IlCapitano je napisao/la:
Nowitzki nebitan igrač?

On i Rondo su ih vratili u utakmicu i dobio je 3. faul na potpunu glupost, a sad će vjerovatno odmah dobiti i 4. jer će Harden opet na njega pa će svirati svašta.
Lijepo Hubie Brown reče - ne smiješ puhnuti u njegovom smijeru da mu ne sviraju nesto.
I na kraju nije uopšte bitno na kome je faul. Nakupe se i onda imaju jeftine poene za gluposti.
Ja kad ovo kazem, kazu mi da sam hejter Hardena i da je on umjetnik skilla iznudjivanja slobodnih. Kao sto sam uvijek govorio, takav skill ne postoji, nego je to cista sudijska protekcija. Sutira 4-11 i zabije 24 poena, jer ima 17 slobodnih. Pola od tih slobonih koja dobije ga niko i ne pipne, a to da se ne svira, bio bi na nekim normalnim brojevima slobodnih, za koje je zapravo i sposoban, a ovako sudije prave od njega superstara. Alem to brani kao na nebitnim igracima faul, a ne konta da to frustrira ekipu i da sudije svjesno staju na stranu Houstona takvim odlukama. Nekada meni draga ekipa postaje jedna od najmrzih zbog ove prevare od superstara i sudija smecara koji to prave od njega. Sreca pa je Dallas pun veterana i sa fantasticnim trenerom pa ce ovu karikaturu od ekipe izbaciti u prvom krugu.
Edit: Svaka cast Ruzi na partiji sinoc. To je MVP, a ne ovakve prevare zasticene od strane sudija k'o polarni medvjedi.