Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
ko dobije veleza, a kako stvari stoje nece niko on bi trebao biti prvak. Tako da ce se titula rijesiti negdje drugo.Mi imamo sve u svojim rukama, ako dobijemo sve do kraja mi smo prvaci. Ako bi uvezali 4 pobijede:Olimpik, SB, Slaviju i Zrinjski msm da bi FKS trebao biti novi prvak..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
esprit24 je napisao/la:ko dobije veleza, a kako stvari stoje nece niko on bi trebao biti prvak. Tako da ce se titula rijesiti negdje drugo.Mi imamo sve u svojim rukama, ako dobijemo sve do kraja mi smo prvaci. Ako bi uvezali 4 pobijede:Olimpik, SB, Slaviju i Zrinjski msm da bi FKS trebao biti novi prvak..
Realno,ovo isto vrijedi i za Siroki npr. ako dobiju sve do kraja prvi su,pa to mogu reci i navijaci Zrinjskog,pa i Zelje.
Ja bih volio da Sarajevo osvoji,jer su mi najdrazi klub,ali po mom misljenju raspored svih timova je podjednako tezak. Mozda za gram laksi raspored od ostalih ima Zeljo,kao i najbolju formu,ali i minus od 3 boda,kao i Sarajevo. Uglavnom,meni je licno drago sto nas ceka neizvjesna zavrsnica,gdje se nekoliko klubova bori za titulu. I siguran sam da iduce godine donose jos kvalitetniju ligu,mislim da ce Liga 12 biti pun pogodak. A kad bi nekad i doslo do Lige 10 ,to bi tek onda bila haos dobra liga u odnosu na ono na sto smo navikli.
Sta mislis za ovo podvuceno ,mogu li to isto za sebe reci i tri ekipe koje su trenutno ispred vas na tabeliesprit24 je napisao/la:ko dobije veleza, a kako stvari stoje nece niko on bi trebao biti prvak. Tako da ce se titula rijesiti negdje drugo.Mi imamo sve u svojim rukama, ako dobijemo sve do kraja mi smo prvaci. Ako bi uvezali 4 pobijede:Olimpik, SB, Slaviju i Zrinjski msm da bi FKS trebao biti novi prvak..
Znaci totalno pogresna konstatacija,ako zelis objektivno procjenjivati sanse za titulu ond stvari postavi malo drugacije ,npr postavi raspored pa ces vidjeti da vi imate najvise jakih protivnika do kraja,dalje probaj realno procijeniti formu ekipa pa ces vidjeti da ste i tu u velikom zaostatku,u najmanju ruku trenutno ste u slicnoj formi sa SB koji je ispred vas a sigurno ste u losijoj formi od preostala dva kandidata.Ako na ovaj nacin gledas stvari onda ces uvidjeti da je lista favorita za titulu puno realnija onako kako sad izgleda tabela.Naravno nada zadnja umire i niko ti ne moze zabraniti da se nadas,ali buraz prvo skoci pa reci hop.Valjda ste dosad naucili tu lekciju
Zadnja izmjena: rodjenisa, dana/u 19 apr 2015, 11:40, ukupno mijenjano 1 put.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
sekretar je napisao/la:esprit24 je napisao/la:ko dobije veleza, a kako stvari stoje nece niko on bi trebao biti prvak. Tako da ce se titula rijesiti negdje drugo.Mi imamo sve u svojim rukama, ako dobijemo sve do kraja mi smo prvaci. Ako bi uvezali 4 pobijede:Olimpik, SB, Slaviju i Zrinjski msm da bi FKS trebao biti novi prvak..
Realno,ovo isto vrijedi i za Siroki npr. ako dobiju sve do kraja prvi su,pa to mogu reci i navijaci Zrinjskog,pa i Zelje.
Ja bih volio da Sarajevo osvoji,jer su mi najdrazi klub,ali po mom misljenju raspored svih timova je podjednako tezak. Mozda za gram laksi raspored od ostalih ima Zeljo,kao i najbolju formu,ali i minus od 3 boda,kao i Sarajevo. Uglavnom,meni je licno drago sto nas ceka neizvjesna zavrsnica,gdje se nekoliko klubova bori za titulu. I siguran sam da iduce godine donose jos kvalitetniju ligu,mislim da ce Liga 12 biti pun pogodak. A kad bi nekad i doslo do Lige 10 ,to bi tek onda bila haos dobra liga u odnosu na ono na sto smo navikli.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ja nesto kontam da ce Zrinjski uzeti duplu krunu ove godine, a ne znam sto
U tom slucaju nek Zeljo bude u prva 4, ja prezadovoljan
U tom slucaju nek Zeljo bude u prva 4, ja prezadovoljan
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Moja greska. Pardon. Da,tako je. Bod zaostaju. I da nemaju utakmicu na Kosevu sa Sarajevom,ja bih sa sigurnoscu mogao reci,s obzirom na raspored,da Zeljo ima najvise sanse da iskoristi ovo sve i bude prvak. Cak mislim da ce Zeljo jedini u Mostaru dobiti Veleza.Schwarz je napisao/la:sekretar je napisao/la:esprit24 je napisao/la:ko dobije veleza, a kako stvari stoje nece niko on bi trebao biti prvak. Tako da ce se titula rijesiti negdje drugo.Mi imamo sve u svojim rukama, ako dobijemo sve do kraja mi smo prvaci. Ako bi uvezali 4 pobijede:Olimpik, SB, Slaviju i Zrinjski msm da bi FKS trebao biti novi prvak..
Ja bih volio da Sarajevo osvoji,jer su mi najdrazi klub,ali po mom misljenju raspored svih timova je podjednako tezak. Mozda za gram laksi raspored od ostalih ima Zeljo,kao i najbolju formu,ali i minus od 3 boda,kao i Sarajevo. Uglavnom,meni je licno drago sto nas ceka neizvjesna zavrsnica,gdje se nekoliko klubova bori za titulu. I siguran sam da iduce godine donose jos kvalitetniju ligu,mislim da ce Liga 12 biti pun pogodak. A kad bi nekad i doslo do Lige 10 ,to bi tek onda bila haos dobra liga u odnosu na ono na sto smo navikli.Željo je bod iza Zrinjskog i Sirokog
Slaven Musa i Petar Segrt ... bivis.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
kada ce u sirokom shvatiti da osvojiti titulu preko Zrinjskog ne mogu sa pola mostaraca i bivsih igraca Zrinjskog u klubu? 
Volim Zrinjski, volim Mostar, svaki kamen ovog grada..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zvornik: 300
Sarajevo (Koševo): 3.500
Ugljevik: 100
Mostar: 700
Banja Luka: 1000
Gradačac: 500
Tuzla: 600
Vitez: 800

Sarajevo (Koševo): 3.500
Ugljevik: 100
Mostar: 700
Banja Luka: 1000
Gradačac: 500
Tuzla: 600
Vitez: 800
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Convicts1988
- Kontakt:
Što se tiće ove posjete na utakmicama to je stvarno razočaravajuće
Nešto kontam, naravno uz usvajanje statuta i dolaskom pravih i školovanih ljudi u naš klub, mislim da ćemo što se tiće podrške kući u narednom periodu i godinama biti ubjedljivo najjači bez obzira na rezultate.
Nešto kontam, naravno uz usvajanje statuta i dolaskom pravih i školovanih ljudi u naš klub, mislim da ćemo što se tiće podrške kući u narednom periodu i godinama biti ubjedljivo najjači bez obzira na rezultate.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hocete jedan mali kratki period jer su se ljudi pozeljeli rezultata i utakmica posto ne idete sad a i bolje igre bi doprinijele to ali nece to biti konstantno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Convicts1988
- Kontakt:
Vidjet ćemo, živi biliMortemHz je napisao/la:Hocete jedan mali kratki period jer su se ljudi pozeljeli rezultata i utakmica posto ne idete sad a i bolje igre bi doprinijele to ali nece to biti konstantno
Ma Celik je do prije par sezona bez ikakvih rezultata bio lider u posjeti. Samo je potrebno to vratiti i na pravi nacin usmjeravati. Nas "pad" je 2000 ljudi, a vecini misaona imenica.
Sve je vezano za fudbal kod nas, kada zivne Celik ici ce raja i na rukomet i kosarku.
Sve je vezano za fudbal kod nas, kada zivne Celik ici ce raja i na rukomet i kosarku.
Kako je ovaj Siroki los nisam mogao vijerovati do jucer. Prvi na tabeli, Wagner ovo ono sta je ono ebote.
I kad podju pricati o losem Sarajevu i ismijavat se pa to isto Sarajevo je rasulo Veleza u prvom poluvremenu i trebali otici na odmor sa 2 gola prednosti. Ovi jucer ni suta prema golu.
Definitivno jedna od losiji ekipa sto sam gledo ove sezone. Jos kad Wagner zabije 2 gola u kupljenoj tekmi odma svrsavanje ovdje nastane i podje se prozivati bogom bh fudbala
Veliki respekt prema igracima Velez za tekmu protiv Sarajeva i Sirokog. Sa istim pristupom i borbom lagano pada i Zrinjski (mislim i lakse jer nece se opet blamaza dozvoliti) a i Zeljo.
Sto kaze Avdo u prevodu ajmo svi
pa kuci
Next please!
I kad podju pricati o losem Sarajevu i ismijavat se pa to isto Sarajevo je rasulo Veleza u prvom poluvremenu i trebali otici na odmor sa 2 gola prednosti. Ovi jucer ni suta prema golu.
Definitivno jedna od losiji ekipa sto sam gledo ove sezone. Jos kad Wagner zabije 2 gola u kupljenoj tekmi odma svrsavanje ovdje nastane i podje se prozivati bogom bh fudbala
Veliki respekt prema igracima Velez za tekmu protiv Sarajeva i Sirokog. Sa istim pristupom i borbom lagano pada i Zrinjski (mislim i lakse jer nece se opet blamaza dozvoliti) a i Zeljo.
Sto kaze Avdo u prevodu ajmo svi
Next please!
Zrinjski je trenutno u naletu sto se tice titule, Zeljo iza njih, pa Siroki i Sarajevo sa malom krizom.
Ima li iko neki link za TV Alfa da radi? Ja ne mogu da nadjem, onaj na jagledam ne radi.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Celik - NK Travnik 1
NK Vitez - Drina X
Olimpik - FK Sarajevo X
Radnik - Zvijezda 1
Slavija - Velez 2
Zeljeznicar - Sloboda 1
Zrinjski - Borac 1
NK Siroki Brijeg - Mladost 1
NK Vitez - Drina X
Olimpik - FK Sarajevo X
Radnik - Zvijezda 1
Slavija - Velez 2
Zeljeznicar - Sloboda 1
Zrinjski - Borac 1
NK Siroki Brijeg - Mladost 1
Proljecna tabela pravo zanimljiva. Plavo proljece ce biti izgleda.

Otkud Vitezu 3 boda, kad su izgubili sve u ovom dijelu sezone ?Hellas je napisao/la:Proljecna tabela pravo zanimljiva. Plavo proljece ce biti izgleda.
Pardon, dobili su Celika 16. kolo...
Željezničar živimo !
Ja nisam obracao paznju nesto previse na Radnik kako su non stop pri dnu bili kad ono u vrhu po bodovima.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.