BaDa12 je napisao/la:Hej, vas trojica![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedna od najljepših sportskih priča. Heroji mog odrastanja.
janici svaka cast,ivica mi je stalno bio antipatican
Moderator/ica: insider
legenda reala je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
Nisam vidjela nikakvo pitanje za mene.Virtu4l je napisao/la:Vidi je što skreće s teme
Mora on ovu onda ako je tako, nisam vam pratio diskusiju.Virtu4l je napisao/la:Vidi ovoga što se ubacuje, pa ne važi to za Bišćane
BaDa12 je napisao/la:Nisam vidjela nikakvo pitanje za mene.Virtu4l je napisao/la:Vidi je što skreće s teme![]()
@legendo,
@filipe, prelijepa je njihova priča. Od Gipsa i jasnog plana, do danas... Janica je i meni uvijek bila draža, ali je i Ivica sjajan sportaš.
To ne znam, gledam ih kroz sportsku prizmu i kakav su utjecaj ostavili na mene kroz odrastanje.filip13 je napisao/la: ne kazem da nije uspjesan ali je imao jednom neku izjavu ili sta vec oko NDH ili nesto slicno
Volim, mora se voljeti onakav grad, a i povezana sam dosta. Prva dva-tri dana života sam tamo provela, ali je istina da je Cazin-Bihać relacija često krvavija od Zagreb-Split.legenda reala je napisao/la:ojjjjjj zaboravio sam da ona ne voli Bihać
Ma znam ja da ga ne volišBaDa12 je napisao/la: Volim, mora se voljeti onakav grad, a i povezana sam dosta. Prva dva-tri dana života sam tamo provela, ali je istina da je Cazin-Bihać relacija često krvavija od Zagreb-Split.
I sama sam često učestvovala u nekim obračunima.
kako obilazi, ne znam stvarno šta da učiniš, da ona shvatiVirtu4l je napisao/la:Joj diplomate, tačno si trebala u politiku
Pripremam teren, prikupljam poene...Virtu4l je napisao/la:Joj diplomate, tačno si trebala u politiku
Ništa ne preuveličavam, nemoj da opet krenem od Kulina Bana...legenda reala je napisao/la: Ma znam ja da ga ne volišal preuveličavaš Cazin, moram ti opet druga ljevaka zvati hahhah
Momci, još ne čuh jasno pitanje meni upućeno...kako obilazi, ne znam stvarno šta da učiniš, da ona shvati![]()
Ti kad pričaš o Cazinu isto izgleda kao kad Virtu fali Safeta, ne vjeruje ni sam sebi šta pišeBaDa12 je napisao/la:Ništa ne preuveličavam, nemoj da opet krenem od Kulina Bana...legenda reala je napisao/la: Ma znam ja da ga ne volišal preuveličavaš Cazin, moram ti opet druga ljevaka zvati hahhah
![]()
Nemoj mi ljevaka, on jasno voli više Bišćane.![]()
Pa čitaj između redova, moramo li ti sve nacrtatiMomci, još ne čuh jasno pitanje meni upućeno...
Ne volim ja nikog van svog mjesta,a otac mi je rekao da se pazim zenska iz Krajine.Nemoj mi ljevaka, on jasno voli više Bišćane.![]()
Selam brate ljevačesamo_lijevo je napisao/la:Merhaba omladino.
Ne volim ja nikog van svog mjesta,a otac mi je rekao da se pazim zenska iz Krajine.Nemoj mi ljevaka, on jasno voli više Bišćane.![]()
legenda reala je napisao/la:Ti kad pričaš o Cazinu isto izgleda kao kad Virtu fali Safeta, ne vjeruje ni sam sebi šta piše![]()
I meni su govorili čuvaj se legendinih komšinica, a ja zapeo k'o junacsamo_lijevo je napisao/la:Ne volim ja nikog van svog mjesta,a otac mi je rekao da se pazim zenska iz Krajine.
Kolega @Pegi me proglasio budućom premijerkom kantona, i kao takva ne dozvoljavam da se izdvajaju gradovi i stanovništvo.Goalgetter je napisao/la:Bolje i Cazin, nego Buzim ili Velika Kladusa.
Legendo, nemoj da svaki dan šaljem pozivnicu, dođi i uvjeri se sam. Pa, kad je mogao selektor hodati po Cazinu devedesetih, možeš ti sad. A, i bivši selektor (najuspješniji selektor i najbolji igrač države svih vremena, op. Virtual) je bio na našoj općini i ostao je zadivljen gotovo kao samim Parizom.legenda reala je napisao/la: Ti kad pričaš o Cazinu isto izgleda kao kad Virtu fali Safeta, ne vjeruje ni sam sebi šta piše![]()
Eto ga, majke mi.Sad će brat ljevak
Opekla sam se jednom na tome, pa više ne pokušavam.Pa čitaj između redova, moramo li ti sve nacrtati
Sad ce mi se bada navaliti na kosti.Što, ja sam čuo da su Krajiške djevojke, pravo dobre
I meni su govorili čuvaj se legendinih komšinica, a ja zapeo k'o junac
Eno sad mi ne valjamo.@ljevak, šta da ti kažem, nismo mi za svakog![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.