FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Niko da se zapita kako to da mi sinoć nismo kornera izveli kako treba? (na stranu to što smo tako postigli gol) Kako to da mi iz kornera odavno nismo zaprijetili protivniku.
Krila?
Slažem se Radovac nije najbolje rješenje za tu poziciju, Bekić je u zadnje dvije dobro odradio posao tu. Znači na Otoci očekujem Duljevića lijevo i Bekića desno na krilima, Radovca i Rustemovića na zadnjem veznom. E da nam je sad Bilbija?
Ni ja ne bih zaista volio više Džemu gledati u prvih 11!
Krila?
Slažem se Radovac nije najbolje rješenje za tu poziciju, Bekić je u zadnje dvije dobro odradio posao tu. Znači na Otoci očekujem Duljevića lijevo i Bekića desno na krilima, Radovca i Rustemovića na zadnjem veznom. E da nam je sad Bilbija?
ti ces mi reci da sam ja strumf postao si navijac od kako je tan tu i sad ces govoriti ko je strumf da pola volis sarajevo kao ja vjeruj da ni veceras nebi rahat spavaoMCMXLVI je napisao/la:Ljudi bolje vam je se rijesiti titule jer od nje nema nista! Dzaba nam i poraz listice.
KARINAc vas .j.ebe sve, a on je dokazani strumf 100%
Samo Sarajevo
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Još treba da se počnemo svađati ko više voli Sarajevo ovde
Okanite se tih priča ovaj je štrumf ovaj nije, i ja više volim Sarajevo od ovog ili onog.

1946
Od haugesunda mi ne mozemo kornera izvest kako bog zapovijeda.hilmo je napisao/la:Niko da se zapita kako to da mi sinoć nismo kornera izveli kako treba? (na stranu to što smo tako postigli gol) Kako to da mi iz kornera odavno nismo zaprijetili protivniku.
Krila?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ali zasto se recimo Dzemo ne bi oprobao na poziciji desnog krila, ako ga ne bude islo mozemo ga uvijek pomjeriti na poluspica.hilmo je napisao/la:Niko da se zapita kako to da mi sinoć nismo kornera izveli kako treba? (na stranu to što smo tako postigli gol) Kako to da mi iz kornera odavno nismo zaprijetili protivniku.
Krila?

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Od početka sezone trubim jednu stvar, nama Džemo će više pomoći iskustvom nego kvalitetom, samo što trener treba skontati kad nam je potrebno to iskustvo. Sinoć nam nije bilo potrebno.
Ne shvatam zašto Marko odmah nije u prvih 11, ne sjećam se da je negdje mnogo pogriješio.
Kada je Cimi izašao sinoć očekivao sam da će Meho ubaciti Duljevića ili Krstu, a Radovca vratiti u sredinu, međutim on donosi, po meni, najgoru moguću odluku.
Uostalom, šta je sa Cimirotom? Nema informacija o kakvoj je povredi riječ!
Ne shvatam zašto Marko odmah nije u prvih 11, ne sjećam se da je negdje mnogo pogriješio.
Kada je Cimi izašao sinoć očekivao sam da će Meho ubaciti Duljevića ili Krstu, a Radovca vratiti u sredinu, međutim on donosi, po meni, najgoru moguću odluku.
Uostalom, šta je sa Cimirotom? Nema informacija o kakvoj je povredi riječ!
Hahaah
kuknjava kuknjava
Inace ti si vec jedno 5 puta odustao od titule ovde na forumu. Ja odustajem sada kada imamo -2, jer sam realan. I realno ova ekipa to vise ne moze iscupati. Prinzaj i ti da je KRAJ ove sezone i bice ti lakse. Sve sam vidio protiv Celika. Meho je propao! Ne zna vise ni koga da ubaci! Znaj da sam podrzavao Mehu i igrace posle svakog poraza dok si ti letio psovati mater, a ja ni sada nakon Celika.

Inace ti si vec jedno 5 puta odustao od titule ovde na forumu. Ja odustajem sada kada imamo -2, jer sam realan. I realno ova ekipa to vise ne moze iscupati. Prinzaj i ti da je KRAJ ove sezone i bice ti lakse. Sve sam vidio protiv Celika. Meho je propao! Ne zna vise ni koga da ubaci! Znaj da sam podrzavao Mehu i igrace posle svakog poraza dok si ti letio psovati mater, a ja ni sada nakon Celika.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Volio bih da grijesim, al po izrazu lica izgleda mi da ce mu trebat 10-15 dana da se oporavi...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- molotovljev
@hilmo sa iskustvom kao u Listici ili u Norveskoj?
Kodri zamjeram jedino tog Berberovica, ne bi me cudilo da se jednom Delac povrijedi i da vidim kako Ostrakovic ostaje na klupi a Dzemo uzima rukavice.

Kodri zamjeram jedino tog Berberovica, ne bi me cudilo da se jednom Delac povrijedi i da vidim kako Ostrakovic ostaje na klupi a Dzemo uzima rukavice.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:@hilmo sa iskustvom kao u Listici ili u Norveskoj?![]()
![]()
![]()

**** mater ako bude Dzemo od prve minute kreno na Otoci maksuz ću sići dole u prvi red da im se više sjetim svima milih... Pa šta me hebete koji qrc čitav život. Ja razumijem ne ide, ali daj borbu, daj agresivnost, daj izgaraj na terenu, daj stavljaj najbolje A NE MRTVOG DŽEMU PUŠAČA hebo ga Tito

1946
Pisao sam i prije x puta i sad cu ponoviti Sarajevo ce biti champion. O igri nebi komentarisao ko god je u zivotu pogledao jednu tekmu i na terminu a ne ligasku vidi da ondje nema ni glave ni repa. Hajd sve na stranu jer na kraju smo i dobro prosli kad lik pogodi stativu. Gol koji smo primili na istoku sam oko sebe cup bar 10 ljudi koji kad je povukao loptu kazu evo ga znaci stadion vidi al da ga neki nas isprati pa to bi bio smak svijeta. Gol koji smo sinoc primili je tragikomican. Za sve je kriv Meho jer se uci na nasem Sarajevu. Svaka cast za igracku karijeru legenda i to sve stoji al trener nula poena. Al nesto mi govori da cemo zgaziti sve do kraja.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
joj, izbriso me iz prijatelja pa mu ne mogu komentarisati više, sad bi mu napisao da ga hebala i zvezda i pionir!!! IGRAJ! A, ustvari ti i ne možeš igrati.Nemanja Bilbija
4 min. · Srpsko Sarajevo ·
E moj Pavlovicu!! samo gazi ZVEZDO
1946
Najveci problem nase igre je trcanje bez lopte, koje nije na nivou. Drugi problem je postavka taktike i izabir igraca. Treci problem a mozda i uzrok tih problema je mentalitet i neprofesionalist tkz kurcenje i opustenost igraca, a za to i meho snosi odgovornost
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- trunks1946
- Kontakt:
Mozda iduce mozemo pokusati, ove sigurno NE!pitarSA je napisao/la:Pisao sam i prije x puta i sad cu ponoviti Sarajevo ce biti champion. O igri nebi komentarisao ko god je u zivotu pogledao jednu tekmu i na terminu a ne ligasku vidi da ondje nema ni glave ni repa. Hajd sve na stranu jer na kraju smo i dobro prosli kad lik pogodi stativu. Gol koji smo primili na istoku sam oko sebe cup bar 10 ljudi koji kad je povukao loptu kazu evo ga znaci stadion vidi al da ga neki nas isprati pa to bi bio smak svijeta. Gol koji smo sinoc primili je tragikomican. Za sve je kriv Meho jer se uci na nasem Sarajevu. Svaka cast za igracku karijeru legenda i to sve stoji al trener nula poena. Al nesto mi govori da cemo zgaziti sve do kraja.
orde del male
tako ti je to kad ruzno pogledas maestra MilosaBitiSrcemVezan je napisao/la:joj, izbriso me iz prijatelja pa mu ne mogu komentarisati više, sad bi mu napisao da ga hebala i zvezda i pionir!!! IGRAJ! A, ustvari ti i ne možeš igrati.Nemanja Bilbija
4 min. · Srpsko Sarajevo ·
E moj Pavlovicu!! samo gazi ZVEZDO

Pyro is not a crime !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
ma hebe mi se vise i za miloša i za džemu i za mehu i za avione turske hoču titulu popišanu 

1946
dok nabrojani kolo vode teskoBitiSrcemVezan je napisao/la:ma hebe mi se vise i za miloša i za džemu i za mehu i za avione turske hoču titulu popišanu

Pyro is not a crime !
SRCE NA TEREN, pa izgubi 9:0 ako treba, samo srce na teren!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Kera1403, Proximic, rimljanin90 i 24 gosta.