FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 18 apr 2015, 22:55

uNbx je napisao/la:SRCE NA TEREN, pa izgubi 9:0 ako treba, samo srce na teren!
Da srce igra osvojio bi Velez ligu, problem je trenutno u znanju i mudima. :evil:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 apr 2015, 23:00

**** ih velez :clap:
date im vi po picki,celik ce ih **** svakako,i papa :wave:
pregazite strumfove,i titula nikada blize,nemate los raspored, ;)
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 18 apr 2015, 23:02

Meho preferira brzi protok lopte, maximalno 2-3 kontakta i ko se ne uklapa u taj sistem ispada iz ekipe i zbog toga dolazi do ovolikih rotacija. Taj sistem je dobar na evropskim terenima i utakmicama, ali na zalost nasi tereni to ne dozvoljavaju. Zasto Meho nema rjesenje za trenutno stanje, to ne znam, ali sam siguran da cemo proigrati i ostvariti cilj. Ja licno bih volio vidjeti krilo kao Suljica, koji od 10 pokusaja 9 puta probije po krilu i napravi visak, ali... Zao mi je sto nam se ovo desava, ali sam opet optimista jer mi jednostavno moramo proigrati...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 18 apr 2015, 23:02

Ma ne govorim ja osvajanju, x puta sam reko da mi je prioritet da ih vidim kako ginu na terenu pa tek onda eventualno titula. Srce-znanje-muda cine trokut. Iskljuci jedno i ne mozes bit dominantan.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 18 apr 2015, 23:07

pitarSA je napisao/la:Pisao sam i prije x puta i sad cu ponoviti Sarajevo ce biti champion. O igri nebi komentarisao ko god je u zivotu pogledao jednu tekmu i na terminu a ne ligasku vidi da ondje nema ni glave ni repa. Hajd sve na stranu jer na kraju smo i dobro prosli kad lik pogodi stativu. Gol koji smo primili na istoku sam oko sebe cup bar 10 ljudi koji kad je povukao loptu kazu evo ga znaci stadion vidi al da ga neki nas isprati pa to bi bio smak svijeta. Gol koji smo sinoc primili je tragikomican. Za sve je kriv Meho jer se uci na nasem Sarajevu. Svaka cast za igracku karijeru legenda i to sve stoji al trener nula poena. Al nesto mi govori da cemo zgaziti sve do kraja.
slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 apr 2015, 23:08

Hljeba mi rajvosa pionsam. :cool:
1946

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 18 apr 2015, 23:09

Februar 2015: Mi smo Sarajevo, izvolite se braniti!
April 2015: Mi smo Sarajevo, nemojte se braniti jer ne znamo ni 2 pasa sastaviti!
nikako mi nije jasno gdje je nestala ona igra sa priprema :think:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

pitarSA
Kontakt:

Post Postao/la pitarSA » 18 apr 2015, 23:11

MCMXLVI je napisao/la:
pitarSA je napisao/la:Pisao sam i prije x puta i sad cu ponoviti Sarajevo ce biti champion. O igri nebi komentarisao ko god je u zivotu pogledao jednu tekmu i na terminu a ne ligasku vidi da ondje nema ni glave ni repa. Hajd sve na stranu jer na kraju smo i dobro prosli kad lik pogodi stativu. Gol koji smo primili na istoku sam oko sebe cup bar 10 ljudi koji kad je povukao loptu kazu evo ga znaci stadion vidi al da ga neki nas isprati pa to bi bio smak svijeta. Gol koji smo sinoc primili je tragikomican. Za sve je kriv Meho jer se uci na nasem Sarajevu. Svaka cast za igracku karijeru legenda i to sve stoji al trener nula poena. Al nesto mi govori da cemo zgaziti sve do kraja.
slika[/q

Sarajevo Champion

Hajd dogovorimo se Ako Sarajevo bude Champion ti se ne javis na forum do pocetka naredne sezone a ako ne bude evo ja se necu javiti do pocetka naredne sezone PL

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 18 apr 2015, 23:12

ElCartel11 je napisao/la:Februar 2015: Mi smo Sarajevo, izvolite se braniti!
April 2015: Mi smo Sarajevo, nemojte se braniti jer ne znamo ni 2 pasa sastaviti!
nikako mi nije jasno gdje je nestala ona igra sa priprema :think:
tamo smo imali odlicne terene ovdje su nikakvi ali mene najvise cudi gdje je nestala ona igra iz prve polusezone gdje smo bodove gubili najvise radi lose realizacije ali protiv svakog smo imali i posjed lopte i barem 3-4 100 % sanse, sad nismo ni sjena tog tima
Pyro is not a crime !

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 18 apr 2015, 23:14

Evo ja idem sa foruma ako ne uzmemo titulu.

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 18 apr 2015, 23:18

BelminM23 je napisao/la:Evo ja idem sa foruma ako ne uzmemo titulu.
Nismo uzeli Borca,Celika na kosevu i Drinu u gostima... i ocekujes da cemo uzeti vodece ekipe na kosevu? ... svaka ti cast veliki si optimista, ja ne mogu vise vjerovati u ovako bezidejnu ekipu ...i mehu s razmisljanjem djeteta :roll:
orde del male

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 18 apr 2015, 23:19

Evo vam Ibrakovica seta po Mostaru,bio i na utakmici danas.Ne smije po Sarajevu ? :D
#musvdg

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 18 apr 2015, 23:20

1922VFC1981 je napisao/la:Evo vam Ibrakovica seta po Mostaru,bio i na utakmici danas.Ne smije po Sarajevu ? :D
pa mora neko igracima Veleza podijeliti premije koje su zasluzili :D
Pyro is not a crime !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 apr 2015, 23:21

1922VFC1981 je napisao/la:Evo vam Ibrakovica seta po Mostaru,bio i na utakmici danas.Ne smije po Sarajevu ? :D
Bogin je ako ga neko vidi u Sarajevu :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 18 apr 2015, 23:21

Head je napisao/la:Hljeba mi rajvosa pionsam. :cool:
Gotivim te što si veliki pozitivac,svaka čast :clap: :thumbup:
Idemo rastjerati vukove :opaopa:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 18 apr 2015, 23:21

@pitarSA, tebi dobro dodje to kladjenje jer slabo ovde pises, meni ne! Brate lijepo je se nadati, ali treba biti i realan.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 18 apr 2015, 23:21

THEC je napisao/la:
Ima li za navijace ista majka mu stara :D :D
#musvdg

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 apr 2015, 23:24

THEC je napisao/la:
:rol: :rol: :rol: :lol: :lol: :lol: :bih:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 apr 2015, 23:26

Ma ovo mi namjerno kiksamo da bolje proslavimo titulu. Bice zestoko, ima da se slavi do kurban bajrama
1946

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 18 apr 2015, 23:26

Svi znamo da Sarajevo ima najjači kadar u Premijer ligi. Međutim, nije sve na papiru, treba taj sastav dokazati na terenu. Samo zato što su protivnici za titulu skoro pa nikad slabiji, Sarajevo je još u igri za naslov. Teško je objasniti šta se desilo sa ekipe od prije mjesec, dva. Moje mišljenje je da je prije svega stvorena prevelika medijska pompa oko samog kluba što je uprava skontala, ali kasno. Pritisak je postao prevelik i za Kodru a najviše za same igrače koji igraju u grču i samo na trenutke pokažu ono što znaju. Druga stvar jeste bespotrebno pumpanje igrača. Svaki svjetski klub bi pozavidio Sarajevu kad bi u svom rosteru imao toliko kvalitetnih igrača (naravno metaforički). Ne može me niko ubijediti da će recimo Alispahić i Stojčev biti u formi sa ovim stalnim rotacijama. Čak štaviše nijedan se neće pokazati i na kraju će biti da su obojica loši, a znamo kako je Stojčev recimo igrao dok je bio glavna poluga (kad švabo kaže Stojčev naturlich). Mislim da je jedini način da se Sarajevu pomogne taj da se da još veća podrška bez obzira što ne ide najbolje, ali siguran sam da bi veća podrška puno bolje došla od stvaranja pritiska i treninzima pod policijskom pratnjom. Imam osjećaj da bi recimo Amar Osim sa ovim sastavom prekucao ligu, jer zna smiriti strasti koje su dostigle vrhunac u ovom trenutku. Navijam da Sarajevo osvoji jer mislim da bi nas najbolje predstavljali u Europi u LP nakon dužeg vremena.
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: FRANK RIBERY, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Tatamata1946, tuitamo, Venom i 71 gost.