FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

EastStand
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la EastStand » 15 apr 2010, 00:05

" ' $ не " & " на $ терену, $ - "'" у ", & " $.
"" ПУТ ""

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 15 apr 2010, 00:06

EastStand je napisao/la:" ' $ не " & " на $ терену, $ - "'" у ", & " $.
to nije bio bunker
TREĆI PUT ČASTIMO !

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 15 apr 2010, 00:07

borcev_navijac je napisao/la:
to nije bio bunker
' " " то & %, ? је ? ужасно за $. :D
"" ПУТ ""

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 15 apr 2010, 00:08

a sta si ti ocekivao da zgazimo slaviju, pa stari nije slavija ekipa za zgaziti, narocito kad uzmes u obzir da im je citav vezni red svjez a nas igrao u subotu. A narocito kad uzmes u obzir da imamo 2-2 , i priliku da damo lagane golove iz kontri kao sto smo mi mogli ( al eto nesrecno vukelja i stevanovic promasise).

Ne branim ja marica, ali ti ga sad neosnovano napadas, na kraju krajeva njegova taktika je polucila rezultat od 1-0 za borac i to je dao igrac koji se zove petrovic kofgga smo svi mi ovdje zajedno pljuvali.

ma ja uopste ne znam sta si ti ocekivao u tako vaznoj utkamici
Ajd molim te al iskreno sta ti ocekujes sa onakvom igrom protiv Zelje u subotu, daj ostavi tu pricu Slavija jaka ekipa ljudi su nas sabili drugo poluvrjeme nikakvom igrom sta bi bilo da je tu bila iole ozbiljnija ekipa od Slavije?
PS i ja slavim ulazak u Evropu al nemoj puno pretjerivati,ajd tolerisem kad malo pretjeras :)

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 15 apr 2010, 00:08

borcev_navijac je napisao/la:
to nije bio bunker
na kraju krajeva i da je bio (a nije) , jel se fudbal igra za umjetnicki dojam il za rezultat ( a rezultat napravljen) ??
TREĆI PUT ČASTIMO !

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 15 apr 2010, 00:10

slavija zauzima odlicno 13.mjesto,ima cak tri ekipe ispod njih na tabeli

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 15 apr 2010, 00:14

gavra je napisao/la:
a sta si ti ocekivao da zgazimo slaviju, pa stari nije slavija ekipa za zgaziti, narocito kad uzmes u obzir da im je citav vezni red svjez a nas igrao u subotu. A narocito kad uzmes u obzir da imamo 2-2 , i priliku da damo lagane golove iz kontri kao sto smo mi mogli ( al eto nesrecno vukelja i stevanovic promasise).

Ne branim ja marica, ali ti ga sad neosnovano napadas, na kraju krajeva njegova taktika je polucila rezultat od 1-0 za borac i to je dao igrac koji se zove petrovic kofgga smo svi mi ovdje zajedno pljuvali.

ma ja uopste ne znam sta si ti ocekivao u tako vaznoj utkamici
Ajd molim te al iskreno sta ti ocekujes sa onakvom igrom protiv Zelje u subotu, daj ostavi tu pricu Slavija jaka ekipa ljudi su nas sabili drugo poluvrjeme nikakvom igrom sta bi bilo da je tu bila iole ozbiljnija ekipa od Slavije?
PS i ja slavim ulazak u Evropu al nemoj puno pretjerivati,ajd tolerisem kad malo pretjeras :)
vi ste pravo ko djeca. Prvo ako ti ne vdis da je salvija medju pet najacih elkipa u ligi onda stvarno ne mozemo razgovarati o fudbalu.

Slavija je nadigrala tog istog zelju na grbavici i nesretno izgubila.
Slavija je ovdje jurila rezultat a mi smo imali mogucnost da ih cekamo jer smo znali da oni moraju da se otvore i imali smo more sansi, na kraju prvog poluvremena je trebalo biti 2-0 za borac

Neefikasnost napadaca ne mozes pripisati treneru, jer prilike su stvarane i to je upravo rezultat te taktike , i ovako je bilo logicno otvoriti.
Sta da kje borac igrao preotvoreno i izgubio sve sa leprsavom igrom ( ukojoj bi publika uzivala) a desiti se moze u otovorenoj igri svasta, mislis da je trebalo toliko rizikovati ??

na kraju kajeva slavija je nadigrana, nije napravila sansu, u prvom poluvremenu posebno a u drugom nije imala uopste sansu
TREĆI PUT ČASTIMO !

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 15 apr 2010, 00:15

ne budite preostri,nije slavija losa,ima cak tri ekipe ispod njih na tabeli
Ma dobro tabela nije mjerilo snage Slavije,svakako je to kvalitetnija ekipa al nije ekipa protiv koje se treba igrati bunker, pa Maric je prije gola pripremijo izmjenu Petric-Vukelja alo :shock: :shock: pa igramo na svom terenu 0 0 nismo mi dobili tamo 2 0 nego je bilo nerjeseno.I mislim da padaju sve price o nadigravanju Borca u subotu mislim da cemo igrati bunker dok ne procepi.

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 15 apr 2010, 00:17

gavra je napisao/la:
ne budite preostri,nije slavija losa,ima cak tri ekipe ispod njih na tabeli
Ma dobro tabela nije mjerilo snage Slavije,svakako je to kvalitetnija ekipa al nije ekipa protiv koje se treba igrati bunker, pa Maric je prije gola pripremijo izmjenu Petric-Vukelja alo :shock: :shock: pa igramo na svom terenu 0 0 nismo mi dobili tamo 2 0 nego je bilo nerjeseno.I mislim da padaju sve price o nadigravanju Borca u subotu mislim da cemo igrati bunker dok ne procepi.
А $ " ? '.

" & " све ово, не $ "*&, $ / па & ? 5:0. ' ' " &. :D
"" ПУТ ""

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 15 apr 2010, 00:18

borcev_navijac, ovaj Mariću da te nešta priupitam. Nije provokacija, samo da vidim tvoje mišljenje o tom poništenom golu Slavije i o suđenju tokom cijele utakmice. Ja naravno nisam bio na tekmi niti sam je gledao, pa ne mogu ništa reći, al pitam te zbog toga što je očigledno Odović bio iznerviran poslije tekme. Konkretno me zanima kako je to izgledalo sa klupe... :mrgreen:

Odović: Poništen nam je čist gol!
Nije bilo faula u skoku, ali ga je sudija Predrag Stankić izmislio, tvrdio je veoma ljuti Milomir Odović, trener Slavije.

Poništen nam je čist gol u petom minutu utakmice kada je mrežu Borca pogodio Jovanović. Nije bilo faula u skoku, ali ga je sudija Predrag Stankić izmislio, tvrdio je veoma ljuti Milomir Odović, trener Slavije.

„Ovakvo suđenje, kakvo je večeras demonstrirano u Banjoj Luci, ispod svakog je nivoa“, kazao je Odović, te nešto mirnijim tonom o polufinalnim ogledima sa Borcem, rekao:
Strauss Junior

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 15 apr 2010, 00:19

Slavija je ovdje jurila rezultat a mi smo imali mogucnost da ih cekamo jer smo znali da oni moraju da se otvore i imali smo more sansi, na kraju prvog poluvremena je trebalo biti 2-0 za borac

Neefikasnost napadaca ne mozes pripisati treneru, jer prilike su stvarane i to je upravo rezultat te taktike , i ovako je bilo logicno otvoriti.
Ma ne sjecam se ja nesto tih nasih velikih sansi al ajd mozemo reci da smo prvo pol bili i ravnopravni ,al drugo poluvrijeme je katastrofa pa nismo imali tri pasa normalna, sva taktika se zasnivala na odbrani gola odbrana nije izlazila dalje od 30 metara bekovi nisu prelazili centar, mozda Stupar 1 ili 2 puta, doduse nije ni Slavija imala nista al bojim se protiv jace ekipe ovo nece proci , sto nam je i Zrinjski pokazao.
Zadnja izmjena: gavra, dana/u 15 apr 2010, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 15 apr 2010, 00:21

Ја " " $ $ ? је " ? ? не, ? " опет, " " $ су се " ? ?, а " се % % & " " $ за & " ?.
"" ПУТ ""

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 15 apr 2010, 00:22

borcev_navijac, ovaj Mariću da te nešta priupitam. Nije provokacija, samo da vidim tvoje mišljenje o tom poništenom golu Slavije i o suđenju tokom cijele utakmice. Ja naravno nisam bio na tekmi niti sam je gledao, pa ne mogu ništa reći, al pitam te zbog toga što je očigledno Odović bio iznerviran poslije tekme. Konkretno me zanima kako je to izgledalo sa klupe... :mrgreen:
Evo da ti ja kazem, faul je svirao sudija prije nego sto je igrac i osutao prema golu, naskocio je na odbrambenog igraca, tacnije odgurnuo se od njega, ni igraci Slavije se nisu bunili tako da cu ti reci da je faul bio cist

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 15 apr 2010, 00:24

BlueSharks je napisao/la:borcev_navijac, ovaj Mariću da te nešta priupitam. Nije provokacija, samo da vidim tvoje mišljenje o tom poništenom golu Slavije i o suđenju tokom cijele utakmice. Ja naravno nisam bio na tekmi niti sam je gledao, pa ne mogu ništa reći, al pitam te zbog toga što je očigledno Odović bio iznerviran poslije tekme. Konkretno me zanima kako je to izgledalo sa klupe... :mrgreen:

Odović: Poništen nam je čist gol!
Nije bilo faula u skoku, ali ga je sudija Predrag Stankić izmislio, tvrdio je veoma ljuti Milomir Odović, trener Slavije.

Poništen nam je čist gol u petom minutu utakmice kada je mrežu Borca pogodio Jovanović. Nije bilo faula u skoku, ali ga je sudija Predrag Stankić izmislio, tvrdio je veoma ljuti Milomir Odović, trener Slavije.

„Ovakvo suđenje, kakvo je večeras demonstrirano u Banjoj Luci, ispod svakog je nivoa“, kazao je Odović, te nešto mirnijim tonom o polufinalnim ogledima sa Borcem, rekao:
evo da ti odgovorim sudija je bio tri metra od faula, svirao ga je prije nego je lopta dosla do igraca a cini mi se da je i pomocni digao zastavicu

To je bila giuuzva u 16 nakon kornera i tesko da ja ili bilo ko, pa cak i odovic sa klupe moz da vidi bolje od sudije koji je na tri metra od igraca koji je pod faulom.
A odovic ---ko gubi ima pravo da se ljuti.
TREĆI PUT ČASTIMO !

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 15 apr 2010, 00:25

gavra je napisao/la:

Ma ne sjecam se ja nesto tih nasih velikih sansi al ajd mozemo reci da smo prvo pol bili i ravnopravni ,al drugo poluvrjeme je katastrofa pa nismo imali tri pasa normalna, sva taktika se zasnivala na odbrani gola odbrana nije izlazila dalje od 30 metara bekovi nisu prelazili centar, mozda Stupar 1 ili 2 puta, doduse nije ni Slavija imala nista al bojim se protiv jace ekipe ovo nece proci , sto nam je i Zrinjski pokazao.
Управо &, " стоје на % ?, отвара се &, $ ¥ ' / " " ? ". Ја не ' ? $ ' па не ' " :!: ? " је " на ? управо & $ то $, ? $ је у " ово $.
"" ПУТ ""

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 15 apr 2010, 00:25

zna li se gdje se igra prva tekma finala?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 15 apr 2010, 00:26

gavra je napisao/la:

Ma ne sjecam se ja nesto tih nasih velikih sansi al ajd mozemo reci da smo prvo pol bili i ravnopravni ,al drugo poluvrijeme je katastrofa pa nismo imali tri pasa normalna, sva taktika se zasnivala na odbrani gola odbrana nije izlazila dalje od 30 metara bekovi nisu prelazili centar, mozda Stupar 1 ili 2 puta, doduse nije ni Slavija imala nista al bojim se protiv jace ekipe ovo nece proci , sto nam je i Zrinjski pokazao.
ne sajecas se sanse vukjelje sam pred golmanom sa lijeve strane on pogresno dodaje povratnu lptu umjesto da puca.

ne sjecas se proigravanja stevanovica korz sredinu kad se spetljao sa loptom a bio sam pred golmanom

e ne znam koju si ti utkamicu gledao onda, ako to nisu bile mrtve sanse onda ne znam sta su
TREĆI PUT ČASTIMO !

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 15 apr 2010, 00:27

19TM87 je napisao/la:zna li se gdje se igra prva tekma finala?
Ne zna se još, žrijeb će odlučiti.
Strauss Junior

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 15 apr 2010, 00:29

BlueSharks je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:zna li se gdje se igra prva tekma finala?
Ne zna se još, žrijeb će odlučiti.
hvala...ma pito sam i na nasoj temi...ali tamo se svi zadeeverali oko onog odvratnog teksta, koje me ne dotice :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 15 apr 2010, 00:31

ne sajecas se sanse vukjelje sam pred golmanom sa lijeve strane on pogresno dodaje povratnu lptu umjesto da puca.

ne sjecas se proigravanja stevanovica korz sredinu kad se spetljao sa loptom a bio sam pred golmanom

e ne znam koju si ti utkamicu gledao onda, ako to nisu bile mrtve sanse onda ne znam sta su
Oba puta nismo osutali ,citas li sam sebe, a rekao sam nek su i to sanse to je prvo poluvrijeme ,govorim ti za drugo branili smo se ko Bihac kad je Slavija krenula malo jace, samo me zanima jesmo se svjesno ili nesvjesno povukli ,mada ne znam sta je gore.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.