Champions League 2014/15
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- HeavensWonder
- Kontakt:
Re: Champions League 2014/15
Ne znam Rajaz. Čovjek mi djeluje kao da je u pravu, ali samo malo. Imaš li još kakvih dokaza za svoje tvrdnje pa da još odlučujemo ?
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fakat si bezobrazan, al' ono fakat. Dam ti 3 stranice, izvora koji kažu da je Messi ako ne MOTM ipak bio bolji od svih iz Madrida, popišaš se na sve izvore, ponovo dođeš nabrojiš bruku njih, ali ni od jednog ne zalijepiš izvorne ocjene jer znaš da nisi u pravu i opet imaš hrabrosti pametovat.geoxx je napisao/la:Fakat ne znas.
Rekao sam da kad saberes ocjene svih portala da dobijes konacni sud da nije bio ni blizu najboljeg.
Ali ti se uhvatio jedinog koji mu je dao osmicu. Al naravno, ne sumnjam da si prelistao ostale portale pa ti nisu odgovarali i iskusno si to preskocio.![]()
Ima toga jos, nije mi se dalo dalje traziti.
Pazi on i samaranje.
Tvoj Independent:
- Pique 8
- Mathieu 8
- Alba 8
- Mascherano 8
- Suarez 8
- Messi 8
- Marcelo 7
- Ronaldo 5
- Benzema 7
Izvoli
http://www.independent.co.uk/sport/foot ... 26684.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dakle 2 TVOJA izvora against you. Mislim kome ovdje više treba dokazivat nešto ? Ruka me zaboli od šamaranja

Cuj samaranje.
Necu vise na ovu temu, pobijedio si.

Necu vise na ovu temu, pobijedio si.

ne znam, ja mislim da je kanta u pravu. ipak nam njegova ranija iskustva i priznanja na forumu daju do znanja da njegove stavove moram shvatiti najozbiljnije i da je on vrlo cesto u pravu. 

- HeavensWonder
- Kontakt:
Ali i ovaj drugi je isto dobar... Nikako da čovjek odlučiAhonen je napisao/la:ne znam, ja mislim da je kanta u pravu. ipak nam njegova ranija iskustva i priznanja na forumu daju do znanja da njegove stavove moram shvatiti najozbiljnije i da je on vrlo cesto u pravu.

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
Bra'o, zato i jesi našamaranAhonen je napisao/la:ne znam
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Champions League 2014/15
Yebo vas statistike i ocjene, pogleda se tekma i zakljucis ko je bio najbolji, Jel toliki tokmak moraš biti da ti neki portal poslije tekme koju si gledo treba reci ko je kako odigrao?
zvali su ga covjek šamaranje
tesko je uopste izbrojati koliko puta su tebe isamarali na ovom forumu.
kad se samo sjetim onog ' bale donio vise bodova od messija', ljudi ga isamarali, ovaj se pogubio, poceo mijenjati pricu kao on se hajka od pocetka.
al znas nas nekad i nasmijati.

tesko je uopste izbrojati koliko puta su tebe isamarali na ovom forumu.
kad se samo sjetim onog ' bale donio vise bodova od messija', ljudi ga isamarali, ovaj se pogubio, poceo mijenjati pricu kao on se hajka od pocetka.

al znas nas nekad i nasmijati.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nije tema Messi vs Ronaldo (abecedno napisano, da se ne uvrijede Realovci). Ukoliko nastavite privatizovati (i) ovu temu, trajno ću vas banovati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Odg: Champions League 2014/15
Samo sto nasa rasprava ne ide bas ovako detaljno, niti se svadjamo kao da su nam ovo najmiliji.Lillard je napisao/la:Vjerojatno isto sto i ti kad zelis dokazat da je Alexis najbolji igrac EPL-a..AllGunsBlazing je napisao/la:I sta dobijete ako "dokazete" da je ovaj drugi bolji? Svasta.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Celik!3,2,2.
Da se vratimo malo na temu.. Dakle u polufinalu gledamo barcu,juve,porto i atletico
Tako da ce se obistinit ono sto sam govorio davno na ovoj temi a to je da autsajser uzima lp ove godine,a ja tipujem na juventus.
Tako da ce se obistinit ono sto sam govorio davno na ovoj temi a to je da autsajser uzima lp ove godine,a ja tipujem na juventus.
Bayern vs Madrid repriza polufinala, Barca vs Juve drugi par.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ma kakav crni münchen mogu samo proci ako porto dobije crveni u prvih 15 minuta sto je sasvim moguce kakvi panjevi sude ligu sampiona
Bayern na AA uz publiku kako god osakacen ovo moze i mora dobiti.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Barca vs A.Madrid
Juve vs Bayern
FINALE Barca vs Bayern
Barca CHAMPION

Juve vs Bayern
FINALE Barca vs Bayern
Barca CHAMPION

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
- Consigliere
- Kontakt:
Polufinale Real Madrid- Monaco, Porto- Barcelona... I dok se cijeli svijet pripremio da gleda dugo ocekivani El Clasico u finalu.... qurac!

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- SteveHeighway
- Kontakt:
Pa mozda i najgore finale lp nakon 2003 godine i iitalijanskog finala
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
E to je to nije Porto tolika utvrda da im bajo ne moze uvalit dvicu, bayern svakoj ekipi na svijetu moze zabit dva gola kuci, a to ukljucujuje porto. Jedino ih mogu kostat amaterske greske za koje bi se na prvu reklo da se ne mogu ponovit, ali gledajuci dantea za vikend....madridist je napisao/la:Bayern na AA uz publiku kako god osakacen ovo moze i mora dobiti.
Ako je i bilo sansi za Barcu sad si ih uyeboPoliceman je napisao/la:Barca vs A.Madrid
Juve vs Bayern
FINALE Barca vs Bayern
Barca CHAMPION![]()

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
zna se da nikad ne grijesimmadridist je napisao/la:Ako je i bilo sansi za Barcu sad si ih uyeboPoliceman je napisao/la:Barca vs A.Madrid
Juve vs Bayern
FINALE Barca vs Bayern
Barca CHAMPION![]()

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.