FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Tuzlak04
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Tuzlak04 » 18 apr 2015, 21:04

Evo javlja se lik što je učestvovao na skupštini u namjeri da napravi sranje :crazy: . . .
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 18 apr 2015, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 18 apr 2015, 21:05

Krojčica je regulara lik.Nemate potrebe ovdje njega prozivat ;) Dao je Slobodi to što je išao u Goražde da navija za istu,u Livno i na milion drugih gostovanja.Potrošio je puno svog novca i vremena na Slobodu.
@Krojcica koliko god da opravdao današnji potez nisi u pravu.Jednostavno postoje drugi načini za to ;)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 apr 2015, 21:06

Ali evo prvo kolo nisi u isti dan utakmice, Zvjezda je gostovala dan nakon toga. Trece kolo je MupRS odradio sa Manijacima, a MupKS sa Red Army i to isto u dva razlicita dana.

I uz to imaju ovih problema oko Manijaka sada..

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 18 apr 2015, 21:09

tuzlak1987 je napisao/la:Ali evo prvo kolo nisi u isti dan utakmice, Zvjezda je gostovala dan nakon toga. Trece kolo je MupRS odradio sa Manijacima, a MupKS sa Red Army i to isto u dva razlicita dana.

I uz to imaju ovih problema oko Manijaka sada..
oni su sami sebi napravili probleme.....ja ne vidim kako bi im fukare mogle biti problem ??? nikad al nikad nije bilo problema na grbavici ili kosevu kada se igra barem koliko ja pratim utakmice......

kad god je bilo frke bilo je kada smo prolazili u istocno sarajevo ili nesto drugo.......poslije bog zna koliko gostovanja mogu reci da je mup KS najkorektniji mup u BiH. svejedno ne mora se ici nebitno ali da niko nista ne pita te navijace da se sjednice neke organizuju bez i da iko ebe i 1 % fukare ne ide......

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 18 apr 2015, 21:13

Niko ga ne proziva...i mi smo isto isli i davali svoje pare i dajemo dan danas....al ako ima problem nek se sjedne sa upravom i rasciste stvari...ovo sto su danas uradili ne vodi nicemu.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 18 apr 2015, 21:14

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Izražavamo naše nezadovoljstvo ignorantskim odnosom Uprave FK Sloboda prema navijačima našeg Kluba, a povodom tzv. dogovora sa Upravom FK Željezničar Sarajevo o nedolasku navijača Slobode na utakmicu idućeg kola Premijer lige između ova dva kluba u Sarajevu. O ovom "dogovoru" smo saznali putem medija, te nas povodom toga niko iz Uprave FK Sloboda nije kontaktirao, niti konsultovao. Takav odnos u cijelosti smatramo neprihvatljivim, te ovom prilikom poručujemo upravama oba kluba da nas njihovi interni dogovori niti najmanje ne obavezuju. Navijačka skupina Fukare Tuzla je ozbiljna organizacija, registrovana kao udruženje u skladu sa zakonom, te ima svoje organe koji po propisanim procedurama donose odluke o svim aktivnostima grupe, uključujući i odluke koje se tiču organizacije odlaska na gostovanja. Kao što je poznato široj javnosti, uvijek smo bili otvoreni za saradnju i prijedloge, te spremni na razgovore o svim pitanjima koja se tiču našeg Kluba, kao i na razumne kompromise kada god je to bilo potrebno. Međutim, ovakvu vrstu diskreditacije naše navijačke skupine i tutorstva od strane bilo koga, makar to bila i Uprava FK Sloboda Tuzla, ne prihvatamo i nikada nećemo prihvatiti. Upravi našeg Kluba poručujemo da smo spremni na konstruktivni dijalog po svakom mogućem pitanju, na dobrobit Slobode, ali da niti sada niti bilo kada ubuduće nećemo prihvatiti bilo kakve dogovore koji se tiču navijačke skupine Fukare Tuzla o kojima saznajemo iz medija, koji su postignuti bez našeg znanja i bez učešća naših predstavnika.
Koristimo priliku izraziti naše žaljenje i iskreno saučešće porodici i prijateljima tragično nastradalog navijača Željezničara Mirze Raščića. Slava mu!
Sloboda do groba!

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 18 apr 2015, 21:19

Nije stvar u dolasku ili ne dolasku na Grbavicu. Prije tri dana bomba na stadionu, jucer ubijen navijač. Pa sve oči će biti uprte u JUG, i svi će gledati šta se tamo dešava. Pa pobogu, ubijen je navijač, a neko je kriv. Jednostavno, pored ovolikih problema oko Manijaka, nema dovoljno ljudi koji ce se brinuti dodatno o sigurnosti Fukara..
Željezničar živimo !

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 18 apr 2015, 21:21

katakomba je napisao/la:Nije stvar u dolasku ili ne dolasku na Grbavicu. Prije tri dana bomba na stadionu, jucer ubijen navijač. Pa sve oči će biti uprte u JUG, i svi će gledati šta se tamo dešava. Pa pobogu, ubijen je navijač, a neko je kriv. Jednostavno, pored ovolikih problema oko Manijaka, nema dovoljno ljudi koji ce se brinuti dodatno o sigurnosti Fukara..
nema potrebe da se manijaci uopste spominju u ovoj prici......da ne shvatite pogresno..... evo ti saopstenje iznad pa skontaj u cemu je fazon....ovo nam je vec druga utakmica koju je uprava navodno dogovorila da ne dolazimo........

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 18 apr 2015, 21:25

KrojcicaHills je napisao/la:
katakomba je napisao/la:Nije stvar u dolasku ili ne dolasku na Grbavicu. Prije tri dana bomba na stadionu, jucer ubijen navijač. Pa sve oči će biti uprte u JUG, i svi će gledati šta se tamo dešava. Pa pobogu, ubijen je navijač, a neko je kriv. Jednostavno, pored ovolikih problema oko Manijaka, nema dovoljno ljudi koji ce se brinuti dodatno o sigurnosti Fukara..
nema potrebe da se manijaci uopste spominju u ovoj prici......da ne shvatite pogresno..... evo ti saopstenje iznad pa skontaj u cemu je fazon....ovo nam je vec druga utakmica koju je uprava navodno dogovorila da ne dolazimo........
Ma znam sta zelis reci. Vjeruj da sam se i ja radovao ovoj tekmi. Ali nakon što se ovo desilo našem bratu, nije mi do tekme...
Željezničar živimo !

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 18 apr 2015, 21:36

Svi se trebamo malo preispitati i povući kočnicu, nije to samo do Fukara. Kad vidiš koliko je ukupna brojka na stadionu znači da i ostatak simpatizera nije regulara. Tražili smo pojačanja-dobili, tražili lijepu igru-dobili, imamo sjever- da ne kisnemo i opet nas premalo.

Ne znam detalje vezane za grupu niti želim da pametujem, al' po mom mišljenju dijalogom se može sve srediti. Samo je potrebno da obje strane traže dijalog, a ne da jedna drugu čekaju kad će pozvati.

Iako ne bih išao na gostovanje gore, smeta mi što je našim navijačima zabranjen dolazak jer su uprave imale dogovor o neplaćanju gostujućih karti, uzajamno. Ovako smo mi za njihov dolazak ispušili par stotina maraka ulaznica, i još dobili par hiljada maraka kazne. Takve dogovore treba praviti sa Travnikom, Širokim, Bijeljinom i sl.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 18 apr 2015, 21:39

KrojcicaHills je napisao/la:SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Izražavamo naše nezadovoljstvo ignorantskim odnosom Uprave FK Sloboda prema navijačima našeg Kluba, a povodom tzv. dogovora sa Upravom FK Željezničar Sarajevo o nedolasku navijača Slobode na utakmicu idućeg kola Premijer lige između ova dva kluba u Sarajevu. O ovom "dogovoru" smo saznali putem medija, te nas povodom toga niko iz Uprave FK Sloboda nije kontaktirao, niti konsultovao. Takav odnos u cijelosti smatramo neprihvatljivim, te ovom prilikom poručujemo upravama oba kluba da nas njihovi interni dogovori niti najmanje ne obavezuju. Navijačka skupina Fukare Tuzla je ozbiljna organizacija, registrovana kao udruženje u skladu sa zakonom, te ima svoje organe koji po propisanim procedurama donose odluke o svim aktivnostima grupe, uključujući i odluke koje se tiču organizacije odlaska na gostovanja. Kao što je poznato široj javnosti, uvijek smo bili otvoreni za saradnju i prijedloge, te spremni na razgovore o svim pitanjima koja se tiču našeg Kluba, kao i na razumne kompromise kada god je to bilo potrebno. Međutim, ovakvu vrstu diskreditacije naše navijačke skupine i tutorstva od strane bilo koga, makar to bila i Uprava FK Sloboda Tuzla, ne prihvatamo i nikada nećemo prihvatiti. Upravi našeg Kluba poručujemo da smo spremni na konstruktivni dijalog po svakom mogućem pitanju, na dobrobit Slobode, ali da niti sada niti bilo kada ubuduće nećemo prihvatiti bilo kakve dogovore koji se tiču navijačke skupine Fukare Tuzla o kojima saznajemo iz medija, koji su postignuti bez našeg znanja i bez učešća naših predstavnika.
Koristimo priliku izraziti naše žaljenje i iskreno saučešće porodici i prijateljima tragično nastradalog navijača Željezničara Mirze Raščića. Slava mu!
Sloboda do groba!
Ovo saopstenje je sasvim razumljivo i opravdano, i zaista nije fer dogovarati nesto mimo grupe, ako se trazi obostrana korist i dobra relacija kluba i grupe. Ali tvoj ulet na forum i nuzno prozivanje 90% forumasa i pravdanje konstantnog sranje Fukara na stetu kluba, ne ide to drug tako. Ako nesto ne valja, onda ne valja, i osudit cu pa makar i moj otac to usro.

Ok, ovim saopstenjem je sve objasnjeno i svima ovdje je vjerovatno sad malo jasnije u cemu je finta, ali moja ljubav prema klubu je tolika da nikad ne bih ciljano pravio sranja na njegovu stetu. Ako i bih, onda bi to bilo u vrijeme onih Uprava kluba koje su nabili toliki dug i otjerali klub u nizi rang, ali cini mi se da su navijaci bili zadovoljniji tada (u mandatu grobara kluba), a volio bih da grijesim. A sta nam to govori?
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 18 apr 2015, 21:42

Coraco je napisao/la: Iako ne bih išao na gostovanje gore, smeta mi što je našim navijačima zabranjen dolazak jer su uprave imale dogovor o neplaćanju gostujućih karti, uzajamno. Ovako smo mi za njihov dolazak ispušili par stotina maraka ulaznica, i još dobili par hiljada maraka kazne. Takve dogovore treba praviti sa Travnikom, Širokim, Bijeljinom i sl.
Ja sam za to da i gostujuci navijaci placaju kartu po razumnoj cijeni, pa ako volis klub i otici ces na gostovanje, onda ces platiti i tih 3-5KM ulaznicu, a tako i klubu je veca korist.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 apr 2015, 22:12

utakmica malo losija od nasih ocekivanja,odma raspad.smirite se malo,radnik je dobra ekipa,njihovi rezultati dovoljno govore.opstacemo,cilj ce biti ispunjen.
a ovi balavci sto misle da su sila,poljube me u dupe :!:
nemoze 200 kuci da nas se skupi,pravimo pizdariju radi 20+ momaka koji bi mozda otisli u mostar,ili grbavicu.sace kazna 2000+
a ti azmire postavljaj kutije skupljaj pomoc,ili plati sve sam,ko te J**+.jel te ko zvao,nije
jel ko trazio da to radis,nije
kada si budala...jer mi,nas dva tri,mi smo sloboda,sve ostalo je ****..
i kakvo saopstenje..koga...cega...sa cijim potpisom..ko je predsjednik tog udruzenja,vodja faraon,cezar...
ko su ti koji se kriju iza tkz grupe i stite svoj interes....na **** vas nabijem.
do sad sam preko 5000 km kihno ucestvujuci aktivno za kazne,dugovanja,razne pm....ko su ti sto pljuju po svemu sto neko radi...odakle vam pravo stoko da odlucujete...grobari slobode sve do jednog :!:
kada nesto radis,netreba ti aplauz,priznanica,da glumis nekoga i nesto,uradi i suti..
obisao sam i ja,os citluka,do cazina,sokoca,i td i koga ba boli ****,moja ljubav moj cejf,niko me netjera...hocete platu mozda,sto navijate....zgadilo mi se sve ovo.. :sick:
toliko truda....odpises jedan dug,skupis pola drugog,i navijaci ti nabiju 2000 za 5 min...jos od njih 150 pola nije ni kartu platilo...poseru se ljudi na sve....zalosno.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 18 apr 2015, 22:19

solinas je napisao/la:utakmica malo losija od nasih ocekivanja,odma raspad.smirite se malo,radnik je dobra ekipa,njihovi rezultati dovoljno govore.opstacemo,cilj ce biti ispunjen.
nemoze 200 kuci da nas se skupi,pravimo pizdariju radi 20+ momaka koji bi mozda otisli u mostar,ili grbavicu.sace kazna 2000+
a ti azmire postavljaj kutije skupljaj pomoc,ili plati sve sam,ko te ****.jel te ko zvao,nije
i kakvo saopstenje..koga...cega...sa cijim potpisom..ko je predsjednik tog udruzenja,vodja faraon,cezar...
ko su ti koji se kriju iza tkz grupe i stite svoj interes....na **** vas nabijem.
do sad sam preko 5000 km kihno ucestvujuci aktivno za kazne,dugovanja,razne pm....ko su ti sto pljuju po svemu sto neko radi...odakle vam pravo stoko da odlucujete...grobari slobode sve do jednog :!:
kada nesto radis,netreba ti aplauz,priznanica,da glumis nekoga i nesto,uradi i suti..
obisao sam i ja,os citluka,do cazina,sokoca,i td i koga ba boli ****,moja ljubav moj cejf,niko me netjera...hocete platu mozda,sto navijate....zgadilo mi se sve ovo.. :sick:
toliko truda....odpises jedan dug,skupis pola drugog,i navijaci ti nabiju 2000 za 5 min...jos od njih 150 pola nije ni kartu platilo...poseru se ljudi na sve....zalosno.
+1 aferim!!!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 18 apr 2015, 22:26

solinas je napisao/la:utakmica malo losija od nasih ocekivanja,odma raspad.smirite se malo,radnik je dobra ekipa,njihovi rezultati dovoljno govore.opstacemo,cilj ce biti ispunjen.
a ti azmire postavljaj kutije skupljaj pomoc,ili plati sve sam,ko te ****.jel te ko zvao,nije
+1 :salut:

To je to, i meni je pun qurac placanja tudjih hirova. Ko J**+ i njih i njihovu ljubav na ovaj nacin.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 18 apr 2015, 22:29

Aferim.Danas su fukare izašle iz granica uljudnog navijanja. Mora da su ih sustigle jedinice u Školama.
Ja volim FK Tuzla City

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 18 apr 2015, 23:16

opet jedva gol...kratko pamcenje imamo..Ganjali smo rezultat i protiv Olimpika...killer i mujic mogu ici...kad je dosao husref i zeba mislio sam igramo za gol vise...slaba je odbrana ali uvijek mozemo dati vise....A mi ne da ne mozemo dati vise golova nego nam je i onaj jedan problem....I opet nas kupusari ispljeskase...Jadna majko...Da mi je neko pricao ne bi vjerovao...Dodze neki klub iz Bijeljine i uzme nam bodove...I ovdje neko nesto prica o casti i ponosu.. Pa bolan uzese nas tamo dodzose u ovdje pretrcase nas. Mi stizemo rezulat...Jos i onoj obarskoj da se napatimo dati go...Ma hajde valjda ce biti kakav penal
& $ ?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 apr 2015, 23:27

odvadi malo

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 18 apr 2015, 23:31

Joj što ne mogu ovih uzdizanja, eto sramota je igrat s Radnikom a tek prosut bodove propast svijeta. K'o da nismo naučili u 1.fbih da ne igraju gradovi ni navijači a Bgm ni tradicije.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 18 apr 2015, 23:55

PO MENI JE OVA UTAKMICA DANAS "MIROLJUBIVI REMI".I SLOBODI I RADNIKU JE OVAJ REZULTAT ODGOVARAO. NE ZNAM RADNIK, NISAM IH GLEDAO PROLJETOS,ALI SLOBODA DANAS NIJE SPUSTILA RUČNU. IPAK, POVEĆALI SMO BODOVNU RAZLIKU SPRAM ZVIJEZDE, VITEZA I MLADOSTI KOJI SU IGRALI KUĆI. ČINI MI SE DA NISMO IMALI KARTONA DANAS.IDEMO DALJE.
Ja volim FK Tuzla City

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []