Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ajax - Breda , moguca 2, Breda se grcevito bori za opstanak dok je Ajax na drugom mjestu, ne moze ni gore ni dole. 0-0 je prvo poluvrijeme i kvota na Bredu je 7,25 na wwinu trenutno, mozda pokusati x2 na srednji ulog a na manji 2. 

Wolfsbur(z.kor9,5)-Schalke 1,95 više
Ukić R.(-7,5+)-Ced-Bud 1,85 manje
Marjanović B.(-11,5+)-Par- 1,85 manje
THW Kiel-Pick Szeged 1,10 1
Ukić R.(-7,5+)-Ced-Bud 1,85 manje
Marjanović B.(-11,5+)-Par- 1,85 manje
THW Kiel-Pick Szeged 1,10 1
-
- Kontakt:
Napokon i mene sunce da ogrije
http://prntscr.com/6vmy2q" onclick="window.open(this.href);return false;

Macara - CD Espoli 1
Ekvadorskla 2 liga ko ima u ponudi neka igra
Macara razmišlja i ima ambicije povratka u Seria A, gosti u ocajnoj financijskoj situaciji 4 mjeseca bez plate otisao im trener jer je porucio da on i igraci nemaju sta jesti
Ekvadorskla 2 liga ko ima u ponudi neka igra
Macara razmišlja i ima ambicije povratka u Seria A, gosti u ocajnoj financijskoj situaciji 4 mjeseca bez plate otisao im trener jer je porucio da on i igraci nemaju sta jesti
Kenchi je napisao/la:Ajax - Breda , moguca 2, Breda se grcevito bori za opstanak dok je Ajax na drugom mjestu, ne moze ni gore ni dole. 0-0 je prvo poluvrijeme i kvota na Bredu je 7,25 na wwinu trenutno, mozda pokusati x2 na srednji ulog a na manji 2.
Eto prodje x2 kvota 4,50 bila

-
- Kontakt:
Partizan-Mladost L. X2. 3.20
Svaka cast,jesi ih naredo svih sportova i svih igri imaadmir12345 je napisao/la:Napokon i mene sunce da ogrijehttp://prntscr.com/6vmy2q" onclick="window.open(this.href);return false;

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Bravo legendo.admir12345 je napisao/la:Napokon i mene sunce da ogrijehttp://prntscr.com/6vmy2q" onclick="window.open(this.href);return false;

Jel opet 100 % ... ??? E moj cigancicu nista od titule ni ove godine!Markolini991 je napisao/la:Partizan-Mladost L. X2. 3.20
-
- Kontakt:
Neznam ja drugacije ima par stranica unazad samo me barca oborila na zute zadnji pao u 54 minuti vecinom na 1 padam ovo sam sad odigrao http://prntscr.com/6vnevv" onclick="window.open(this.href);return false;alex1991 je napisao/la:Svaka cast,jesi ih naredo svih sportova i svih igri imaadmir12345 je napisao/la:Napokon i mene sunce da ogrijehttp://prntscr.com/6vmy2q" onclick="window.open(this.href);return false;
Admire respect brate
čestitam
ne ide ništa ovih dana, probati ću još njemački derbi ma da sumnjam da će i to proći
Wolfsburg-Schalke crveni da 3.20
Wolfsburg-Schalke penal da 3.20
Sudi g.Dingert koji nije baš lak na kartonima ali kako očekujem odličan otpor gostujuće ekipe i rano njihovo vodstvo moglo bi tu se zaratiti pa tko zna možda bude kakav crveni i penal, ali ponavljam ne ide me i bolje ne pratiti

ne ide ništa ovih dana, probati ću još njemački derbi ma da sumnjam da će i to proći
Sudi g.Dingert koji nije baš lak na kartonima ali kako očekujem odličan otpor gostujuće ekipe i rano njihovo vodstvo moglo bi tu se zaratiti pa tko zna možda bude kakav crveni i penal, ali ponavljam ne ide me i bolje ne pratiti
A sto forsiras tolike te crvene i penale?zgmiky je napisao/la:Admire respect bratečestitam
![]()

cagliari-napoli i inter-milan oba daju ?

villareal-cordoba i eibar-celta gol u 1.pol. da ? domaćin daje u 1.pol.

trabzon-galata gost daje gol ?

lyon-st.etienne gol u 1.pol. da ? domaćin daje gol u 1.pol.
i onda listić izgleda ovako

eibar i celtu sam izostavio jer na njih ide nešto drugo kasnije

-
- Kontakt:
Partizan-Crvena Zvezda 2 1.85forumash je napisao/la:Jel opet 100 % ... ??? E moj cigancicu nista od titule ni ove godine!Markolini991 je napisao/la:Partizan-Mladost L. X2. 3.20
Kakav je ovaj Luca Banti na kartonima?,sudi veceras derbi Inter-Milan.
- Evolution87
- Kontakt:
Ducan zbir svega over
M. Gasol over asistencije
Milsap manje poena
Griffin zbir svega over
Cavsi hendikep
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
M. Gasol over asistencije
Milsap manje poena
Griffin zbir svega over
Cavsi hendikep
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Nije jako loš, autoritet je. Najkvalitetniji Italijan odmah posle Rocia kojem su sinoc dali Juve - Lazio inace bi on sudio veceras. Prevelika margina, po meni puno bolje da nece biti crvenog kartona 1,40 je kvota. Nema tu vise toliko zara a bogami ni prgavaca koliko ih je ranije biloPOPAY je napisao/la:Kakav je ovaj Luca Banti na kartonima?,sudi veceras derbi Inter-Milan.

Koliko su dali Jenkins i Williams poena? Zeza me stranica ABA lige ne mogu vidjeti..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.