Forsythe je fitness-trener, a ne doktor. Mislim da si upravu što se tiče njegovog uticaja na pripremu igrača, bar ovo otkako se on uhavizao u posao - djelujemo jači u duelima, brži i koncentrisaniji u finišu utakmice nego u nekim prošlim sezonama.topnik1 je napisao/la:Šta mislite da li je do onog doktora Shad Forsythea ovakva situacija trenutno da imamo samo jednog dva povrijeđena igrača. Da li se to osjete rezultati njegovo djelovanja ili puka sreća
Kad spomenu doktore i Nijemce, ne bi bilo loše uzeti Müller-Wohlfahrta koji je otišao iz Bayerna, to bi nam moglo biti najveće moguće pojačanje.
Što se mene tiče, ja bih ostavio Rosickog jer on sad izgleda kao kompletniji igrač nego kad je došao iz Borussije. Ako Carrick može nositi United (a manje je pokretljiv od Rosickog), može i Rosicky igrati bar sporadično.
Flamini može otići nakon što mu istekne ugovor (to je izgleda njegova sudbina), Diaby isto tako, a kapitenu dati neki fini oproštaj i objasniti mu da se treba povući jer ga noge više ne slušaju.
Milner? Ne znam, imao je svojih velikih utakmica, može igrati na svakoj mogućoj poziciji, ali nigdje nije vrhunski. To što je home-grown igrač bi imalo svojih prednosti.