NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

alemsa
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la alemsa » 19 apr 2015, 00:23

curry prejak isto

klay opet lose kreno PO

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 19 apr 2015, 00:25

Pogledaj jarane samo kakvu atletiku i fizikalije ima AD i s koliko je godina on dosao u ligu a s koliko Duncan. On je sve ove brojke koje je nabio ostvario na CISTI KOSARKASKI TALENAT, znaci momak jos nije ni blizu gotovog igraca, ima jos milion stvari za naucit, a vec je sad najbolji napadac s visokog posta u ligi i suter s poludistance u rangu Aldridgea i Dirka (nema lakocu separacije od protivnika ko oni al pogadja jednako efikasno). Bolesnik jarane, strah me zamislit na sta ce licit kad upotpuni igru u napadu. O lakoci kojom blokira sve zivo i nezivo i kako preuzima bekove na picku je smijesno i pricat.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 19 apr 2015, 00:25

tuzlak1987 je napisao/la:Mislim da pretjerujete malo , sto se tice potkovanosti Duncan sa starta karijere je za njega baba :D
Ne pričamo o potkovanosti, nego o potencijalu. A ovaj ima neograničen potencijal.

Teško da se može pretjerati kada se prognozira Davisova budućnost,
jer ovo što on radi s 22 godine je jednostavno wow.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 19 apr 2015, 00:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 apr 2015, 00:26

alemsa je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Gdje sam napisao da je Davis uveo sam ekipu u playoff? Napisao sam da bi Pelicani i dalje bili lutrijski tim da igraju bez njega, te da je on najbitniji faktor sto su otisli u playoff. Imao je i Evans odlicnu sezonu, probudio se, ali sve sto Pelicani u rosteru imaju je slabije od onoga sto imaju GSW i Rocketsi.
Pa normalno da ih je Davis uveo u Po cuj

Nisi napiso danas, pisao si nekoliko puta kako igrac ne moze uvest ekipu u Po li sta vec, pa si stavljo da je najbolji primjer toga Westbrook......
Igrac ne moze sam uvesti ekipu u playoff i dalje stojim pri tome. Moze ako je LBJ ili KD, a koliko je takvih u ligi? Sto ih Davis nije uveo u prvoj sezoni u playoff? Normalno da trebaju i bolji saigraci i svasta nesto, jer se ipak radi o siroj slici, a ne samo o jednom igracu. To sto sam napisao za Davisa, znaci da je ubjedljivo najbolji igrac tima koji je trebao biti lutrijski tim, te da je iz tog razloga za mene on MVP, jer ta ekipa ne bi bila ni blizu playoffa bez Davisa.

Sto se tice Westbrooka, ima monstruoznu sezonu, bruku TPL-DBL, bruku tekmi preko 30 poena, pa opet nista, nije u playoffu, jer jedan igrac nije jednako jedan tim.

Btw. pitao sam te da postavis one minute i PER Davisa i njegovih saigraca, pa da vidimo razliku izmedju njega, Currya i Hardena :roll: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 apr 2015, 00:30

Epidaurus je napisao/la:Pogledaj jarane samo kakvu atletiku i fizikalije ima AD i s koliko je godina on dosao u ligu a s koliko Duncan. On je sve ove brojke koje je nabio ostvario na CISTI KOSARKASKI TALENAT, znaci momak jos nije ni blizu gotovog igraca, ima jos milion stvari za naucit, a vec je sad najbolji napadac s visokog posta u ligi i suter s poludistance u rangu Aldridgea i Dirka (nema lakocu separacije od protivnika ko oni al pogadja jednako efikasno). Bolesnik jarane, strah me zamislit na sta ce licit kad upotpuni igru u napadu. O lakoci kojom blokira sve zivo i nezivo i kako preuzima bekove na picku je smijesno i pricat.
Ma smijesno je pricati o tome da je najbolji napadac s visokog posta u ligi i suter s poludistance, jer su i Dirk i Aldridge izmislili napadacki arsenal za Davisa. Moze naravno unaprjiediti te segmente i vjerovatno hoce, ali sada je smijesno o tome pricati. Jos on treba hljeba jesti da se moze reci nesto takvo za njega. Za defanzivu se slazem, ali napad je pun rupa i vecina poena dolazi upravo na fizikalije i talenat, a nikako iz nekih fundamenata. Najblize Duncanu, trenutno u ligi, sto se tice napada je LMA kojeg je nemoguce zaustaviti.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 19 apr 2015, 00:31

adriano_leite je napisao/la: Igrac ne moze sam uvesti ekipu u playoff i dalje stojim pri tome. Moze ako je LBJ ili KD, a koliko je takvih u ligi? Sto ih Davis nije uveo u prvoj sezoni u playoff? Normalno da trebaju i bolji saigraci i svasta nesto, jer se ipak radi o siroj slici, a ne samo o jednom igracu. To sto sam napisao za Davisa, znaci da je ubjedljivo najbolji igrac tima koji je trebao biti lutrijski tim, te da je iz tog razloga za mene on MVP, jer ta ekipa ne bi bila ni blizu playoffa bez Davisa.

Sto se tice Westbrooka, ima monstruoznu sezonu, bruku TPL-DBL, bruku tekmi preko 30 poena, pa opet nista, nije u playoffu, jer jedan igrac nije jednako jedan tim.

Btw. pitao sam te da postavis one minute i PER Davisa i njegovih saigraca, pa da vidimo razliku izmedju njega, Currya i Hardena :roll: .
Da je na istoku bio bi u PO WB,i to sa obicnim role igracima. :kafa:

pa vidis li sta je Harden odveo do druge pozicije moj brate?

Neam vremena da trazim za Davisa, spremam se idem gledat tekmu rs rajom

AD je igracina nea tu price.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 19 apr 2015, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: Odg: NBA Playoffs

Post Postao/la JoseeMourinho » 19 apr 2015, 00:32

Bar 20 igrača ima u ligi koji bi da ih staviš et u Orlando bez problema bili u PO ne samo LBJ i KD ;)

I da NOP nebi bio u playoffu bez Davisa al ni GSW ne bi bio prvi u ligi da nije currya, ljudi su igrali najbolju košarku ove sezone i imali najboljeg igrača bez sumnje ;)

Davis neće biti ni u top 3 kod izbora za MVP ;)

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 19 apr 2015, 00:32

Nema Davis jedak napadački arsenal kao Aldridge i Nowitzki, ali je jednako efikasan.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 19 apr 2015, 00:34

Clutch je napisao/la:Nema Davis jedak napadački arsenal kao Aldridge i Nowitzki, ali je jednako efikasan.
ali je zato jaci u odbrani od obojice zajedno, vec sad

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 19 apr 2015, 00:35

Davis je uveo u PO ekipu kojoj su pored njega nosioci igre Tyreke Evans, Jrue Holiday (istina, povrijedjen dobar dio sezone) i Eric Gordon. Ako neko misli da bi neki drugi igrac u ligi osim Jamesa i zdravog Duranta ove levate koji su vise ulicni basketasi neg kosarkasi uveo u PO, taj se grdno grdno vara.

@adriano de malo pogledaj sta je lik radio protiv cuvara u igri licem prema kosu s visokog posta. Ja samo kazem da je imao efikasnost Dirka i Aldridgea s poludistance, da ima njihovu sposobnost separacije, bio bi vec sad Bog kosarke. Ne postoji igrac koji ce njega zaustavit kad napada licem prema kosu s visokog posta, niko mu parirat tu ne moze. Onakvu brzinu i duzinu niko nema.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 apr 2015, 00:39

Biti ce velikan bez sumnje ako ga pobjede zaobidju.. :)

Samo eto mogli ste da vidite kako je za visoke igrace bolje da ostani na collegu par godina nego jednu na primjeru ovih starijih igraca...

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 19 apr 2015, 00:39

alemsa je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Nema Davis jedak napadački arsenal kao Aldridge i Nowitzki, ali je jednako efikasan.
ali je zato jaci u odbrani od obojice zajedno, vec sad
ma ludjak :D

Inače u vezi MVP diskusije, moram spomenuti LeBrona jer je nepravedno zapostavljen. Statistički ima ponajbolju sezonu, a i suvišno je pričati o njegovoj korisnosti na terenu, koju statistika i ne pokazuje dovoljno.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 19 apr 2015, 00:40

Ne morate baš toliko da podcjenjujete doprinos Tyreke-a u RS-i

Bilo je utakmica gdje je i on potegao
A.F.C. Bournemouth!

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 19 apr 2015, 00:44

Ne sporim ja da je bilo utakmica al jarane ne mozes bit ozbiljna PO ekipa ako ti je Tyreke Evans glavni kreator :wtf: Lik je idealan za 6th mana, a kad ti je ovako bitan igrac, onda znas da nesto ne stima.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 19 apr 2015, 00:45

E cuj Evans i Gordon levati. Hajde naucis nesto novo svaki dan
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 19 apr 2015, 00:46

tuzlak1987 je napisao/la:Mislim da pretjerujete malo , sto se tice potkovanosti Duncan sa starta karijere je za njega baba :D
dobro on je dosta stariji bio kad je krenuo s NBA karijerom a gledajuci godine Davis je bolji nego Tim u tim godinama :D i mislim da Davis moze biti nesto kao LBJ top 5 najboljih ikad :hmmmmm:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 apr 2015, 00:48

Ja mislim da ne moze biti bolji od Duncana i The Dreama ali svako od nas ima svoje misljenje. Oni imaju neke skilove koji se ne mogu nauciti :)

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 19 apr 2015, 00:49

D Rose noćas igra prvu Playoff utakmicu još od 2012. :)
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 19 apr 2015, 00:49

Epidaurus je napisao/la:Ne sporim ja da je bilo utakmica al jarane ne mozes bit ozbiljna PO ekipa ako ti je Tyreke Evans glavni kreator :wtf: Lik je idealan za 6th mana, a kad ti je ovako bitan igrac, onda znas da nesto ne stima.
sto mu fali pa lik je imao bolju sezonu od svih Hardenovih suigraca

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 19 apr 2015, 00:50

Clutch je napisao/la:D Rose noćas igra prvu Playoff utakmicu još od 2012. :)
Rondo isto. :mrgreen:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.