FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nukleusmember
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 19 apr 2015, 17:55

nisu nisu,malo bolje se informishi[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 19 apr 2015, 17:57

Pustite insajderske i te rekla-kazala price.

Ibrakovic je doveo vise losih igraca nego dobrih, i istina je da suradzuje sa ovim lopovima od menadzera tipa Husaric ali da oni rade nesto u klubu to je suplja jer oni ne mogu imat nikakav uticaj.

Bilo ko da je bio na poziciji SD i da su mu dati ovakvi uslovi (pare) da ponudi igracima bi mogao dovesti igrace koje je Ibrakovic doveo.

Protic, Mitrevski, Kostic, Kouadio, Kallasi, Puric, Baric, Ivkic itd. igraci koji su dovedeni a niti jedan nije kvalitetan igrac za nas klub a za te pare smo mogli dovesti odlicne igrace ako ce na svakog Jajala dovoditi Purice i Barice takav nam SD ne treba.

Nama na toj poziciji treba skolovan i iskusan covjek, profesionalac !
Ti si opet šampion !

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 19 apr 2015, 17:58

Aj sta sve procitah u par stranica, da ograjise covjek. Predlazem administraciji da napravi jednu temu samo za navijace Sarajeva a druge se mogu zvati (opste diskusije) itd. To bi bila super stvar i ne bi morali citati smaranje bar navijaca drugih klubova, ako moramo ovih "presvucenih" :facepalm:

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 19 apr 2015, 17:58

Pa brate nema ih 50 da se bolje informisem. Sestorica uo plus direktor predsjednik sportski direktor bez trenera sekretarica domara oni se ni za sta ne pitaju,,,???

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 19 apr 2015, 17:59

BoskoAntic je napisao/la:
AVNOJ je napisao/la:
THEC je napisao/la:Trenutno je takva igra da nazalost ni on sam ne moze pokazati puni potencijal a moze i bolje od ovoga, i slazem se sa tim da nam takav igrac treba jer sigurno je da bismo mnogo vise mogli i bez problema dobijali tekme ali o takvim igracima tek na ljeto mozemo razmisljati, sad za sad imamo ovo sto imamo i vidjecemo kako ce sve ovo zavrsiti a ja se nadam da ce i ako osvojimo titulu uprava da se zahvali nekolicini igraca i da dovede pojacanja al bas pojacanja, njih istina treba i platiti ali bolje 3 takva igraca u timu i ostatak da ti budu neki mladji igraci nego da dovdees 8 prosjecnih igraca
Misimovic, prijatelju Misimovic trebali su mu dati milion ako treba. To upravi najvise zamjeram jjebena njihova politika da zaradjuju od prodaje igraca
Mislim da ga sad spominju naveliko bio im je na dohvat ruke a zao im bilo para najveca njihova greska.
Sad bi protiv olomica bilo malo Kosevo sta bi ljudi htjelo doci al et...

Jel ti STVARNO MISLIŠ da su pare bile problem za Misketa? :rol: :rol: :rol: :rol:

Pa lik nije htio igrati u nasoj ligi sta je s tobom...Vidiš da se penzionisao, kakve pare kakvi milioni, da je htio doci u ovu jadnu ligu , došao bi... :facepalm:
Ma ja ba, reci mi ti igraca danas koji bira izmedju para i kvaliteta lige eto Miske izuzetak pa dobro nek bude kako ti kazes
A modza imam malo vise info nego ti

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 19 apr 2015, 18:00

Prestati dovoditi trenere koji su pocetnici kada najvise treba i sto ne vide svoje grijeske iz utakmice u utakmicu. Forsirati neku svoju taktiku koja ama bas nikako ne ide i nije za ovu ligu.
Ovo sada je glavno i najvaznije ako zelimo napredovati. PRESTATI dovoditi prosjecne balkanske igraca. Daj nam strance bilo koje! Crnce, argentince ili brazilce. Ljudi zelim profesnionalce! Neki sto zele sebi bolji zivot stvoriti u eUropi preko fudbala. Neki sto ne znaju sta je mahala i ti mahalski fazoni. To nas je najvise kostalo ove sezone.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 19 apr 2015, 18:06

Sarajevo22 je napisao/la:Pa brate nema ih 50 da se bolje informisem. Sestorica uo plus direktor predsjednik sportski direktor bez trenera sekretarica domara oni se ni za sta ne pitaju,,,???
imamo mi dosta zaposlenih[WHITE SMILING FACE],ne pitaju se ti o kojim govorim hvala Bogu nishta,samo parazitiraju i ne doprinose nichemu[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 apr 2015, 18:07

Sjeca li se ko onog ivana matosevica? Mislim da se tako zove :lol:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 19 apr 2015, 18:09

Ne znam za vas ali je meni ovo jedno od najjacih navijanja na gostovanjima :thumbup: " onclick="window.open(this.href);return false;

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 19 apr 2015, 18:13

obiteljskicovjek je napisao/la:Ne znam za vas ali je meni ovo jedno od najjacih navijanja na gostovanjima :thumbup: " onclick="window.open(this.href);return false;
+1 :tokralju:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Ouroboros
Kontakt:

Post Postao/la Ouroboros » 19 apr 2015, 18:19

obiteljskicovjek je napisao/la:Ne znam za vas ali je meni ovo jedno od najjacih navijanja na gostovanjima :thumbup: " onclick="window.open(this.href);return false;
Uh koliko je tu bilo pendrečenja na poluvremenu i neljudskih uslova. Bukvalno nisu dali da se flaša vode kupi. Sjećam se dobro da su 2-3 čovjeka pala u bandak, od toga smo jednog starijeg sa vrha tribine spuštali do hitne, a prostora nije bilo ni za kap znoja da padne. Ne tako elegantan prizor. :D Ali za navijanje se slažem jer je bilo :tokralju:

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 19 apr 2015, 18:21

Ako je ovo onda kad smo izgubili 2:0, onda definitivno se slazem. Nikad bolje navijanje na derbiju. Ja sam bio na sjeveru prema zapadu, i malo je reci da su se njihovi navijači sjebavali. Tada je sjever bio najjači. :thumbup:
U INAT SVIMA 1946

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 apr 2015, 18:23

Ovo je kad smo uzeli 1-2. Skoro iz penala i Jahovic.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 apr 2015, 18:30

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Kad su stolice platile glavom. :urnebes: :bih:
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 apr 2015, 18:32

Kako me ovi klipovi sa derbija vratiše u prošlost... Nezaboravno vrijeme.
1946

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 19 apr 2015, 18:34

Uf koja je to tekma bila, ja promukao poslije 7 dana nisam progovorio normalno! :mrgreen:

Ne znam možda se samo meni učinilo ali tačno je vladao osjećaj i atmosfera da ćemo SIGURNO dobiti tekmu, čak i nakon što su štrumfete izjednačile, jednostavno su naši ginuli za svaku loptu a što je se svakako i na tribinu odrazilo pa smo svih 90min. fanatično bodrili! Sad' bih mijenjao ovu ekipu za tadašnju, mada možda "na papiru" nisu jači ali su barem srcem igrali, a što se ne može reći za ove manekene koji nas trenutno jebu gdje stignu! :kafa:

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 19 apr 2015, 18:34

SVI NA OTOKU !
1946

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 19 apr 2015, 18:34

Evolution87 je napisao/la:Ovo je kad smo uzeli 1-2. Skoro iz penala i Jahovic.

E tad sam na istoku bio :D Kad je Škoro vozić poveo poslije pred sjeverom :D

slika

Ali najbolje navijanje 2:0 kad je bilo..100%! Kažem ti ibretili se manijaci...To je ova...

slika
slika
U INAT SVIMA 1946

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 apr 2015, 18:38

Jako je bilo i ovaj zadnji derbi. :D
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 apr 2015, 18:41

Head je napisao/la:Jako je bilo i ovaj zadnji derbi. :D
Još da nije 60% tribine pjevalo "predaj se SRCE" bilo bi dobro :lol:
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Hajdeee i 30 gostiju.