NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Protiv Zrinjskog ste drugi gol primili iz ofsajda.Šteta,a o tome niko ne priča da ste drastično oštećeni.
-
- Kontakt:
ima li gdje link da se pregleda zvijezda -zrinjski..
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
jeli nas feja poveo ka opstanku,jeli bio ko na treningu da nam prenese utiske
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Danima nisam mogao da napisem nista nemogu da vjerujem da smo toliki pehisti ili sta vec čista tri penala za nas se nesviraju a protiv nas se svira sve apsolutno sve . Segrt je bio dobar covjek i trener i hvala mu na svemu.Nadam se da je Nedim presvjestan situacije i da će napraviti čudo. Sutra je prvi dan D valja nam se borit do kraja pa šta bude.
Sretno nam bilo ja još gajim nadu u opstanak
.
Sretno nam bilo ja još gajim nadu u opstanak

Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
- Kontakt:
Nemirise na dobro,gadzo kraj sezone povreda,adam kartoni,spasojevic povreda,radovanovic prvi izdajnik trazi ispisnicu iz kluba raskid na njegovu stetu,nedim gaji da ae igra fudbal umjesto nabijanja,kako sad ekipu zaokrenut tako da igra,pitanje je kako ce zo i izgledati kad nemamo vise prava na kiks,sutra kontra nas bivsi zvjezdasi jakovljevic,brkovic,masic.....iskusni zizovic hmmmm....jak direktor mladen krstajic,,,,neugodna tradicija s radnikom...uglavnom ekipa putuje u jedan sat posle rucka
Radovanović je i dosao u Zvijezdu zbog Segrta,to je i izjavio....po prikazanom bolje da nije ni dolazio,čisti promasaj.desetkamarakane je napisao/la:Nemirise na dobro,gadzo kraj sezone povreda,adam kartoni,spasojevic povreda,radovanovic prvi izdajnik trazi ispisnicu iz kluba raskid na njegovu stetu,nedim gaji da ae igra fudbal umjesto nabijanja,kako sad ekipu zaokrenut tako da igra,pitanje je kako ce zo i izgledati kad nemamo vise prava na kiks,sutra kontra nas bivsi zvjezdasi jakovljevic,brkovic,masic.....iskusni zizovic hmmmm....jak direktor mladen krstajic,,,,neugodna tradicija s radnikom...uglavnom ekipa putuje u jedan sat posle rucka
Mozda zvuči nerealno,ali sutra lično očekujem ne bod već tri
.Ovo sto neko reče da Nedim trazi igru od noge do noge,bez nabijanja,nije to sto on zeli ekipu sa takvom igrom ,već je to uigravanje za Radnik.Dobro poznaje sve vrline i mane svake ekipe pa i sutrasnjeg protivnika.Segrt je igrao svoju igru taman da je s druge strane Barcelona.Radnik bas igra na taj fazon i zato imaju dosta uspijeha.Sada,koliko će Nedim imati vremena da kroz trening pripremi ekipu za sutra to je mali problem.Mislim da u svakom slučaju za sutra ima recept,ali sumnjam da će sa ovim materijalom za kratko vrijeme ekipu pripremiti za Zelju. 

Ne znam sta je taj Radovanovic sebi umislio, kao sto si rekao bolje da nije ni dolazio. Vidim svi nesto zale Segrta pa hajmo malo realno sta je on ostvario osim dvije pobjede i cetiri remija? Da je neko drugi bio umjesto njega i njegove suplje price davno bi mi njem **** sve od-do.vatreni je napisao/la:Radovanović je i dosao u Zvijezdu zbog Segrta,to je i izjavio....po prikazanom bolje da nije ni dolazio,čisti promasaj.desetkamarakane je napisao/la:Nemirise na dobro,gadzo kraj sezone povreda,adam kartoni,spasojevic povreda,radovanovic prvi izdajnik trazi ispisnicu iz kluba raskid na njegovu stetu,nedim gaji da ae igra fudbal umjesto nabijanja,kako sad ekipu zaokrenut tako da igra,pitanje je kako ce zo i izgledati kad nemamo vise prava na kiks,sutra kontra nas bivsi zvjezdasi jakovljevic,brkovic,masic.....iskusni zizovic hmmmm....jak direktor mladen krstajic,,,,neugodna tradicija s radnikom...uglavnom ekipa putuje u jedan sat posle rucka
-
- Kontakt:
Koji su tu klanovi i grupice u ekipi, pa mi ako osanemo u ligi to će bit rezultat ravan finalu lige prvaka, nije ni čudo što su neki golovi i rezultati sumnjivi
čuj Radovanović odlazi radi trenera
fuj smradovi ko vas dovede nama samo ostaćemo mi u ligi i bez Šegrta i bez Radovanovića 

Da Segrt nije slusao pojedine i da je radio po svome bilo bi drugacije sigurno,al sta je tu je,a sto se novog trnera tice seljacina ma dno,dna,a odmah i misevi izasli iz rupa i uvlace mu se u dupe,za dva dana a samo im jos noge vire.Bice teska utakmica,Radnik u nizu,al nada poslednja umire.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Nama seljacine i trebaju, s civilizovanim ljudima ne saradjujemo dobrobhnogomet je napisao/la:Da Segrt nije slusao pojedine i da je radio po svome bilo bi drugacije sigurno,al sta je tu je,a sto se novog trnera tice seljacina ma dno,dna,a odmah i misevi izasli iz rupa i uvlace mu se u dupe,za dva dana a samo im jos noge vire.Bice teska utakmica,Radnik u nizu,al nada poslednja umire.

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Nadam se da niste zaboravili,u zadnjoj utakmici u Mostaru .ebo nam je svima mamu.Al to ovim dupelizcima nesmeta.A znaju oni ko su,,nace se.
Da me neko neshvati pogrešno meni je žao Šegrtajer je jedna dobra duša ali što neko reče, čovjek nije imao rezultata a rezultat je mjerilo svega. Što se tiče Radovanovića šta ako je otišao, kako je došao ništa nije ni pokazao to nije ni sjena onog igrača koji je igrao u Želji. Uostalom iz Zvijezde su išli i veći i bolji igrači pa smo opet nastavili dalje.
Neko napisa za Jusufbegovića da je seljačina to je samo odraz njegove kulture druge nazivati pogrdnim imenima. Kaže j....o nam mater svima kad smo igrali u mostaru. Isto tako šegrt u Lukavici protiv Slavije grli invalida(a taj isti invalid pucao na nas 4 godine) pa to niko nespominje.
Sad da se vratim na Jusufbegovića možda će mo mi sa njim ispasti iz lige nikad se nezna. Ali nama je u ovom trenutku baš trebao neko ovakav kao on da probamo napraviti pozitivan šok. On je trener koji zna da neku utakmicu treba i naštimati, da kao domaćin treba i čvršće i jače krenuti, nekažem sad slomiti protivniku nogu ali ići čvrsto i na kraju kada treba i nekome treba j....i majku. Jer on je kao igrač prošao ovu našu ligu kada je bila puno neregularnija nego što je sada a bio je u njoj i trener par godina tako da zna kakva pravila u ovoj ligi vladaju.
Neko napisa za Jusufbegovića da je seljačina to je samo odraz njegove kulture druge nazivati pogrdnim imenima. Kaže j....o nam mater svima kad smo igrali u mostaru. Isto tako šegrt u Lukavici protiv Slavije grli invalida(a taj isti invalid pucao na nas 4 godine) pa to niko nespominje.
Sad da se vratim na Jusufbegovića možda će mo mi sa njim ispasti iz lige nikad se nezna. Ali nama je u ovom trenutku baš trebao neko ovakav kao on da probamo napraviti pozitivan šok. On je trener koji zna da neku utakmicu treba i naštimati, da kao domaćin treba i čvršće i jače krenuti, nekažem sad slomiti protivniku nogu ali ići čvrsto i na kraju kada treba i nekome treba j....i majku. Jer on je kao igrač prošao ovu našu ligu kada je bila puno neregularnija nego što je sada a bio je u njoj i trener par godina tako da zna kakva pravila u ovoj ligi vladaju.
zašto ste izbrisali post? da li se to ne može napisati da je prvenstvo ne regularno?
diro si zabranjeno voce izgledazmaj348 je napisao/la:zašto ste izbrisali post? da li se to ne može napisati da je prvenstvo ne regularno?

sretno danas,jedan od zadnjih vozova,nadam se da napokon dolazimo do tri boda
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
izgleda svi u ugljeviku
hajde zvijezdo mozel ikako

hajde zvijezdo mozel ikako
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
evo ga hajmo sada napokon ovo privesti kraju kako valja
buba opet zabija .nadam se da mozemo napokon doci do bodova
buba opet zabija .nadam se da mozemo napokon doci do bodova
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jel vodi zvijezda ??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.