Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Seo je sj.ebo i koljeno na pocetku sezone jer je poletio ko junac na igrača i u doskoku otišli ligamenti,a i onog iz REala je zezno..POenta je u cistom i ispravnom startu,a onako ko krkan se zaletit pa to se radi i u nasoj Prmeijer ligi..
- master1015
- Kontakt:
ime je seo ne sejo, da te podsjetimadoo11 je napisao/la:Eto sad ni borbenost na terenu nije poželjna :Da
Odmah je momak divljak, hajvan...Nama Sejo, Besic i slični igrači su prijeko potrebni.
Samo Sejo deri, nek se plaše da te pogledaju
Ovaj me Juka izbaci iz takta svakim svojim statusom.Goalgetter je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:ima l' kakvih informacija, je l' sitna povreda, obnova povrede ili je izašao iz predostrožnosti?
Kaze Juka da je samo zbog grceva.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Tako je brate neće se vuci po terenu ko kakva pichkica!adoo11 je napisao/la:Eto sad ni borbenost na terenu nije poželjna :Da
Odmah je momak divljak, hajvan...Nama Sejo, Besic i slični igrači su prijeko potrebni.
Samo Sejo deri, nek se plaše da te pogledaju
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Meni ogadi zivot svaki njegov status. A najava mu kao da je Tito umro.Sabinho je napisao/la:Ovaj me Juka izbaci iz takta svakim svojim statusom.Goalgetter je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:ima l' kakvih informacija, je l' sitna povreda, obnova povrede ili je izašao iz predostrožnosti?
Kaze Juka da je samo zbog grceva.![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Jbg, kao i svi stariji ima problema sa pravopisom. Ovako se na njemu ne primjeti kad razgovaras sa njim, jeste mu pisanje katastrofa i meni ubada u oci i smijesno mi je, ali sta ces, ohanite od njega momci. 
"Faik Kolašinac: Seadova povreda nije ozbiljna, zamijenjen je zbog grčeva"
Klixtoris.ba
Klixtoris.ba
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Juka je stara skola, jugoslovenska, piši kako kako kažeš jbg.
Samo ostro i na prvu!
Momak je tenk! Iza njega samo ostaju iskopani mezari

Momak je tenk! Iza njega samo ostaju iskopani mezari

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Sheyi je napisao/la:Juka je stara skola, jugoslovenska, piši kako kako kažeš jbg.

- Pametuglavu
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Juka je stara skola, jugoslovenska, piši kako kako kažeš jbg.
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
S obzirom da ne zna pricat kako treba, pravopis mu je extra!Sheyi je napisao/la:Juka je stara skola, jugoslovenska, piši kako kako kažeš jbg.
Coronados de gloria vivamos,
To mu je bila reakcija kad su mu rekli da se kasete vise ne koriste.
- Pametuglavu
- Kontakt:

You can take forum away from Ahmo.
x
x
New tab

Dobar mi je Begovic, Džexon i to je to. Za Kolasinca sam vec rekao i stojim iza toga. Moze biti top igrač, ako ima ista u glavi i ako sredi nacin igre. Dotada ce biti na granici da suparnickim igracima unistava karijere, povrijedjivat ce sam sebe i kupiti crvene kartone...dubrovnik je napisao/la: Ti si jedan od rijetkih kojem ni jedan Bosanski igrac ne valja. Ne znam sto te motivira da uvijek budes jedan od prvih koji to vidi.
Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 19 apr 2015, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
Pusite ga hejteri !!!!Ibizevic je napisao/la:New tab
Samo rusi Seooooooo !!!!!!
FORZA MARŠAL !!!
Je li ti navijas za BiH repku majke ti? A Spahic, Pjanic, Lulic, Besic.... Ali eto moj Krmpoticu neka bude po tvome. Cini mi se da je tebi Matic najbolji igrac u Evropi. Rijetko se varam a nesto sam siguran i da sam ovaj put na dobrom tragu.krmpotich je napisao/la:Dobar mi je Begovic, Džexon i to je to. Za Kolasinca sam vec rekao i stojim iza toga. Moze biti top igrač, ako ima ista u glavi i ako sredi nacin igre. Dotada ce biti na granici da suparnickim igracima unistava karijere, povrijedjivat ce sam sebe i kupiti crvene kartone...dubrovnik je napisao/la: Ti si jedan od rijetkih kojem ni jedan Bosanski igrac ne valja. Ne znam sto te motivira da uvijek budes jedan od prvih koji to vidi.
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, EdinjoBos, legendarnadruga i 44 gosta.