FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Potrudit cu se da iz ove sezone saberem sve kazne koje smo imali pa cete da vidite kako su "Fukare" veci kancerogeni element od Bahrudina. Bar da se to navija, nakon poluvremena se raspu. Dvadeset minuta se ne cuje nista i onda "ja ebem samo zelju i sarajvo".
Uz to stvaraju mrznju prema obicnoj raji koja je na tribini. Kao "simpatizeri". Ti simpatizeri su djeco dali vise za Slobodu u materijalnom smislu u jednoj utakmici nego Fukare za citavu sezonu, a nisu napravili niti jednu kaznu.
I bas u gostima je podrska, pa u gostima je jedino podrska bila kako treba kada smo bili u Federalnoj pa isli i "simpatizeri" na gostovanja. Jedino je tada bila brojnost takva da se to moglo nazvati podrskom. Ako vam dozvole da se ide u Sarajevo i pojavi se 20 navijaca bas ste uspjeli jer se juce napravili kaznu od par hiljada. Ostalima nije dala otac i mati..
Uz to kao u upravi problem, pa sto vas istjera onda neki dan Berba? Ne volim covjeka ali vidio da mu neko kenja par minuta i odmah zdravo, letite napolje.
Uglavnom svugdje gdje ima potencijala da bude raje dodju Fukare da se prave i ponasaju vazni.. Ili navijajte ili ne ebite normalan svijet u mozak na utakmicama i ne ucite nikog kako se voli Sloboda.
Uz to ne treba ni pricat kako hoce jucer da prave incident na tribini izmedju domacih navijaca, da udaraju stariju raju koja im zvizdi. To bi i oca rodjenog udarilo..
Uz to stvaraju mrznju prema obicnoj raji koja je na tribini. Kao "simpatizeri". Ti simpatizeri su djeco dali vise za Slobodu u materijalnom smislu u jednoj utakmici nego Fukare za citavu sezonu, a nisu napravili niti jednu kaznu.
I bas u gostima je podrska, pa u gostima je jedino podrska bila kako treba kada smo bili u Federalnoj pa isli i "simpatizeri" na gostovanja. Jedino je tada bila brojnost takva da se to moglo nazvati podrskom. Ako vam dozvole da se ide u Sarajevo i pojavi se 20 navijaca bas ste uspjeli jer se juce napravili kaznu od par hiljada. Ostalima nije dala otac i mati..
Uz to kao u upravi problem, pa sto vas istjera onda neki dan Berba? Ne volim covjeka ali vidio da mu neko kenja par minuta i odmah zdravo, letite napolje.
Uglavnom svugdje gdje ima potencijala da bude raje dodju Fukare da se prave i ponasaju vazni.. Ili navijajte ili ne ebite normalan svijet u mozak na utakmicama i ne ucite nikog kako se voli Sloboda.
Uz to ne treba ni pricat kako hoce jucer da prave incident na tribini izmedju domacih navijaca, da udaraju stariju raju koja im zvizdi. To bi i oca rodjenog udarilo..
U čoporu naravnom, neće sigurno 1 na 1tuzlak1987 je napisao/la: Uz to ne treba ni pricat kako hoce jucer da prave incident na tribini izmedju domacih navijaca, da udaraju stariju raju koja im zvizdi. To bi i oca rodjenog udarilo..
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
+1 potpisujem svakuPasha_car_aga je napisao/la:Tek sad stigoh da napisem koju rijec. Utakmica jako losa po nas, Radnik dosao po bod i odnio bod vise nego zasluzeno, trebamo biti sretni da smo uzeli bod danas, da nebi Pirije kod 1:1 kada je odbranio neodbranjivo njihovom igracu, nebi izjednacili do sad. Ocajna igra nasih igraca, ppsebno u prvom poluvremenu, sto se mene tice u pp jedino je Perica dobio prolaznu ocjenu, u nastavku Pirija, Perica, Zrnanovic, Mehidic prvih 10 minuta, posle se i on uklopio u sivilo... najlosiji ubjedljivo je bio Krpic znaci bez konkurencije i ovom utakmicom bi sebi trebao zatvorit vrata prvih 11, zatim Bekic taraba jedna velika, gledajuci pojacanja od proljeća pa na ovamo najlosije pojacanje, samo je prvu utakmicu protiv Travnika odigrao dobro, ostalo sve ispod prosjeka, Mehmedagic ocaj zivi, vidi se da ne moze igrat nista osim stopera, Salihovic ma smio sam se zaklet u njega i tvrdio sam to ranije nekada da je momak za prvih 11, sada povlacim to i gutam ****, ne moze brate na ovom nivou, pravac Simin Han na kraju sezone, ovdje dalje ne moze. Sto se tice ostalih po meni nije trebao Mujica vaditi jer je bolji igrac od Krpica s jednom nogom, trebao Ahmeta ubacit ranije i drago mi je da je Kiso pokazao da je bolji bek od Efendica, kao i bolji zadnji vezni od Mehmedagića, jos da dodam Zeba ispod nivoa danas, Nailov mali ga udarao kao konja!
P.S. Ebem mamu svakom ko je danas ubacio baklju u teren!
Ako su ono "Fukare" danas, odmah zabranit ulazak na stadion ikad vise, da sam imao moc poslije druge baklje bi vec svi bili napolju i jos da dodam, ebo vam ono saopstenje mater u ckapi svima, kao vi bi nesto na Grbavici picke jedne, dosli su vam Manijaci u prvom dijelu sezone na Tusanj i potukli vas do zuba u svemu i u navijanju i u svemu, stidim se sto sam tad dosao da vam pomognem da ih nadglasamo, sve sto znate je **** Zelju i Sarajvo i kao vukovi zavijat "sta ima veze".
Nadrogirani mafljuzi ako ne razumijete ovdje se radi o pomoci klubu u teskoj situaciji, a ne o guranju kluba u jos vecu provaliju!
Ako imate sta protiv bujrum u pp samo jedan po jedan da ko ne dobije dva put!
Azmire hvala ti na svemu kad bi do jutra otisao, bar sam se nadao da bi nam moglo bit bolje!
samo Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Obezbjedjenje na Tusnju je katastrofalno. Nije mi jasno ko dovede onu smijesnu grupu zastitara, koji na ulazu na zapad diraju ljude i broje im koliko imaju muda u gacama, dok na sjeveru pustaju kako zele. Kurce se na penzionerima i RVI, a na sjeveru se unosi i radi ko sta zeli. Sta radi komesar za bezbjednost? Mastrubira?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
upravu si,sve bi ja ove kazne zastitarskoj firmi ispostavio...serem im se na posaoProbisvjet je napisao/la:Obezbjedjenje na Tusnju je katastrofalno. Nije mi jasno ko dovede onu smijesnu grupu zastitara, koji na ulazu na zapad diraju ljude i broje im koliko imaju muda u gacama, dok na sjeveru pustaju kako zele. Kurce se na penzionerima i RVI, a na sjeveru se unosi i radi ko sta zeli. Sta radi komesar za bezbjednost? Mastrubira?
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
potpistuzlak1987 je napisao/la:Potrudit cu se da iz ove sezone saberem sve kazne koje smo imali pa cete da vidite kako su "Fukare" veci kancerogeni element od Bahrudina. Bar da se to navija, nakon poluvremena se raspu. Dvadeset minuta se ne cuje nista i onda "ja ebem samo zelju i sarajvo".
odavno fukare nisu navijaci nego skupina neke djecice koja nem ani pravog vodje ,vazno je otic u sarajevo ba poudarat se sa manijacima to je vazno djeci ,gdje ce klub im to oduzet ono
prosjek godina 16 .stare raje koja je prije bila stalno po utakmicama i nema ,ne bi sa fukarama otiso da mi ko placa sad a prije sam bio redovan ko i ostali normalni ,sad nema nikog ko prije ,sve neka djeca kad pogledam nigdje poznatog svijeta a i s razlogom jer je to rasulo . veze sa vezom oni nemaju sa ljubavi prema klubu ,to dodje da se podere da se napije da se pravi neki huligan a ko J**+ husica i slobodu ,ko da je njima to na pameti ,**** ba slobodu kakva sloboda ko o tome razmislja
pa ocit primjer prosle polusezone protiv zrinjskog ,na tribinama nikog da navija da bodri klub kad im je veoma potrebno,tad bas lose krenuli pobjede ni za lijeka a djecica se tamo kamenuju i ganjaju bus ultrasa
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Prije su nam Agencije uzimale velike pare. Komesar je napumpavao gotovo svaku utakmicu" rizičnom". Onda Agencija pošalje na desetine ljudi i fakture su bile "glavobolja" uz procenat komesaru i ostalima..Ovo sada su Husićevi ljudi koji koštaju 100 puta jeftinije. Komesar takođe.Valja štediti.Probisvjet je napisao/la:Obezbjedjenje na Tusnju je katastrofalno. Nije mi jasno ko dovede onu smijesnu grupu zastitara, koji na ulazu na zapad diraju ljude i broje im koliko imaju muda u gacama, dok na sjeveru pustaju kako zele. Kurce se na penzionerima i RVI, a na sjeveru se unosi i radi ko sta zeli. Sta radi komesar za bezbjednost? Mastrubira?
Ja volim FK Tuzla City
Što se tiče djece mislim da neko njima manipuliše. Do sada su (proljetos) izuzimajući incident ,kamenovanja navijača Toška,bili sasvim u redu .(Bakljada od jeseni se svi sjećamo, na žalost,to je bilo dirigovano). Uprava je potpuno u pravu što ih uzima u zaštitu od rizičnih gostovanja u Mostaru i Sarajevu. Da se nedao Bog nešto loše desi ne bi sigurno ovaj momak "krojčica" pisao po ovom forumu i preuzimao odgovornost. Za ne- odlazak u Mostar nije se oglašavao prije , nego mu došla naknadna pamet. Za naredne utakmice na Tušnju očito treba angažovati specijalnu policiju tako da se odmah može isprazniti tribina od problema. Mnogim barabama ne odgovara uspostavljanje reda u Slobodi . Kad je Predsjednik Bijedić 2006 podnio ostavku kazao je ,"Kad sam dirnuo u Tombolu vidim da sam dirnuo u osinjak" , zato se povlačim. Od ljudi iz Tombole prijećeno je i kasnijim PredsjednicIma. Govoreno je ,"Ko dirne u Tombolu završit će loše".Ovo je samo jedan segment "kancera"od kojeg je bolovala Sloboda od rata na ovamo, 20 godina. Da podsjetim , glavnina našeg poreskog duga je i nastala na osnovu neplaćenog Poreza na Tombolu.JOŠ 2002 U UKUPNOM DUGU OD 1. 000 000KM , neplaćeni porez na Tombolu iznosio je 400 000km. Kasnije se to uvećavalo, pa kamate , pa kamate na kamate i imamo ovo što imamo.Ali ovo je tek dio ružne Slobodine prošlosti. Dakle, puno je ljudi koji imaju debele razloge "otjerat Husića"i nastaviti po starom. Djeca navijači su vrlo povoljan medij za manipulisanje u "ratu"za spašavanje sopstvenih guzica.
Ja volim FK Tuzla City
Bravo majstoretuzlak1987 je napisao/la:Potrudit cu se da iz ove sezone saberem sve kazne koje smo imali pa cete da vidite kako su "Fukare" veci kancerogeni element od Bahrudina. Bar da se to navija, nakon poluvremena se raspu. Dvadeset minuta se ne cuje nista i onda "ja ebem samo zelju i sarajvo".
- Probisvjet
- Kontakt:
Kada su to ljudi na zapadu napravili incindent? Jel' to razlog da ljudima stavljaju ruke u gace i prebrojavaju muda?sloboda72 je napisao/la:Prije su nam Agencije uzimale velike pare. Komesar je napumpavao gotovo svaku utakmicu" rizičnom". Onda Agencija pošalje na desetine ljudi i fakture su bile "glavobolja" uz procenat komesaru i ostalima..Ovo sada su Husićevi ljudi koji koštaju 100 puta jeftinije. Komesar takođe.Valja štediti.Probisvjet je napisao/la:Obezbjedjenje na Tusnju je katastrofalno. Nije mi jasno ko dovede onu smijesnu grupu zastitara, koji na ulazu na zapad diraju ljude i broje im koliko imaju muda u gacama, dok na sjeveru pustaju kako zele. Kurce se na penzionerima i RVI, a na sjeveru se unosi i radi ko sta zeli. Sta radi komesar za bezbjednost? Mastrubira?
Pogresno, totalno pogresno. Odbijaju i ono malo postenih ljudi da dodju na utakmicu. Hem platis ulaznicu, hem nepismeni zastitari treniraju strogocu na onima koji sigurno nece napraviti nikakav belaj.
Nije izgovor stednja za propuste i javasluk.
Na zapadu desetine zastitara rovinja po djepovima, a na sjeveru ko' kuje se pokunje.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Tačno...Čikmina je uvijek bila u igri ali o njoj se manje priča nego o Šahbazu...Raspravlja se koliko je ko bureka popio, šta puši i koliko to košta, ali čikminu niko ni u šali ne spominje...Ali čim si ti to sad iznio onda vjerovatno i znas pozadinu toga ali kalkuliraš...Da li je ovo uvod u konačni obračun?sloboda72 je napisao/la:Što se tiče djece mislim da neko njima manipuliše. Mnogim barabama ne odgovara uspostavljanje reda u Slobodi . Kad je Predsjednik Bijedić 2006 podnio ostavku kazao je ,"Kad sam dirnuo u Tombolu vidim da sam dirnuo u osinjak" , zato se povlačim. Od ljudi iz Tombole prijećeno je i kasnijim PredsjednicIma. Govoreno je ,"Ko dirne u Tombolu završit će loše".Ovo je samo jedan segment "kancera"od kojeg je bolovala Sloboda od rata na ovamo, 20 godina. Da podsjetim , glavnina našeg poreskog duga je i nastala na osnovu neplaćenog Poreza na Tombolu.JOŠ 2002 U UKUPNOM DUGU OD 1. 000 000KM , neplaćeni porez na Tombolu iznosio je 400 000km. Kasnije se to uvećavalo, pa kamate , pa kamate na kamate i imamo ovo što imamo.Ali ovo je tek dio ružne Slobodine prošlosti. Dakle, puno je ljudi koji imaju debele razloge "otjerat Husića"i nastaviti po starom.
& $ ?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
de bolan jel dosta vise pisanja po Fukarama....u redu,mozda se i pogrijesilo po misljenju vecine pa i ja dijelim to misljenje al sad pisat po grupi ko je obisla sve i jednu vukojebinu i bila tu i pomagala klub kad nas je par stotina ostalo uz nju...nisam ja ni sudija ni kadija al sad srat po momcima koji riskiraju i svoje ZIVOTE nije ba u redu...ima tu bruka ispravnih momaka....pogotovo nek se ne javljaju ovi navijaci j e b e n e barcelone i ono ce kao nesto da pise o Fukarama...mene bi bilo stid,jbt
...grupa je trenutno u problemima i krizi...ko se razumije u navijacku pricu zna da to sve grupe prolaze sa vremena na vrijeme....manijaci upucavaju jedni druge,lesinari se otvoreno tuku na tribinama medzusobno,horde su GODINAMA vodile rat sa agenturom,onih rodzenih manje na domacim tekmama nego skripara....znaci,normala je to u navijackom svijetu da se upada u organizacijske krize al sad s r a t po FKR i pricat lovacke da im treba zabranit ulazak...e to bi bas volio da vidim
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
staragarda je napisao/la:de bolan jel dosta vise pisanja po Fukarama....u redu,mozda se i pogrijesilo po misljenju vecine pa i ja dijelim to misljenje al sad pisat po grupi ko je obisla sve i jednu vukojebinu i bila tu i pomagala klub kad nas je par stotina ostalo uz nju...nisam ja ni sudija ni kadija al sad srat po momcima koji riskiraju i svoje ZIVOTE nije ba u redu...ima tu bruka ispravnih momaka....pogotovo nek se ne javljaju ovi navijaci j e b e n e barcelone i ono ce kao nesto da pise o Fukarama...mene bi bilo stid,jbt...grupa je trenutno u problemima i krizi...ko se razumije u navijacku pricu zna da to sve grupe prolaze sa vremena na vrijeme....manijaci upucavaju jedni druge,lesinari se otvoreno tuku na tribinama medzusobno,horde su GODINAMA vodile rat sa agenturom,onih rodzenih manje na domacim tekmama nego skripara....znaci,normala je to u navijackom svijetu da se upada u organizacijske krize al sad s r a t po FKR i pricat lovacke da im treba zabranit ulazak...e to bi bas volio da vidim
Baš su oni divljaci u pubertetu i šaka narkomana o kojoj je riječ ta grupa, opusti se pročitja malo bolje...
Nullius in verba
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
O mogucim neredima u sarajevu pisu ljudi koji nisu otisli dalje od sickog......postavio sam pitanje jos sinoc
KAD JE TO BIO I NAJMANJI INCIDENT U ZADNJIH 7-8 GODINA U SARAJEVU A DA SMO GOSTOVALI NA KOSEVU I GRBAVICI ?????
znaci ne broji se kad smo se kurcili i vozali po alipasinom itd nego samo ova 2 stadiona......
meni je glupo raspravljati o ovim temama sa ljudima koji su dosli na tekmu 6 puta u zivotu i sad se skrivaju iza monitora.......
KAD JE TO BIO I NAJMANJI INCIDENT U ZADNJIH 7-8 GODINA U SARAJEVU A DA SMO GOSTOVALI NA KOSEVU I GRBAVICI ?????
znaci ne broji se kad smo se kurcili i vozali po alipasinom itd nego samo ova 2 stadiona......
meni je glupo raspravljati o ovim temama sa ljudima koji su dosli na tekmu 6 puta u zivotu i sad se skrivaju iza monitora.......
Pa ne moze vas niko sprijeciti da dodjete u Sarajevo. Ne znam sto dramite, dodjete u ilegali, kupiti sjever i kad pocne tekma grupisete se.
1946
Najgore je sto svaka ekipa koja vodi grupi misli da su oni osnovali FKR i daju sebi za pravo da rade sta rade.Ako je ono juce njihov odgovor za nesuglasice sa upravom onda bolje i da ih nema.
Staragarda i mi smo isli svojevremeno po vukojebinama i zimi i kisi...jesmo li ikad vako nesto radili....i danas isto idemo po vukojebinama kojekakvim o nasem trosku i zapostavimo poso i porodice.I ne moze niko reci da je veci navijac Slobode od mene.Glupa je prica ako nisi u grupi nisi ni navijac...ili ja sam veci ti manji navijac....smijesno i jadno.
Ja idem u SA aBd ne treba mi ni uprava ni niko dozvolit da idem.
Vidimo se na Grbavici
Staragarda i mi smo isli svojevremeno po vukojebinama i zimi i kisi...jesmo li ikad vako nesto radili....i danas isto idemo po vukojebinama kojekakvim o nasem trosku i zapostavimo poso i porodice.I ne moze niko reci da je veci navijac Slobode od mene.Glupa je prica ako nisi u grupi nisi ni navijac...ili ja sam veci ti manji navijac....smijesno i jadno.
Ja idem u SA aBd ne treba mi ni uprava ni niko dozvolit da idem.
Vidimo se na Grbavici
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
gledaj ovdje nije tema o tome da li cemo mi doci ili ne.....fora je da vec 2 utakmicu nasa uprava nas ignorise....salju se neka saopstenja , pa sad neki razgovori bez da iko ista pita fukare.....Head je napisao/la:Pa ne moze vas niko sprijeciti da dodjete u Sarajevo. Ne znam sto dramite, dodjete u ilegali, kupiti sjever i kad pocne tekma grupisete se.
U to ne bi ulazio. Samo kazem ne vidim nikakav problem da dodjete ako bas imate zelju.KrojcicaHills je napisao/la:gledaj ovdje nije tema o tome da li cemo mi doci ili ne.....fora je da vec 2 utakmicu nasa uprava nas ignorise....salju se neka saopstenja , pa sad neki razgovori bez da iko ista pita fukare.....Head je napisao/la:Pa ne moze vas niko sprijeciti da dodjete u Sarajevo. Ne znam sto dramite, dodjete u ilegali, kupiti sjever i kad pocne tekma grupisete se.
1946
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Head je napisao/la:Pa ne moze vas niko sprijeciti da dodjete u Sarajevo. Ne znam sto dramite, dodjete u ilegali, kupiti sjever i kad pocne tekma grupisete se.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Normalno da sam bio, jos kad su zabrane gostovanja bile. Svakako na utakmice idem sa prijateljima odvojeno do navijacke grupe i utakmice gledam sa tribine odakle i domacini gledaju a ne sa Hordama. Jest da muda trebaju, to se ne moze kupiti, niti se dobija podrskom uprave.staragarda je napisao/la:Head je napisao/la:Pa ne moze vas niko sprijeciti da dodjete u Sarajevo. Ne znam sto dramite, dodjete u ilegali, kupiti sjever i kad pocne tekma grupisete se.![]()
...izvini,jesi li ti nekad bio na nekom gostovanju....ozbiljnom gostovanju....ne bijeljina,zvornik,gradacac i ti gradovi gdje preko dana rostiljas pa popodne na tekmu....de se uozbilji,majke ti
![]()
....
1946
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 2 gosta.