FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Burberry46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kljucna sedmica pred nama, sve znamo za manekene ali mora se dati podrska nasem Sarajevu, moramo biti zajedno do kraja sezone pa cemo vidjeti sta ce biti.
J.e.b.o pi.c.k.i.c.e na terenu idemo dati podrsku Sarajevu!
Otoka ce biti krcata!
Otoka ce biti krcata!
Zadnja izmjena: Burberry46, dana/u 19 apr 2015, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Eto, novi dan nova nafaka. A iz iskustva vam mogu reci: Ko rano rani- ubise Milosa 
Nije nego ko rano rani, sam u nju upadaobiteljskicovjek je napisao/la:Eto, novi dan nova nafaka. A iz iskustva vam mogu reci: Ko rano rani- ubise Milosa
Das Ist Walter
Tako je brateBurberry46 je napisao/la:Kljucna sedmica pred nama, sve znamo za manekene ali mora se dati podrska nasem Sarajevu, moramo biti zajedno do kraja sezone pa cemo vidjeti sta ce biti.
Otoka ce biti krcata!
Ti si opet šampion !
Burberry46 je napisao/la:Kljucna sedmica pred nama, sve znamo za manekene ali mora se dati podrska nasem Sarajevu, moramo biti zajedno do kraja sezone pa cemo vidjeti sta ce biti.
Otoka ce biti krcata!
Das Ist Walter
jest ti Ibrak nabio kompleksnukleusmember je napisao/la:koliki papak chovjek mora da bude i da stoji iza slike vizionara iz bukovachkih chivchija???ne mogu da ti vishe odgovaram zaista,ne troshi mi se energija na chobose u ovom trenutku,idi ba navijaj za repku i drzhi bank onima koji su spremni da chitaju tvoje "misli",obiteljski mi se gospodski izvinuo,evandera josh chekam,valjda se i on jadan lomi,dok za tebe nema pomochi,papak ostaje papak
VVVBK
Samo ti stedi energiju,nagledat ces se ti Ibraka jos dugo
Za vrijedjanje te necu ni prijavljivati,nekako mi te zao.Dosta sto moras citati razlicita misljenja,kud ces vecu kaznu za ogranicen um
Usput da ti se i ja izvinem sto sam uopste usao s tobom u raspravu.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Koju vi drogu koristite? Dajte i meni pa da i ja pocnem vjerovati!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- trunks1946
- Kontakt:
Ma joj ovo ti je mjesavina svegaMCMXLVI je napisao/la:Koju vi drogu koristite? Dajte i meni pa da i ja pocnem vjerovati!

orde del male
sinoc sam napisao i opet cu nisam navijac Sarajeva ali vjerujem da vi uzimate titulu pod uslovom da dobijete Široki, Zrnjski i Zelju tako sam razmisljao i nakon drine i na zimskoj pauzi da ce te 3 utakmice odluciti a mislim da ce se tu vidjeti pravi kvalitet Sarajeva koji je nadigrao Zeljo na Grbavici, Zrinjski u Mostaru i realno zasluzio bod u Širokom pozzz
Nisu ovi igraci zaboravili igrati lopte 
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ne ko prije djevojci sam u nju upada.miden je napisao/la:Nije nego ko rano rani, sam u nju upadaobiteljskicovjek je napisao/la:Eto, novi dan nova nafaka. A iz iskustva vam mogu reci: Ko rano rani- ubise Milosa
Ma ide u svim varijantama hahahahaobiteljskicovjek je napisao/la:Ne ko prije djevojci sam u nju upada.miden je napisao/la:Nije nego ko rano rani, sam u nju upadaobiteljskicovjek je napisao/la:Eto, novi dan nova nafaka. A iz iskustva vam mogu reci: Ko rano rani- ubise Milosa
Das Ist Walter
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; par savjeta za narednu tekmu:
Zadnja izmjena: obiteljskicovjek, dana/u 19 apr 2015, 01:27, ukupno mijenjano 1 put.
E svaka cast druže, probudio sam pola komšilukaobiteljskicovjek je napisao/la:Evo par savjeta za narednu tekmu:
Das Ist Walter
Head podigao atmosferu na temi!! Dok je Sarajeva i dobre robe ne moze lose biti.. hahaha
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Molim te javi se cesce avatar ti gorisamirr je napisao/la:sinoc sam napisao i opet cu nisam navijac Sarajeva ali vjerujem da vi uzimate titulu pod uslovom da dobijete Široki, Zrnjski i Zelju tako sam razmisljao i nakon drine i na zimskoj pauzi da ce te 3 utakmice odluciti a mislim da ce se tu vidjeti pravi kvalitet Sarajeva koji je nadigrao Zeljo na Grbavici, Zrinjski u Mostaru i realno zasluzio bod u Širokom pozzzNisu ovi igraci zaboravili igrati lopte
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Brate samo opusteno ko ih yebe (mislim na manekene i dusmane). Mi na kraju opet imamo nase SarajevoMCMXLVI je napisao/la:Koju vi drogu koristite? Dajte i meni pa da i ja pocnem vjerovati!
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
8 utakmica do kraja i 24 boda u igri, itekako su dovoljno za realni optimizam. Imate kući Zrinjskog i Širokog, tu se stvari rješevaju, ne smijete izgubiti, a čak i sa remijem ste u igri.
Rade Paprica 9 je napisao/la:8 utakmica do kraja i 24 boda u igri, itekako su dovoljno za realni optimizam. Imate kući Zrinjskog i Širokog, tu se stvari rješevaju, ne smijete izgubiti, a čak i sa remijem ste u igri.
Kakav ba optimizam,jesi ti uopste gledao kako mi igramo,pa ono je odron zivi od igre,patnja,uzas
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Ma to je naša liga, svi igraju tako.Forestt je napisao/la:Rade Paprica 9 je napisao/la:8 utakmica do kraja i 24 boda u igri, itekako su dovoljno za realni optimizam. Imate kući Zrinjskog i Širokog, tu se stvari rješevaju, ne smijete izgubiti, a čak i sa remijem ste u igri.
Kakav ba optimizam,jesi ti uopste gledao kako mi igramo,pa ono je odron zivi od igre,patnja,uzas
Re: Odg: FK Sarajevo
@rade navija da dobijemo ova dva tima, a šta je sa trećim? 
Fino se zezati, treba nastaviti tako, jer je zaista lijepo kad je dobra atmosfera na temi, ali neka takva ostane i nakon narednih utakmica bez obzira na ishod. Mi ćemo naše Sarajevo podržavati uvijek bez obzira kako se sve završilo.
Fino se zezati, treba nastaviti tako, jer je zaista lijepo kad je dobra atmosfera na temi, ali neka takva ostane i nakon narednih utakmica bez obzira na ishod. Mi ćemo naše Sarajevo podržavati uvijek bez obzira kako se sve završilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.