uz monstruznu sezonu i ozbiljnu MVP kandidaturu, i nije superstar?
NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
Čovjek odvede Houston bez Howarda* do 2. mjesta na Zapadu,
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
ja kontam nisam se razbudio kako treba pa mi se prividjaju stvari a on fkt to napis'oClutch je napisao/la:Čovjek odvede Houston bez Howarda* do 2. mjesta na Zapadu,
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ma Harden i Dwight su face navijam za njih do finala 
Ja sam za brata CP-a
. Sa zapada
Sa istoka mi je svejedno. Mada mislim da će to biti Blatt i co.
Sa istoka mi je svejedno. Mada mislim da će to biti Blatt i co.
A.F.C. Bournemouth!
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa eto onda ako je toliko mocan, da sam vodi ekipu do 2. mjesta u playoffu, onda je toliko mocan i da ode do Finala sam. Jbt. Jordan nije sam radio stvari koje je radio, a najveci je ikada, ali eto Harden ih radi sa 15+ slobodnih po tekmi od kojih je pola poklonjenih. Btw. samo jos reci da je i sinoc sam pobijedio Dallas, pa da bude slika potpuna...Clutch je napisao/la:Čovjek odvede Houston bez Howarda* do 2. mjesta na Zapadu,
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Kao sto je nerealno da Houston cak i sa Howardom koji odigra 80 utakmica (a odigrao je duplo manje) bude drugi pored SAS, Grizlija, LAC, GSW.. tako je nerealno i da ode u finale.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
alemsa je napisao/la:curry prejak isto

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- tuzlak1987
- Kontakt:
A ubit ce ih Houston tricama ovu seriju pogotovo ovo jer se moraju bazirati na Howarda. Houston je opasan, tesko je njih sada izbaciti pa i ovom sto ako hoce do finala zapada preko njih moze to al u 7 utakmica..
Tesko je pobijediti kada protivnik ima 20 slobodnih bacanja vise od tebe. Sam Harden je imao vise slobodnih bacanja od Dallasa.
Sljedecu utakmicu uzima Dallas, bas kao i prosle godine protiv Spursa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nece, bit ce tijesno al' uzimaju Rocketsi, obo ke gotovo u 5. Nemaju ljudi odgovor za Dwighta, njegova serija.Mouse je napisao/la:Tesko je pobijediti kada protivnik ima 20 slobodnih bacanja vise od tebe. Sam Harden je imao vise slobodnih bacanja od Dallasa.
Cuj adriana pola
- adriano_leite
- Kontakt:
Nadao sam se da imas malo vise sposobnosti, pa da ne moras koristiti ime Irving u diskusiji sa mnom, ali sam se prevario i ne mozes diskutovati bez da spomenes Cavse ili Irvingaalemsa je napisao/la:Nece, bit ce tijesno al' uzimaju Rocketsi, obo ke gotovo u 5. Nemaju ljudi odgovor za Dwighta, njegova serija.Mouse je napisao/la:Tesko je pobijediti kada protivnik ima 20 slobodnih bacanja vise od tebe. Sam Harden je imao vise slobodnih bacanja od Dallasa.
Cuj adriana pola, pa nije Harden irving da ne moze ekipu odvest sam negdje, cuj uzasne procente 44% suta za sezonu. Nego vokri ti brate sto navijas za Dallas
P.S. Brada moze odvesti ekipu, a znas gdje? Van prve runde. To je vec vidjeno
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: NBA Playoffs
Bgm iako sam u curry MVP taboru, brada odvede ekipu do 2mjesta na onom zapadu sto je smiješno ismijavat, mnogi igrači koji se dižu po forumu ne bi to uspjeli, a on napravi nevidjen uspjeh 
mogu oni do finala zapada sigurno mozda i dalje samo Howard triba pazit ove faulove jer 17 odigrat stvarno malo a odlicno je to odigraoalemsa je napisao/la:Nece, bit ce tijesno al' uzimaju Rocketsi, obo ke gotovo u 5. Nemaju ljudi odgovor za Dwighta, njegova serija.Mouse je napisao/la:Tesko je pobijediti kada protivnik ima 20 slobodnih bacanja vise od tebe. Sam Harden je imao vise slobodnih bacanja od Dallasa.
Cuj adriana pola, pa nije Harden irving da ne moze ekipu odvest sam negdje, cuj uzasne procente 44% suta za sezonu. Nego vokri ti brate sto navijas za Dallas
Pa eo proci ce aBd prvu rundu
Nea Dallas visokih igraca u odbrani, samo Tysona a ni on nije nekadasnji Tyson. Dirk ne moze ni ovcu cuvat, ovo je previse lako kad dolazis do kosa kako hoces i kad ti Harden sijece odbranu. Napravit ce Rick sad adjustments, bit' ce teze ih uzet game 2, ali sa problemima u odbrani, oni nas ne mogu izbacit, a i bolja smo jednostavno ekipa
Nea Dallas visokih igraca u odbrani, samo Tysona a ni on nije nekadasnji Tyson. Dirk ne moze ni ovcu cuvat, ovo je previse lako kad dolazis do kosa kako hoces i kad ti Harden sijece odbranu. Napravit ce Rick sad adjustments, bit' ce teze ih uzet game 2, ali sa problemima u odbrani, oni nas ne mogu izbacit, a i bolja smo jednostavno ekipa
Ispast ce vjerovatno u drugoj rundi, zavisno s kim budu igrali, da su DMO i Beverley tu, imali bi vece sanse, ovako druga runda kapak najvjerovatnijeandro234 je napisao/la:mogu oni do finala zapada sigurno mozda i dalje samo Howard triba pazit ove faulove jer 17 odigrat stvarno malo a odlicno je to odigraoalemsa je napisao/la:Nece, bit ce tijesno al' uzimaju Rocketsi, obo ke gotovo u 5. Nemaju ljudi odgovor za Dwighta, njegova serija.Mouse je napisao/la:Tesko je pobijediti kada protivnik ima 20 slobodnih bacanja vise od tebe. Sam Harden je imao vise slobodnih bacanja od Dallasa.
Rick mora dati vise minuta Vilanuevi, Dallasu su potrebne njegove trice. Brewer i Terry sigurno nece igrati na ovom nivou cijelu seriju. Odlucivat ce sedma utakmica.
Cisto sumnjam, prosto ne vjerujem, 5 je ovdje max, ali eto vidjet cemo.Mouse je napisao/la:Rick mora dati vise minuta Vilanuevi, Dallasu su potrebne njegove trice. Brewer i Terry sigurno nece igrati na ovom nivou cijelu seriju. Odlucivat ce sedma utakmica.
Od 2og do 6og mijesta su ekipe poprilicno izjednacene (osim Portlanda koji ima previse povreda), NOLA i Dallas su outsajderi u ovom PO na zapadu. Oni ne mogu dobit nikog 4 puta. Nea sanse
-
Evil Genius II
za pojedine faulove se slazem, ali za tog izmisljenog superstara ne mozes biti ozbiljan, right?adriano_leite je napisao/la:Ja i pricam o tim izmisljenim faulima, jer kazem da ih je pola pola. Kada ima 9-10 slobodnih, tada ga je mnogo lakse cuvati jer ima uzasne procente, ali kada mu daju 15+ tada jednostavno frustriraju ekipu protivnika i od njega prave nedodirljivog superstara koji on nije.
Head je napisao/la:Veceras Portland pravi break.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.