FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: Odg: FK Sarajevo
Zasto BHT opstruira prenos FK Sarajeva? Do sada u drugom djelu ni jednu nisu prenosili, iako je realno bilo utakmica za prenos. Ne, oni prenose Vitez, Slaviju...Evo i sada 4 i 5 na tabeli, oni prenose Zeljo Sloboda? Znam da je Arena otkupila, ali pitanje je koliko ljudi u BiH ima Arenu a koliko BHT?
Re: FK Sarajevo
Yebo li ti Zeljo sve, niti jedan post ne mozes napisati bez njih.kanarinac je napisao/la:Gledam Velez ljudi ginu,milion klizecih,trce ko navijeni,jos se ne bore ni za sta zamislite da svaku utakmicu imaju navijace kao nase vedete kako bi se borili,i pogledas ove nase isto kao da smo nizeligasi! Ma ljudi ulete 1000 puta a nasima je klizeci stran pojam,bruka i sramota sva sreca pa nisam direktor ni jedan mi nebi ni na tribinama bio sve bi djecu uveo! Price glupe otiso Dupovac,i Zelji je Tomic pa jos bolji ovim nasim treba po 100km davat mjesecno za cigara i to je puno
Mrs smradu. Smrdis na kilometar. Ovdje si dosao svoje gluposti javno iznositi. Nabijem na neku stvar i tebe i sve te ekipe koje svako malo ovdje pominjes.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ama i da je -5, uz nekakvu prepoznatljivu igru ja bih vjerovao u preokret do kraja jer ima dovoljno da se igra, ovako i da smo kojim slucajem zaposjeli jos jucer na pozic. br. 1, djaba to kad ne moze ba na silu i na srecu bez igre i sigurnosti u veznom redu, bez upotrebljivih centasuteva, bez jakog pritiska na protivnika, bez golova na kraju krajeva...mirzatele je napisao/la:Bravo Velez![]()
-2
Ne znam, al˙ ne mogu nikako, ni po bilo kojem osnovu nesto bit optimista po pitanju igre i svega ovoga sto trenutno gledamo od ove ekipe.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Nabijem te na **** **** li te berberovic i kodro tvoji idoli nabiju te na **** ,nebi me cudilo da si ti jedan od ovih manekena pa ti sama pojam da ti smanje platu pa da nemas za cigare je katastrofa za tebeyEvander je napisao/la:Yebo li ti Zeljo sve, niti jedan post ne mozes napisati bez njih.kanarinac je napisao/la:Gledam Velez ljudi ginu,milion klizecih,trce ko navijeni,jos se ne bore ni za sta zamislite da svaku utakmicu imaju navijace kao nase vedete kako bi se borili,i pogledas ove nase isto kao da smo nizeligasi! Ma ljudi ulete 1000 puta a nasima je klizeci stran pojam,bruka i sramota sva sreca pa nisam direktor ni jedan mi nebi ni na tribinama bio sve bi djecu uveo! Price glupe otiso Dupovac,i Zelji je Tomic pa jos bolji ovim nasim treba po 100km davat mjesecno za cigara i to je puno
Mrs smradu. Smrdis na kilometar. Ovdje si dosao svoje gluposti javno iznositi. Nabijem na neku stvar i tebe i sve te ekipe koje svako malo ovdje pominjes.
Zadnja izmjena: kanarinac, dana/u 18 apr 2015, 20:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo Sarajevo
Kolibri, de popi' 1 lex, sta ti 'e?
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
nama je racunica jasna, pobijedimo sve do kraja i mi smo prvaci
al nevidjeni pritisak smo napravili na igrace

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ja ne znam sta vam je ljudi. Pa mi smo ovo kolo bod prisli lideru,sto nista zadovoljni
Mi ne mozemo biti prvaci jer svi bolje igraju od nas,nije vise ni stvar zalaganja jucer su se zalagali borili su se al brate ne znaju ni oni na terenu ni trener. Jednostavno realno je sa ovakvom igrom 4 mjesto.
Mi ne mozemo biti prvaci jer svi bolje igraju od nas,nije vise ni stvar zalaganja jucer su se zalagali borili su se al brate ne znaju ni oni na terenu ni trener. Jednostavno realno je sa ovakvom igrom 4 mjesto.
Uprava vam je napravila jedan veliki za.jeb. Trebali su napraviti ugovore da je pola plate zagarantovano a pola je uslovljeno plasmanom u ligi. Ne bi vi bili sada tu gdje jeste nego na vrhu i to sa zalihom. Jednostavno ste pokupovali gold diggers i to je to ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Shvati te čovjeka, on je isti k'o i mi svi, doduše njemu su živci otišli malo više zbog FKS pa zato ovakve reakcije, nakon svakog poraza @kanarinac je lik koji će prvi popljuvati sve moguće pritom nas porediti sa komšinicama, govoriti o njima u superlativima a nas blatiti maksimalno a onda s druge strane nakon dobrog rezultata on je taj koji će se prvi ku*čiti i uzdizati one koje je poslije kiksa pljuvao. Ako bude kao do sad, sutra eventualno prekosutra će na ovoj temi napisati 'izvinite braćo mene malo prenijelo, jbg takav sam ne mogu se kontrolisati bla bla' živi bili pa vidjeli (jedino ako je sad totalno odlijepio) a ako mi neko ne vjeruje može se uvjeriti listajući malo temu i naći će ovakve postove od @kanarinc-a.kanarinac je napisao/la: Nabijem te na **** **** li te berberovic i kodro tvoji idoli nabiju te na **** ,nebi me cudilo da si ti jedan od ovih manekena pa ti sama pojam da ti smanje platu pa da nemas za cigare je katastrofa za tebey
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Pa kaze
Da te volim oduvijek sam znaoooo
Da te volim oduvijek sam znaoooo
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Brato imamo mi navijace zestoke i u velikom broju samo sto se 20 godina igramo za opstanak pa se spava. Da se borimo za titulu tu bi bili negdje. Ne kuci posto je Sarajevo velik grad ali na gostovanjima sigurno isto ako ne i vise. Zajeban je južnjacki mentalitet kad proključa. Navijam da Sarajevo prvo prođe kroz cilj. Sretnokanarinac je napisao/la:Gledam Velez ljudi ginu,milion klizecih,trce ko navijeni,jos se ne bore ni za sta zamislite da svaku utakmicu imaju navijace kao nase vedete kako bi se borili,i pogledas ove nase isto kao da smo nizeligasi! Ma ljudi ulete 1000 puta a nasima je klizeci stran pojam,bruka i sramota sva sreca pa nisam direktor ni jedan mi nebi ni na tribinama bio sve bi djecu uveo! Price glupe otiso Dupovac,i Zelji je Tomic pa jos bolji ovim nasim treba po 100km davat mjesecno za cigara i to je puno
From father to son
- bordoakapitar
Svi koji favorizuju zeljeznicare za titulu, dive se njihovoj djeci i svrsavaju na njihovu borbenost, neka predju i navijaju za njih jer zasluzuju jedni druge! 35 godina zivim FCS i boli me neka stvar za zeljeznicarima i kako oni igraju. Interesuje me samo Sarajevo oni mogu s nama u istu recenicu samo kad je derbi. Hebo vas "ljoze" kako rece ovaj bolid sto im jos i tepa! Zovu se zeljeznicar i to je dovoljno ruzno da ne treba nista mijenjati!
- savatihotece
- Kontakt:
Nisam došao da provociram, al pošteno Vi da nemate onog što iz auta baca loptu daleko ne bi imali centaršuta na utakmici.
Nasa parola kaze. Mi nikad odustati necemo. Moramo ljudi shvatiti da je za Sarajevo igati, ogroman pritisak i stalno ste pod snajperskom paljbom. Tesko nam je svima, ali nije sve tako crno. Imamo srece jer nam rezultati idu na ruku. Moramo ostati jaki, moramo do kraja ispostovati ljude u upravi i opet igracima dati podrsku, jer pola njih vjerovatno se nece jos dugo ovde zadrzati i doci ce drugi i bolji od njih. Moramo ih nositi do Titule. Evropa je nasa aBd historijska. Puna nam je glava, ali moramo shvatiti da smo opet u vrhu po svemu i ispred svih. Podzimo momke, napunimo Otoku do kraja a onda napunimo Kosevo protiv listice...Sarajevo jedno je i nema nam druge.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Neka nam je bog na pomoci ovo mi se nikako ne svidja sta se desava sa ovom ekipom uopste? , u srijedu idemo na otoku pitanje je dali ce nasi smoci snage i ostvarit pobjedu?
04.10.2009 !!
Ljudi dragi koji tjeraju Kodru niste mi jasni nikako ali bas nikako. Ovi igraci znaju i moraju bolje, ali imaju plate i opustili su se. To treba Dino i Ibrak da "skresu" 50% plate poslije svakog kiksa !
Kodro mora shvatiti i nadam se da ce vec u srijedu igrati sa 2 napadaca. Ne moze se probiti bunker sa samo Benkom kojeg cuvaju 3 igraca. Pljujete Milosa momka koji zna igrati lopte, to se vidjelo protiv Drine , kada ga je uveo Kodro u 2pol . osjetilo se . Ali shvatite da svi kada igraju protiv SARAJEVA ginu igraju 150% . Nije lahko probiti bunker, pogotovo sa samim Benkom , ali jbga gledam Bayern kako oni probijaju i to sa 7 komada!
Mi moramo u srijedu protiv "vukova" uzeti 3 boda i protiv "ubica" 3boda i 90% je titula nasa.
Ali ovi kiksevi se ne smiju ponavljati!
A vi sto pricate o malenim
KODRI TREBA PUNA PODRSKA !!!
IGRAJ SADA SARAJEVO !!!
Kodro mora shvatiti i nadam se da ce vec u srijedu igrati sa 2 napadaca. Ne moze se probiti bunker sa samo Benkom kojeg cuvaju 3 igraca. Pljujete Milosa momka koji zna igrati lopte, to se vidjelo protiv Drine , kada ga je uveo Kodro u 2pol . osjetilo se . Ali shvatite da svi kada igraju protiv SARAJEVA ginu igraju 150% . Nije lahko probiti bunker, pogotovo sa samim Benkom , ali jbga gledam Bayern kako oni probijaju i to sa 7 komada!
Mi moramo u srijedu protiv "vukova" uzeti 3 boda i protiv "ubica" 3boda i 90% je titula nasa.
Ali ovi kiksevi se ne smiju ponavljati!
A vi sto pricate o malenim
KODRI TREBA PUNA PODRSKA !!!
IGRAJ SADA SARAJEVO !!!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Ne bira BHT utakmice prvi.deda je napisao/la:Zasto BHT opstruira prenos FK Sarajeva? Do sada u drugom djelu ni jednu nisu prenosili, iako je realno bilo utakmica za prenos. Ne, oni prenose Vitez, Slaviju...Evo i sada 4 i 5 na tabeli, oni prenose Zeljo Sloboda? Znam da je Arena otkupila, ali pitanje je koliko ljudi u BiH ima Arenu a koliko BHT?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ljudi bolje vam je se rijesiti titule jer od nje nema nista! Dzaba nam i poraz listice.
KARINAc vas .j.ebe sve, a on je dokazani strumf 100%
KARINAc vas .j.ebe sve, a on je dokazani strumf 100%
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Kodro ce od uprave dobiti podrsku do kraja sezone. Da se planiralo ici na ho-ruk Mehe odavno ne bi bilo. To je trenutno i najbolja opcija, jednostavno smo u takvoj situaciji. Ovo kazem iako mislim da je on dobrim dijelom krivac za sve.
Krilne pozicije su nam katastrofalne ali globlano gledano cijeli vezni red. Radovac nema sta da trazi na krilu, prvo sto nema potrebne karakteristike za to, a drugo sto je ona zamisao ulaska u sredinu isto tako glupost. Valjda je jasno da su krilne pozicije itekako vazne kada se igra protiv defanzivno opredijeljene ekipe. To je vjerovatno jedna od prvih lekcija, kada je sredina prenabijena igracima, lopta ide na krilo gdje se trazi prostor. Upravo tu nemamo igraca u formi. Logicno onda akcije zavrsavaju nekim nabijanjima u 16 ili preko tribine. Cak i kada imamo priliku za kontru ne znamo istu odigrati, sto zbog nedostatka navedene prodornosti, sto zbog nevjerovatno nepreciznih pasova na duzinu visu od 10 metara. Igraci se ne otkrivaju, svaki aut smo izvodili po 30 sekundi jer se niko ne nudi... a ganjas rezultat.
Nista, nadati se boljem...
Krilne pozicije su nam katastrofalne ali globlano gledano cijeli vezni red. Radovac nema sta da trazi na krilu, prvo sto nema potrebne karakteristike za to, a drugo sto je ona zamisao ulaska u sredinu isto tako glupost. Valjda je jasno da su krilne pozicije itekako vazne kada se igra protiv defanzivno opredijeljene ekipe. To je vjerovatno jedna od prvih lekcija, kada je sredina prenabijena igracima, lopta ide na krilo gdje se trazi prostor. Upravo tu nemamo igraca u formi. Logicno onda akcije zavrsavaju nekim nabijanjima u 16 ili preko tribine. Cak i kada imamo priliku za kontru ne znamo istu odigrati, sto zbog nedostatka navedene prodornosti, sto zbog nevjerovatno nepreciznih pasova na duzinu visu od 10 metara. Igraci se ne otkrivaju, svaki aut smo izvodili po 30 sekundi jer se niko ne nudi... a ganjas rezultat.
Nista, nadati se boljem...
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2 i 31 gost.