da si igro z 1x,kako bi ga on lagano zakucao,sve kontra u boziju majku,ko sto kaze Balas kocka je **** izvinte me sto psujemLeBronfan je napisao/la:igro Steauu z2, penal im dosuđen u 93.min kod 1-2 i promašiše

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
da si igro z 1x,kako bi ga on lagano zakucao,sve kontra u boziju majku,ko sto kaze Balas kocka je **** izvinte me sto psujemLeBronfan je napisao/la:igro Steauu z2, penal im dosuđen u 93.min kod 1-2 i promašiše
ima,ja sam igro keca,samim tim znaci dolazi dvica sto postoGriselda je napisao/la:Ima li šanse da Etienne ovo dobije, stavio sam zadnjih 75 KM s računa na njih na poluvremenu
Ako im ja dopustim da uzmu dobit ce stavis mi marku na racun i ja im dopustim da pobjedeGriselda je napisao/la:Ima li šanse da Etienne ovo dobije, stavio sam zadnjih 75 KM s računa na njih na poluvremenu
lavabo nesto su ti slabe mocibojler je napisao/la:Eo Griselda gratis Sente mozes da pobjedis daj go
Pametuglavu je napisao/la:Koliko je Marjanovic ubacio
BUDI CODE PRIDRUZI SE KLUBUHass je napisao/la:Pozdrav raji
Ja od decembra ...bojler je napisao/la:DRUGOVI JA MARKE DOBIO NISAM MJESEC I PO NE MORE OVO VAKO
bas smo fukare u picku materinufukara1919 je napisao/la:Ja od decembra ...bojler je napisao/la:DRUGOVI JA MARKE DOBIO NISAM MJESEC I PO NE MORE OVO VAKO![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.