Da srce igra osvojio bi Velez ligu, problem je trenutno u znanju i mudima.uNbx je napisao/la:SRCE NA TEREN, pa izgubi 9:0 ako treba, samo srce na teren!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da srce igra osvojio bi Velez ligu, problem je trenutno u znanju i mudima.uNbx je napisao/la:SRCE NA TEREN, pa izgubi 9:0 ako treba, samo srce na teren!
pitarSA je napisao/la:Pisao sam i prije x puta i sad cu ponoviti Sarajevo ce biti champion. O igri nebi komentarisao ko god je u zivotu pogledao jednu tekmu i na terminu a ne ligasku vidi da ondje nema ni glave ni repa. Hajd sve na stranu jer na kraju smo i dobro prosli kad lik pogodi stativu. Gol koji smo primili na istoku sam oko sebe cup bar 10 ljudi koji kad je povukao loptu kazu evo ga znaci stadion vidi al da ga neki nas isprati pa to bi bio smak svijeta. Gol koji smo sinoc primili je tragikomican. Za sve je kriv Meho jer se uci na nasem Sarajevu. Svaka cast za igracku karijeru legenda i to sve stoji al trener nula poena. Al nesto mi govori da cemo zgaziti sve do kraja.
MCMXLVI je napisao/la:pitarSA je napisao/la:Pisao sam i prije x puta i sad cu ponoviti Sarajevo ce biti champion. O igri nebi komentarisao ko god je u zivotu pogledao jednu tekmu i na terminu a ne ligasku vidi da ondje nema ni glave ni repa. Hajd sve na stranu jer na kraju smo i dobro prosli kad lik pogodi stativu. Gol koji smo primili na istoku sam oko sebe cup bar 10 ljudi koji kad je povukao loptu kazu evo ga znaci stadion vidi al da ga neki nas isprati pa to bi bio smak svijeta. Gol koji smo sinoc primili je tragikomican. Za sve je kriv Meho jer se uci na nasem Sarajevu. Svaka cast za igracku karijeru legenda i to sve stoji al trener nula poena. Al nesto mi govori da cemo zgaziti sve do kraja.
tamo smo imali odlicne terene ovdje su nikakvi ali mene najvise cudi gdje je nestala ona igra iz prve polusezone gdje smo bodove gubili najvise radi lose realizacije ali protiv svakog smo imali i posjed lopte i barem 3-4 100 % sanse, sad nismo ni sjena tog timaElCartel11 je napisao/la:Februar 2015: Mi smo Sarajevo, izvolite se braniti!
April 2015: Mi smo Sarajevo, nemojte se braniti jer ne znamo ni 2 pasa sastaviti!
nikako mi nije jasno gdje je nestala ona igra sa priprema
Nismo uzeli Borca,Celika na kosevu i Drinu u gostima... i ocekujes da cemo uzeti vodece ekipe na kosevu? ... svaka ti cast veliki si optimista, ja ne mogu vise vjerovati u ovako bezidejnu ekipu ...i mehu s razmisljanjem djetetaBelminM23 je napisao/la:Evo ja idem sa foruma ako ne uzmemo titulu.
pa mora neko igracima Veleza podijeliti premije koje su zasluzili1922VFC1981 je napisao/la:Evo vam Ibrakovica seta po Mostaru,bio i na utakmici danas.Ne smije po Sarajevu ?
Bogin je ako ga neko vidi u Sarajevu1922VFC1981 je napisao/la:Evo vam Ibrakovica seta po Mostaru,bio i na utakmici danas.Ne smije po Sarajevu ?
Gotivim te što si veliki pozitivac,svaka častHead je napisao/la:Hljeba mi rajvosa pionsam.
Ima li za navijace ista majka mu staraTHEC je napisao/la:pa mora neko igracima Veleza podijeliti premije koje su zasluzili1922VFC1981 je napisao/la:Evo vam Ibrakovica seta po Mostaru,bio i na utakmici danas.Ne smije po Sarajevu ?
THEC je napisao/la:pa mora neko igracima Veleza podijeliti premije koje su zasluzili1922VFC1981 je napisao/la:Evo vam Ibrakovica seta po Mostaru,bio i na utakmici danas.Ne smije po Sarajevu ?
Trenutno korisnika/ca: FRANK RIBERY, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Tatamata1946, tuitamo, Venom i 71 gost.