Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Artetitis » 17 apr 2015, 18:58

topnik1 je napisao/la:Šta mislite da li je do onog doktora Shad Forsythea ovakva situacija trenutno da imamo samo jednog dva povrijeđena igrača. Da li se to osjete rezultati njegovo djelovanja ili puka sreća :hmmmmm:
Forsythe je fitness-trener, a ne doktor. Mislim da si upravu što se tiče njegovog uticaja na pripremu igrača, bar ovo otkako se on uhavizao u posao - djelujemo jači u duelima, brži i koncentrisaniji u finišu utakmice nego u nekim prošlim sezonama.

Kad spomenu doktore i Nijemce, ne bi bilo loše uzeti Müller-Wohlfahrta koji je otišao iz Bayerna, to bi nam moglo biti najveće moguće pojačanje.

Što se mene tiče, ja bih ostavio Rosickog jer on sad izgleda kao kompletniji igrač nego kad je došao iz Borussije. Ako Carrick može nositi United (a manje je pokretljiv od Rosickog), može i Rosicky igrati bar sporadično.
Flamini može otići nakon što mu istekne ugovor (to je izgleda njegova sudbina), Diaby isto tako, a kapitenu dati neki fini oproštaj i objasniti mu da se treba povući jer ga noge više ne slušaju.

Milner? Ne znam, imao je svojih velikih utakmica, može igrati na svakoj mogućoj poziciji, ali nigdje nije vrhunski. To što je home-grown igrač bi imalo svojih prednosti.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 17 apr 2015, 19:20

Nemoj zayebavat, nije doktor
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 18 apr 2015, 16:54

Sad sam slao sportklubu mail, prenose trening i kvalifikacije Moto gpa a nema nase utakmice, joj koji su to mentoli boze sacuvaj..

daxo
Kontakt:

Post Postao/la daxo » 18 apr 2015, 17:03

Ima na sport 1 prenos utakmice, nekadasnji DSF

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 18 apr 2015, 17:19

Pripremite ljudi najbolje moguce linkove,ako neko nadje link sa SK4 nek posalje :beba:

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 18 apr 2015, 18:17

Dajte linkovee
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 18 apr 2015, 18:21

mozel ovaj ljudi?

http://0eb.net/video/1411169.html" onclick="window.open(this.href);return false;

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 18 apr 2015, 21:13

Odlično, još jedno finale. Još kad bi Aston Villa mlatnula Liverpoola sutra, eto i trofeja. :mrgreen:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 18 apr 2015, 21:14

e ljudi sad vidite kakve mi igrače imamo u Ozilu i Alexisu, Wenger opet ne zna da poklopi kockice, Ramseya ubija na krilu, Cazorla mu igra citav mec i zbog njega se sve mora promijeniti.
Ozil i sa krila i sa sredine opet 2 asistencije.

Hajd da zbog Wilshera ovo radi ali bez Cazorle se može igrati jer Ramsey je tu po pravilu mjesto njega..

Bellerin mora igrati, Gibbs je loš isto, ili se Monreal nenormalno poboljšao ili je Gibbs katastrofa, Gabriel solidan, mora se riješiti pritiska..

Idemo lagano samo nastaviti ovo i protiv Chelsea slaviti na Emiratima, dokazati Cescu a nastaviti niz zbog sviju nas i samih njih, a da usput Cescu pokažemo da je njegov dom bio Arsenal ali se izgubio onog dana kada je otišao u Barcelonu...

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 18 apr 2015, 21:15

Alexis spasio.
Vidjelo se koliko Giroud znaci za igru.
Debuchy daleko od prave forme.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 18 apr 2015, 21:18

Mene je najviše Giroud iznenadio na onoj igri po krilu. Nije baš potpuni tokmak :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 18 apr 2015, 21:20

Skim god da budemo igrali u finalu neće biti lako, osim ako ja uspijem kako propustiti utakmicu.
Pld W D L
38 26 12 0

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 18 apr 2015, 21:20

Zbog ovoga ja kukam i zelim novog menagera, a ne radi pojedinih igraca. Covjek ne zna kockice da poslozi, ne zna pritisak da im otkloni. :puke: Na ljeto krenuti po Cecha, Morgana i Reusa. Uz njih tri i rijesavanje ovih polovnjaka imamo kompletan tim. :hmmmmm:

I ovo je jos jedan razlog. :plac: :plac:
Jenkinson: procitajte svi
"Veoma teško mi je palo da odem iz Arsenala. U jednom momentu me je stigla i depresija, a ljudi iz West Hama su prepoznali da imam poblem.
Učinili su sve kako bi mi psihički pomogli da se oporavim, ubeđivali su me da posedujem talenat koji će biti potreban Arsenalu i da samo trebam da radim i da će me opozvati sa pozajmice nazad.
Nakon jednog meča koji sam podbacio, bilo me je sramota toliko da trenera nisam imao hrabrosti da pogledam u oči.
Kretali smo u autobus, on je išao polako samnom i rekao da ću na treningu poraditi i pokazati na terenu zašto me je pozajmio.
Narednih nedelja, sat vremena duže sa loptom, sat vremena duže u teretani.
Posle nekog vremena sam na utakmicama primetio da sam počeo da "letim" po terenu, kako kaže šef. Igrao sam sve bolje i bolje, iz duela u duel sve čvršće, sve je išlo nabolje.
Došao je agent na trening i rekao da se Liverpool zanima za mene.
Isti dan pozvan sam na razgovor kod direktora gde mi je rečeno da su Evertonovi skauti zatražili VIP ložu, a da je Ashley (Newcastle United) poslao poruku gde želi sastanak samnom.
Big Sem je bio upravu. Privukao sam pažnju i mnogi bi me rado videli u opremi i na terenu u njihovom klubu. Ali ne i Arsenal.
Ne mogu da prebolim.
Djubrad su ako momku ne pruze jos jednu sansu!!! :plac: :plac: :plac:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 18 apr 2015, 21:26

.@MesutOzil1088 has set a new record for most chances created in a single FA cup game (9)

:tokralju:

Passes 114
Completed 90%
Chances Created 9
Assists 2

VOLIM TE ČELIK!!!!!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 18 apr 2015, 21:30

QUARTERBACK je napisao/la: Odlično, još jedno finale. Još kad bi Aston Villa mlatnula Liverpoola sutra, eto i trofeja. :mrgreen:
Ma ja bi volio Liverpul u finalu,ipak bio to bio pravi mec za samu zavrsnicu kupa,.U ostalom ne vjerujem da bi nam nešto posebno lakše u finalu bilo kontra Ville u odnosu na Liverpul,ko god dogura tako daleko teško da ce spustiti gace tek tako,.

Kako god,ne ginu nam još jedni produžeci :mrgreen:

Solidna igra danas,ulog je ipak bio finale i pritisak je odradio svoje..
Ozil po meni najbolji ali Alexis je taj koji je postigao golove tako da je zasluženo dobio epitet najboljeg,.

Ramsey me strašno nervirao,na stranu to što igra na krilu gdje se ne snalazi baš najbolje kida mi živce pretjerano soliranje s njegove strane i skoro pa svaki put je imao višak potez i "potrudio" se da maksimalno uspori napade,može on daleko bolje od ovoga..

Sceszny smiješan gol prima ali vjerujem da ce braniti i u finalu s obzirom da kod Wengera jedan gura do kraja kada se radi o golmanima u FA kupu..

Debuši nije još spreman,Gibs odigrao da valja samo u dodatnih trideset minuta,.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 18 apr 2015, 21:32

davale su se minute i vecim klocevima a ovaj nije toliki, možda ga je i big sem prekalio i sad postao dobar,

a to za wengera da ne zna sloziti kockice, ne zna fakat..

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 18 apr 2015, 21:35

Mene je danas razočarala cijela odbrana, prelako su ispadali čak i kada je onaj Brad Pitt ušao, bekovi su bili katastrofalni čini mi se da se Debushy na kraju i povrijedio. Cazorla je bio također loš kao i Ramsey ali njemu ne mogu zamjeriti jer ne igra na svojoj poziciji iako je ono morao pogoditi. Dalje Wellbeck kao da nije ni igrao, momak aposlutno ništa nije dobro napravio.
Pld W D L
38 26 12 0

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 18 apr 2015, 21:37

Ja se nadam Aston Villi, jer ako prođe Liverpul, čitav svijet, i FA , i sudije, i mediji, i obični ljudi, i životinje, i vanzemaljci, će navijati za njih jer se Gerrard oprašta, i rođendan mu je i šta već, i bit će kosmička logika da oni pobijede :mrgreen: . Tako da molim Bentekea sutra da nas ne dovede u ovu situaciju

VOLIM TE ČELIK!!!!!

titi14oldschool
Kontakt:

Post Postao/la titi14oldschool » 18 apr 2015, 21:42

:D:D:D:D:D:D:D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 18 apr 2015, 21:43

topnik1 je napisao/la:Ja se nadam Aston Villi, jer ako prođe Liverpul, čitav svijet, i FA , i sudije, i mediji, i obični ljudi, i životinje, i vanzemaljci, će navijati za njih jer se Gerrard oprašta, i rođendan mu je i šta već, i bit će kosmička logika da oni pobijede :mrgreen: . Tako da molim Bentekea sutra da nas ne dovede u ovu situaciju
Posro bi im se Alexis u zivot. Dovoljan razlog da ga FA pocne ignorisati kao Suareza. :mrgreen:

EDIT:

Ekipa koja rusi rekorde, kako negativne tako i one pozitivne. :D :D
slika
Zadnja izmjena: Gunner4, dana/u 18 apr 2015, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.