Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
ali koji peh odlicna sezona cak bolja nego prosla i onda ovakve 2 nepovezane ozljede 

- Magnitogorsk
- Kontakt:
Šteta za Luku, ako je istina. Pravi peh.
E jbga Lukson. Žalit ćemo mi zbog one nonsalancije u utorak
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma Ronaldo je fudbalska gromada.Clutch je napisao/la:al' ovo![]()
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
ne znam samo sto se raspravljas. Jasno je da je Iker za klupe i da je donio vise loseg nego dobrog. Realu treba golman koji brani sve, a ne samo rutinske suteve. Ne mogu da vjerujem da se pocelo ovde sa argumentima,"nije on kriv, marcelo je izgubio loptu"geoxx je napisao/la:U drugom poluvremenu je bilo. Uzmi penal, isti qrac. Opet se ovaj gore poziva na jednu utakmicu. Ajd zajebavajte nekog drugog.
Nebitno sad. Pise se da je Luka napustio stadion sa stakama. U suzama. Valjda je sve jasno...

naprijed rejal
Adio Luka....do iduce sezone. Takve su informacije trenutno.
I sluzbeno gotova sezona za Luku, 5-6 sedmica. Koji peh jbt...
jbm ti srecu
povrede su nam odnjele La Ligu,bez njega vjerovatno ne mozemo uzeti ni LP,previse je to bitan igrac.Bez Balea,njega i Marcela postavlja se pitanje da li cemo moci i preko Atletica.

povrede su nam odnjele La Ligu,bez njega vjerovatno ne mozemo uzeti ni LP,previse je to bitan igrac.Bez Balea,njega i Marcela postavlja se pitanje da li cemo moci i preko Atletica.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Proci Atletico, u polufinalu dobiti Porto ili Juve. Do finala ce Modric biti spreman.
E Carlo hebla ti Malaga sve. Umjesto da odmara kljucne igrace pred Atletico on sve u vatru gura, jos da je se i James ozljedio mogli bi se slikat.
Uglavnom, nije dobro.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uglavnom, nije dobro.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
@geox-to je neki idealan scenario,no koliko imamo srece ove sezone i da prodjemo Atleti dobicemo Barcu,ovako ispovrijedjivani culesi bi zadovoljno trljali ruke,a opet s druge strane ko nam garantuje i da nekako dospijemo do finala da ce se Luka vratiti?,doktor Hrv. repke izjavio da ce prije biti 6 i vise sedmica,nego li 5 potrebno za oporavak.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Finale je 6. juna. Dakle, to je tu negdje iako sam ubijedjen da ce to ici nesto brze da bi za finale bio spreman.
Njegova povreda je cisti peh, ne treba kriviti Carla, dok je povreda Balea samo Carlova krivica.
Covjek je bio rovit a ovaj ga ubacuje kao da aman ne mozemo bez njega dobiti Malagu.
Da ne govorim kako je Benzema takodjer igrao rovit protiv Vallecana al eto nije se nesto pogorsalo.
A kroz citavu sezonu njegov udio u povredama nije malen.
Znaci na Atletico bez Modrica, Bejla, Marcela, sa rovitim Benzemom, mrtvom klupom te izmorenim Kroosom i Iscom koji su van forme.
Uglavnom, ne treba sad zbog odsustva Bejla gurati gore jos jedno krilo npr. Jesea, nego cetvrtog veznjaka pa taman on bio Illara.
Njegova povreda je cisti peh, ne treba kriviti Carla, dok je povreda Balea samo Carlova krivica.
Covjek je bio rovit a ovaj ga ubacuje kao da aman ne mozemo bez njega dobiti Malagu.
Da ne govorim kako je Benzema takodjer igrao rovit protiv Vallecana al eto nije se nesto pogorsalo.
A kroz citavu sezonu njegov udio u povredama nije malen.
Znaci na Atletico bez Modrica, Bejla, Marcela, sa rovitim Benzemom, mrtvom klupom te izmorenim Kroosom i Iscom koji su van forme.
Uglavnom, ne treba sad zbog odsustva Bejla gurati gore jos jedno krilo npr. Jesea, nego cetvrtog veznjaka pa taman on bio Illara.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Pa sta biste da vam se povrijedio Marcelo,Ramos,Kroos,Bale,Ronaldo i jos Modric?geoxx je napisao/la:I sluzbeno gotova sezona za Luku, 5-6 sedmica. Koji peh jbt...
Manje-vise igraci s pozicija na kojima nama fale igraci za prvih 11.
Carlo je sebi dopustio da mu previse fali jedan igrac.Morao je do sad pronaci rjesenje kako bez Modrica,jer ocigledno je da vam je Luka najbitniji igrac sredine terena i naravno da ce svi gledati kako njega da zatvore i da ce se na njemu praviti puno prekrsaja.
#miasanmia
A jel ovo mozda potencijalnih 11 za Atletico ?
Casillas
Carvajal - Varane - Ramos - Coentrao
James-Kros-Isco
Jese - Benz - Ronaldo
Casillas
James-Kros-Isco
Jese - Benz - Ronaldo
prije 4-4-2 sa Illarom ili Silvom u vezisekretar je napisao/la:A jel ovo mozda potencijalnih 11 za Atletico ?
Casillas
James-Kros-Isco
Jese - Benz - Ronaldo
andro234 je napisao/la:prije 4-4-2 sa Illarom ili Silvom u vezisekretar je napisao/la:A jel ovo mozda potencijalnih 11 za Atletico ?
Casillas
James-Kros-Isco
Jese - Benz - Ronaldo
Iskreno,meni ni jedan od ova dva sastava ne ulijeva bas puno povjerenja. Najvise zbog veznog reda. Ovaj moj je previse ofanzivan,a ovaj drugi s Illarom ili Silvom je igrac manje.
ma sve je na Ronaldu i Jamesu jedino nas oni mogu izvuci u srijedu Benz ce se ozljeden vuci po terenu Isco i Kroos u padu forme Marcela nemamo jedino fa mozda Ramo glavom sikne 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.