FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

csh
Moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la csh » 25 jan 2009, 23:13

Pedja je za mene jedan od boljih igraca zelje,i mora imati mjesta,valjda ce dobro da krene!!!!
AMAR OSIM!!!

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 25 jan 2009, 23:55

Po onom vidjenom u Blagaju Pedja igra desnog beka i naravno da treba da ima mjesta u ekipi
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

gdje,sta,kako?
Kontakt:

Post Postao/la gdje,sta,kako? » 26 jan 2009, 16:38

Jedno pitanje za Manijake,nije provokacija nikakva,jeste li jos u bojkotu ili ste ga prekinuli?

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 26 jan 2009, 18:04

gdje,sta,kako? je napisao/la:Jedno pitanje za Manijake,nije provokacija nikakva,jeste li jos u bojkotu ili ste ga prekinuli?
bojkot je prekinut...a evo sad nam nece jos i vize dati...pa stvarno je ovo sranje velio da vece ne moze biti...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 26 jan 2009, 19:12

Ma treba pod hitno organizovati demonstracije pred svabskom ambasadom ili ce naivni Bosnjo opet se pomiriti sa sudbinom i misliti "kako tako mora biti" jer se tamo nekom svabskom f...... digao k.... da donese takvu diskriminatorsku odluku!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 jan 2009, 19:37

Željo nije odbijen vec jednostavno teta na telefonu nije rekla tacno koji nam papiri trebaju,sztra se predaje a i hotic je urgirao te su neki ugledni sportski radnici poslali svoje preporuku ambasadi 8-)

VOLIM TE ŽELJO!!!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 26 jan 2009, 20:00

bistrikboy je napisao/la:Željo nije odbijen vec jednostavno teta na telefonu nije rekla tacno koji nam papiri trebaju,sztra se predaje a i hotic je urgirao te su neki ugledni sportski radnici poslali svoje preporuku ambasadi 8-)

VOLIM TE ŽELJO!!!
Ma ne treba cekati zadnji dan i gledati sta ce biti,Zeljo ne bi bio prvi sportski bh.kolektiv koji bi bio odbijen(naravno ne zelim da se to i Zelji desi vec suprotno)od strane "Panzer" ambasade,demonstracije bi bile i jedna vrsta solidarisanja sa onim bh.sportskim kolektivima koji su prije bivali odbijeni od strane "Panzer" ambasade!!

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 26 jan 2009, 21:18

Željo ipak putuje u Njemačku

Danas poslijepodne internetom se ekspresno proširila vijest kako je Ambasada Njemačke našem klubu blokirala odlazak u Njemačku na pripreme. Povodom tog teksta osjećali smo se dužnim da obavjestimo javnost i sve simpatizere FK Željeničar da se u pomenutom tekstu sitacija pravi težom nego što jeste s ciljem privlačenja publiciteta!

Naime, kako Site Team fkzeljeznicar.com saznaje, sutra će sva papirologija i pasoši biti predani na šalter Njemačke ambasade u Sarajevu nakon čega bi sve trebalo biti riješeno a odlazak u Njemačku bio bi siguran. Ovakvi tekstovi imaju za cilj pokvariti atmosferu i unijeti nemir među navijače. Budimo razumni i ne dozvolimo kojekakvim novinarima od prije poznatim po kvarnim i neistinitim tekstovima o Želji da nas lažu i pogrešno informišu.

fkzeljeznicar.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 jan 2009, 21:53

DinceManijak je napisao/la:Željo ipak putuje u Njemačku

Danas poslijepodne internetom se ekspresno proširila vijest kako je Ambasada Njemačke našem klubu blokirala odlazak u Njemačku na pripreme. Povodom tog teksta osjećali smo se dužnim da obavjestimo javnost i sve simpatizere FK Željeničar da se u pomenutom tekstu sitacija pravi težom nego što jeste s ciljem privlačenja publiciteta!

Naime, kako Site Team fkzeljeznicar.com saznaje, sutra će sva papirologija i pasoši biti predani na šalter Njemačke ambasade u Sarajevu nakon čega bi sve trebalo biti riješeno a odlazak u Njemačku bio bi siguran. Ovakvi tekstovi imaju za cilj pokvariti atmosferu i unijeti nemir među navijače. Budimo razumni i ne dozvolimo kojekakvim novinarima od prije poznatim po kvarnim i neistinitim tekstovima o Želji da nas lažu i pogrešno informišu.

fkzeljeznicar.com

VOLIM TE ŽELJO!!!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 26 jan 2009, 22:25

DinceManijak je napisao/la:Željo ipak putuje u Njemačku

fkzeljeznicar.com
Pa sto uprava ako ima dokaze ne tuzi te kokosarske novinare za klevetu.....a i u ovome tekstu pise da tek sutra trebaju predati papirologiju i pasose u ambasadu,znaci to jos nista nije sigurno,tj.tek se treba dobiti odgovor iz "Panzer" ambasade......nikad se ne zna sa tim fas...... iz ambasada,npr.odbojkasi Napredka iz Odzaka imali su medjunarodno takmicenje u Njemackoj pa ih je ambasada odbila,isto tako i malonogometni klub Orlic itd itd....onaj brat i sestra teniseri su dobili zabranu ulaska u Sengen zonu a da im pri tome talijanska ambasada nije ni dala objasnjenje zasto su tako postupili,znaci nikad se ne zna sa tim ambasadama,kakva su to djubrad-mozes svu papirologiju i garancije izganjati i da te opet oni odbiju i po njihovom-cak mogu da ti i ne posalju objasnjenje zasto si odbijen,bahati su to snobovi.....a i ovi lesinari iz uprave nisu trebali cekati zadnju sedmicu da pocnu sredjivati vize,od kako je dosao Hotic prica se o odlasku u Njemacku,znaci moglo se i prije krenuti u sredjivanje viza pa ako iz ambasade zatraze dodatne papire-ostalo bi vremena da se i to sredi......daj Boze da ovo izadje na hajr!!

presley_sa
Kontakt:

Post Postao/la presley_sa » 27 jan 2009, 12:20

Najvaznije je da ce vize biti spremne do cetvrtka i da se mozemo zaputiti ka Svabiji i prvoj utakmici sa Aalenom
Dok je BOSANACA I HERCEGOVACA,ovim forumom neće vladati rušitelji REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 27 jan 2009, 12:22

ma ja ba...**** ovo sto pisu uvijek su pisali i valjda ce nekad prestati...pa jbt sta ima Zeljo smeta...al glavno je da smo mi dobro krenuli i da sad idemo u svabiju...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

presley_sa
Kontakt:

Post Postao/la presley_sa » 27 jan 2009, 12:40

ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma ja ba...**** ovo sto pisu uvijek su pisali i valjda ce nekad prestati...pa jbt sta ima Zeljo smeta...al glavno je da smo mi dobro krenuli i da sad idemo u svabiju...
pa svakom seljaku,a danas ih je na bacanje u nasim pisanim medijima smeta bilo koji uspjesniji kolektiv iz capital city-ja nase zemlje jer kao po nekom sablonu,"cim nesto valjas,daj da ga srozamo i oblatimo do maximuma"...to je posao ovih kvazinovinara,tj.seljacica
Dok je BOSANACA I HERCEGOVACA,ovim forumom neće vladati rušitelji REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!!

presley_sa
Kontakt:

Post Postao/la presley_sa » 27 jan 2009, 13:01

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
eliminator je napisao/la:------------------------------------Šehić-----------------------------------------------

Bajić---------------Cocalić-------------Mulalić(c)------------Memišević

M.Bešlija-------------Pelak--------------------Softić--------------------H.Bešlija(Bekrić)

------------------------------------Stanić
-------------------------------------------------------Rovčanin
dobar ti je ovaj sastav...a seha je dobar golman da su nam svi igraci ko seha mi bi igrali grupnu fazu kupa UEFA
ja imam zamjerki ovdje,prvo oba ova beka nisu klasicni bekovi,niti im je to prirodna pozicija...vidjeli smo jesenas kako Bajic "igra" na beku.. :roll: bekove moramo iskopati,pronaci,jer smo zaista deficitarni na ovim pozicijama...drugo,umjesto Cocalica,meni je puno bolji i stabilniji Kerla,jer ako se neko sjeti da smo vecinu utakmica koje je Cocalic igrao glat zijanili ili sa odbranom jako supljom,dok to sa Kerlom puno bolje izgleda...vezni red je ok,samo se ja nadam da ce Simic uci u formu i igrati umjesto Softica,a sto se napada tice,NIKAKO ne mozemo igrati sa dva jakkooo niska igraca,te sam misljenja da ce doci neko umjesto Stanica ili ce na to mjesto uletjeti Malinovic ili Radovanovic jer je on meni jako dobar igrac,samo dok prodje ove pripreme...to je moj stav,niko se ne mora sa njim sloziti...
Zadnja izmjena: presley_sa, dana/u 27 jan 2009, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 27 jan 2009, 13:17

opet radosna...
Nadam se da ce sve do kraja bit u redu i da ce se fino odradit te pripreme ;)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 jan 2009, 14:14

dobili su vize danas :!:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 27 jan 2009, 14:29

presley_sa je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:
eliminator je napisao/la:------------------------------------Šehić-----------------------------------------------

Bajić---------------Cocalić-------------Mulalić(c)------------Memišević

M.Bešlija-------------Pelak--------------------Softić--------------------H.Bešlija(Bekrić)

------------------------------------Stanić
-------------------------------------------------------Rovčanin
dobar ti je ovaj sastav...a seha je dobar golman da su nam svi igraci ko seha mi bi igrali grupnu fazu kupa UEFA
ja imam zamjeri ovdje,prvo oba ova beka nisu klasicni bekovi,niti im je to prirodna pozicija...vidjeli smo jesenas kako Bajic "igra" na beku.. :roll: bekove moramo iskopati,pronaci,jer smo zaista deficitarni na ovim pozicijama...drugo,umjesto Cocalica,meni ne puno bolji i stabilniji Kerla,jer ako se neko sjeti da smo vecinu utakmica koje je Cocalic igrao glat zijanili ili sa odbranom jako supljom,dok to sa Kerlom puno bolje izgleda...vezni red je ok,samo se ja nadam da ce Simic uci u formu i igrati umjesto Softica,a sto se napada tice,NIKAKO ne mozemo igrati sa dva jakkooo niska igraca,te sam misljenja da ce doci neko umjesto Stanica ili ce na to mjesto uletjeti Malinovic ili Radovanovic jer je on meni jako dobar igrac,samo dok prodje ove pripreme...to je moj stav,niko se ne mora sa njim sloziti...
dobro slazem se da bi trebalo izvrsiti nek izmjene al ovi igraci bi trebali konkurisati za prvi tim...tu bi na desni bek trebao bucan, cocu premjestiti u vezu, zadnji vezni, staviti stopere mulalic i memisevic, i trebali bi jednom ko i sve velike ekipe igrati 4-3-3 formaciju...fale nam dva igraca, lijevi bek, to bi se moglo nesto improvizirati, a napadac vidjecemo ovaj novi malinovic ili radovanovic..

evo jedna mogucnost

----------------------------sehic------------------------------
bucan---------mulalic---------memisevic----------fali igrac(bajic, hrkac)
----------------------------coca(softic)-------------------------------
pelco---------------------------------------------bekric(h.beslija)
m.beslija------------rovcanin(Malinovic)-------------------stanic(radovanovic)

tu u ekipu treba jos staviti:
boric, govzdic, simic, s. boric,dino muharemovic, svraka, seslija, redzepi, ivkovic...

eto tacno 25 igraca...ne treba vise niko, osim ako se neko ne dovede...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 27 jan 2009, 14:38

Ti bas pratis sta se desava u Zelji svaka cast i nek si nam sastavio ekipu :D .Svraka,Boric,Muharemovic vec odavno nisu u timu i DOBILI SU VIZE SVE OK :D IZVOR JEDAN IGRAC
Zadnja izmjena: lenovo, dana/u 27 jan 2009, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

presley_sa
Kontakt:

Post Postao/la presley_sa » 27 jan 2009, 14:50

bistrikboy je napisao/la:dobili su vize danas :!:
izvor informacije??

P.S.Nasao sam izvor informacije :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 jan 2009, 15:58

boric je vec u oktobru dobio papire,svraka i dudic su u travniku,dino muharemovic je kreten ispao glupi fudbalercinu,olimoik vjerovatno slijedeca destinacija mada se nista nezna...

hotic ce na pripreme voditi igrace koji imaju potpisan ugovor znaci nema onih sto su naprobi,memisevic ce vjerovatno sutra potpisati,ali vidjecemo...

P.S.
simic ce igrati desnog beka kod hotica 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.