti jel ti okej kada ljudi imaju manjak ljudstva. Tu je gotova citava prica..
Eto uprava nasa je kriva sto nece moci obezbjediti gostujuce navijaci neko u Sarajevu.
Kada neko stvori uslove da mozete bezbjedno doci moci cete doci. Zar je tu Azmir kriv?

I zar je to razlog da se klubu nanosi sada steta? :crazy:

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 18 apr 2015, 20:43

u kojem svijetu ti zivis ?? da li je iko ikad vracen iz sarajeva ????? mup sarajeva moze obezbijediti svaku utakmicu ovdje je stvar do nase uprave.......

ps i ne mijesajte azmira u ovo danas kako ja znam niko ga spomenuo nije......zna se ko je zaduzen za te neke odnose sa navijacima i od koga to dolazi

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 18 apr 2015, 20:45

KrojcicaHills je napisao/la:prozivam zato sto znam licno 90 % ovih papaka sto pisu ovdje......sta su oni dali za slobodu ???

ja nikad nisam bio protiv azmira al u zadnje vrijeme sta rade sami sebi prizivaju probleme .....mostar se presutio kad su poslali dopis da necemo doci sta trebamo da cutimo ko p... sad i za grbavicu ???? znam da nije azmir licno to rekao i zna se ko i odlucuje u ime navijaca uglavnom mi se nista vise ne pitamo....... barem po njihovom nasa je zadnja ipak ;)
a sta to ti dade za slobodu??? Osim svako kolo 2-3 hiljade dodatnog duga...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 apr 2015, 20:46

KrojcicaHills je napisao/la:u kojem svijetu ti zivis ?? da li je iko ikad vracen iz sarajeva ????? mup sarajeva moze obezbijediti svaku utakmicu ovdje je stvar do nase uprave.......

ps i ne mijesajte azmira u ovo danas kako ja znam niko ga spomenuo nije......zna se ko je zaduzen za te neke odnose sa navijacima i od koga to dolazi
Pa likovi imaju dvije utakmice u jednom danu u istom gradu i nemaju jednostavno ljudstva. Samo im se izaslo u susret.. Da nemaju dvije utakmice ne bi bilo problema. Sve je fino objasnjeno..

I bgt zasto uvijek se potencira to da je neki navijac veci od onog drugog? Ja kada nesto dam za Slobodu ne pricam nista, moja stvar i ne trazim nista za uzvrat.

Ako je neka uprava brinula za sve moguce sitnice onda je to ova. I sada zar Sloboda moze napredovati ako se prave sabotaze, jednostavno treba postovati hijerarhiju i ne bi bilo nikakvih problema. Navijaci su ti koji trebaju dati podrsku, igraci koji trebaju pruziti dobru igru, uprava ta koja se treba brinuti za odnose sa ostalim ekipama i sve te druge sitnice. Kada uprava obezbjedi navijace i sredi im dolazak, na navijacima je da dodju i navijaju. Kraj price.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 18 apr 2015, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 18 apr 2015, 20:48

SARS je napisao/la:
KrojcicaHills je napisao/la:prozivam zato sto znam licno 90 % ovih papaka sto pisu ovdje......sta su oni dali za slobodu ???

u zivotu sam 2 puta baklju zapalio...jednostavno ne privlaci me ;) tako da to sigurno nije od mene....ali razumijem momke i sve ostalo pa je red da malo objasnim pojedincima u cemu je fazon....... lupate bezveze..pojedinci dodju na poluvremenu budu 10 min i trce kuci da ebu igru i fukare na ovim forumima......iz dana u dan samo gluposti citam

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 18 apr 2015, 20:51

tuzlak1987 je napisao/la:
KrojcicaHills je napisao/la:u kojem svijetu ti zivis ?? da li je iko ikad vracen iz sarajeva ????? mup sarajeva moze obezbijediti svaku utakmicu ovdje je stvar do nase uprave.......

Pa likovi imaju dvije utakmice u jednom danu u istom gradu i nemaju jednostavno ljudstva. Samo im se izaslo u susret.. Da nemaju dvije utakmice ne bi bilo problema. Sve je fino objasnjeno..

I bgt zasto uvijek se potencira to da je neki navijac veci od onog drugog? Ja kada nesto dam za Slobodu ne pricam nista, moja stvar i ne trazim nista za uzvrat.

kakve 2 utakmice ??? ne broji se slavija kada je njihov mup skroz druga prica.....ima olimpic - sarajevo i to nema veze sa ovim navedenim......koliko puta se na grbavici i kosevu igralo a da su dolazile i 3 skupine taj dan ??? i do sad su uvijek uspjesno sve organizovali...... smijesni su izgovori koje je uprava zelje poslala a nasi prihvatili....

kad je zadnji put nekome bio zabranjen dolazak u sarajevo ?? ja se ne sjecam toga......

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 apr 2015, 20:54

Pa ima Olimpik-Sarajevo u isto vrijeme 16:30 kada se igra i Zeljo-Sloboda. Biti ce par hiljada navijaca Sarajeva, biti ce domaci navijaci..ljudstvo ce poslati tamo.

Uglavnom necu da te nerviram, niti mi je cilj da provociram. Vjerovatno su nasi izasli u susret sto je posteno prema Zelji jer imaju problema zadnjih dana i dolazak gostiju bi im bio problem, ne mogu garantovati ili sta jbg
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 18 apr 2015, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 18 apr 2015, 20:54

KrojcicaHills je napisao/la:
SARS je napisao/la:

u zivotu sam 2 puta baklju zapalio...jednostavno ne privlaci me ;) tako da to sigurno nije od mene....ali razumijem momke i sve ostalo pa je red da malo objasnim pojedincima u cemu je fazon....... lupate bezveze..pojedinci dodju na poluvremenu budu 10 min i trce kuci da ebu igru i fukare na ovim forumima......iz dana u dan samo gluposti citam
al ja isto tako konstantno pratim da grupa bude na okupu samo prvo poluvrijeme i napravi par belaja i onda u drugom raspad sistema, ostanu samo ona djecurlija...Ono danas ste se radilo niko ziv ne moze opravdati i jasna vam se poslala poruka sa zapada sta ostali navijaci misle o tim potezima...Iskreno zivim za dan kad ce se i kod nas moci sankcionisati oni koji prave probleme na tribini...Da je drzava drzavom onaj lik sto je danas bacio 4 baklje a cini mi se da je bio jedan te isti zabranit mu dozivotno dolazak na stadion

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 18 apr 2015, 21:01

1 kolo
sarajevo- zvijezda
olimpic-sarajevo

3 kolo

sarajevo velez
slavija zeljo

I PAZI SAD

OLIMPIC -SLOBODA I NIJE NAM BIO ZABRANJEN DOLAZAK...... tad se nije islo iz drugih razloga uglavnom da smo htjeli mogli smo ici.....i sad je ovo opravdanje smijesno......

ne ulazi mi se u neke rasprave navijaci nikad nisu bili cvjecke pogotovo kod nas...ali u zadnje vrijeme uprava stvarno izaziva i tacno je pitanje dokle ce ovo sve ici...

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 18 apr 2015, 21:02

KrojcicaHills je napisao/la:1 kolo
sarajevo- zvijezda
olimpic-sarajevo

3 kolo

sarajevo velez
slavija zeljo

I PAZI SAD

OLIMPIC -SLOBODA I NIJE NAM BIO ZABRANJEN DOLAZAK...... tad se nije islo iz drugih razloga uglavnom da smo htjeli mogli smo ici.....i sad je ovo opravdanje smijesno......

ne ulazi mi se u neke rasprave navijaci nikad nisu bili cvjecke pogotovo kod nas...ali u zadnje vrijeme uprava stvarno izaziva i tacno je pitanje dokle ce ovo sve ici...
Ici ce do situacije da ne mozete ici na utakmicu, jer je nece biti :facepalm:
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 apr 2015, 21:04

Razocaran sam rezultatom,ali nema veze idemo dalje,kako god sljedecu na Tusnju ne smijemo kiksati !

Sto se tice grupe,ne zelim puno da komentarisem,nit me taj dio zanima,samo kako je Ba... otisao nije nista isto !

PODRSKA AZMIRU HUSICU ! :kralj:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []