FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

borcev_navijac
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la borcev_navijac » 15 apr 2010, 00:37

gavra je napisao/la:
ne sajecas se sanse vukjelje sam pred golmanom sa lijeve strane on pogresno dodaje povratnu lptu umjesto da puca.

ne sjecas se proigravanja stevanovica korz sredinu kad se spetljao sa loptom a bio sam pred golmanom

e ne znam koju si ti utkamicu gledao onda, ako to nisu bile mrtve sanse onda ne znam sta su
Oba puta nismo osutali ,citas li sam sebe, a rekao sam nek su i to sanse to je prvo poluvrijeme ,govorim ti za drugo branili smo se ko Bihac kad je Slavija krenula malo jace, samo me zanima jesmo se svjesno ili nesvjesno povukli ,mada ne znam sta je gore.
mozes li za to što napadači nisu opuscali kriviti marica, sansa je kad se igrac nadje sam sa loptom pred golmanom koliko se ja razumijem u fudbal. Ako govoris o taktici onda gledaj da li je do sanse doslo ili nije.

Sta je to slavija napravila u drugom poluvremenu, ja se ne sjecam ni jedne jedine sanse, a mi smo koliko me pamcenje sluzi dali go , jel tako ?

Bitla se vodila u veznom redu, stupar je u prvom poluvremenu isao vise gore i bili smo ugrozeni po toj njegovoj strani i normalno je da ga jae covjek vratio dole da se osigura.
Odoovic je samo cekao da borac krene naprijed i ostavi mu prosto za dugu loptu prema krilima , to je coti, maric je to prokuzio i nije se upecao, narocito kad je vidio da je slavija nemocna, a zasto bi on nesto forsirao kad ne mora da juri rezultat , nek odovic rizikuje, ttako je to kad se takticki razmislja
TREĆI PUT ČASTIMO !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 15 apr 2010, 00:40

borcev_navijac je napisao/la:
gavra je napisao/la:
ne sajecas se sanse vukjelje sam pred golmanom sa lijeve strane on pogresno dodaje povratnu lptu umjesto da puca.

ne sjecas se proigravanja stevanovica korz sredinu kad se spetljao sa loptom a bio sam pred golmanom

e ne znam koju si ti utkamicu gledao onda, ako to nisu bile mrtve sanse onda ne znam sta su
Oba puta nismo osutali ,citas li sam sebe, a rekao sam nek su i to sanse to je prvo poluvrijeme ,govorim ti za drugo branili smo se ko Bihac kad je Slavija krenula malo jace, samo me zanima jesmo se svjesno ili nesvjesno povukli ,mada ne znam sta je gore.
mozes li za to što napadači nisu opuscali kriviti marica, sansa je kad se igrac nadje sam sa loptom pred golmanom koliko se ja razumijem u fudbal. Ako govoris o taktici onda gledaj da li je do sanse doslo ili nije.

Sta je to slavija napravila u drugom poluvremenu, ja se ne sjecam ni jedne jedine sanse, a mi smo koliko me pamcenje sluzi dali go , jel tako ?

Bitla se vodila u veznom redu, stupar je u prvom poluvremenu isao vise gore i bili smo ugrozeni po toj njegovoj strani i normalno je da ga jae covjek vratio dole da se osigura.
Odoovic je samo cekao da borac krene naprijed i ostavi mu prosto za dugu loptu prema krilima , to je coti, maric je to prokuzio i nije se upecao, narocito kad je vidio da je slavija nemocna, a zasto bi on nesto forsirao kad ne mora da juri rezultat , nek odovic rizikuje, ttako je to kad se takticki razmislja
i da ne zaboravim onaj nespretni i naivni sut vukleje sa ivice sesnaesterca, i to je prava sansa ne kao ove ali sansa
TREĆI PUT ČASTIMO !

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 15 apr 2010, 00:43

Ma ovako bi mogli do zore a mislim da ovaj forum nije pravo mjesto za to,misljenja nam se nikako ne podudaraju, al opet kazem volio bi da nisam nista u pravu i da je svaka tvoja na mjestu.Nadam se da ces mi u subotu navece reci eto ti, a ja cu ti platiti pice ako bude tako ;)
Ajd sad laku noc.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 15 apr 2010, 00:45

gavra je napisao/la:Ma ovako bi mogli do zore a mislim da ovaj forum nije pravo mjesto za to,misljenja nam se nikako ne podudaraju, al opet kazem volio bi da nisam nista u pravu i da je svaka tvoja na mjestu.Nadam se da ces mi u subotu navece reci eto ti, a ja cu ti platiti pice ako bude tako ;)
Ajd sad laku noc.
Laku noc , lijepo spavaj, i znaj da u subotu nije tragedija ako izgubimo :)

Borac mozda nije Barselona da igra ofanzivno u madridu protiv reala, ali zato ce u ligu sampiona ko i barca :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 15 apr 2010, 00:48

jel vas strah Želje? ;)
Volim te Zeljo!!!

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 15 apr 2010, 00:53

zlatandr je napisao/la:jel vas strah Želje? ;)
Јест, ај $ на спавање.

АЈ &, АЈ ? & ! ! !
"" ПУТ ""

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 15 apr 2010, 00:57

EastStand je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:jel vas strah Želje? ;)
Јест, ај $ на спавање.

АЈ &, АЈ ? & ! ! !
Sto bi rekao moj uzor Sejo Kalac: ala ala to ne valja titula je Borcu sve dalja :lol: :lol: :lol:
Volim te Zeljo!!!

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 15 apr 2010, 01:23

slika

:mrgreen:

slika

:mrgreen:

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 15 apr 2010, 02:40

TO SMO CEKALI! BORAC U EVROPI NAKON 18 GODINA! :D

Sad iz grada, malo se pilo i proslavljalo.. :D

Mislim, koliko god neko osporavao trenera Marica, covjek je uspio ono sto ni jednom drugom treneru nije u proteklih 18 godina, a bilo ih je puno, uspjelo...
Bez obzira na igru danasnju i malo zatvoreniju taktiku, Borac je ipak pobijedio i u revansu...
Maric je igrao nesto slicno kao sto postavlja taktiku u gostima, znaci igrao je na rezultat i kontre, sto je i uspijelo, i pored zatvorenije igre Borac je dao gol i bio u nekoliko navrata veoma opasan po gol Slavije...
Svaka cast Maricu, igracima ali i upravi kluba, jer Borac je od ljeta dio fudbalske evrope, poslije 18 godina!!!
Samo da stadion bude gotov za Evropu, to bi bilo vrh vrhova!!!!!!!!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 15 apr 2010, 03:57

nasborik je napisao/la:TO SMO CEKALI! BORAC U EVROPI NAKON 18 GODINA! :D

Sad iz grada, malo se pilo i proslavljalo.. :D

Mislim, koliko god neko osporavao trenera Marica, covjek je uspio ono sto ni jednom drugom treneru nije u proteklih 18 godina, a bilo ih je puno, uspjelo...
Bez obzira na igru danasnju i malo zatvoreniju taktiku, Borac je ipak pobijedio i u revansu...
Maric je igrao nesto slicno kao sto postavlja taktiku u gostima, znaci igrao je na rezultat i kontre, sto je i uspijelo, i pored zatvorenije igre Borac je dao gol i bio u nekoliko navrata veoma opasan po gol Slavije...
Svaka cast Maricu, igracima ali i upravi kluba, jer Borac je od ljeta dio fudbalske evrope, poslije 18 godina!!!
Samo da stadion bude gotov za Evropu, to bi bilo vrh vrhova!!!!!!!!
lako je bilo preuzeti kad je Stojnic vec sve napravio.. bilo koji trener bi mogao ovo uspjeti

covjek koji je najvise zasluzan za ovaj evropski borac je velimir stojnic i vi mu se trebate oduziti na najbolji nacin
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 15 apr 2010, 08:42

Stvarno puno pametujete.

Borac je u EVROPI a vama to nije dosta, vi bi da je Borac unistio slaviju 5:0 i onda bi mozda bili zadovoljni. Pa majku mu nekad se u zivotu mora biti i pametan a ne samo srljati glavom bez obzira. Maric je postavio dobru taktiku. Igrali smo koliko nam treba. Realno gledano vezni red slavije je bolji od naseg i uspjeli smo tu da ih neutralisemo.

Ako cemo posteno gledati, Vukelja je imao dvije ekstra prilike, pogotovo ona kad je pokusao da vrati loptu u sredinu. E to me izbilo malo reci. Covjek nikad nikom neda loptu i onda kad je trebalo da ga uvali on je vraca u sredinu.
Cupo, sinoc definitivno nije bilo njegovo vece. Pa ono bi i ja sa dvije lijeve uvalio. A on pokusava da predribla golmana i stane na loptu.AAAAA.

E sad da je bilo koja od ovih zavrsila u mrezi, sta mislite kako bi se situacija dalje razvijala. Slavija bi pala psihicki i odustala, a ovako su grizli do 80 i neke minute. Ali bas grizli.

Maric je pogodio i sa taktikom i sa izmjenama. Mozda od onog malog Petrovica i bude nesto, samo da malo ojaca i da se ne boji duela.

Veliki problem je sinoc bilo i to sto nije bilo Puzigace. Zara jednostavno ne ide u napad i gotovo. Dva puta je otisao u napad sinoc i oba puta je napravio visak, koji je doveo do neke poluprilike. Jednostavno covjek je defanzivac. Razmislite i o tome, lijeva strana je bila bas osakacena.

Problem je sto bi mi svi htjeli da Borac igra tako da svima uvali 5 komada a primi jedan ili nijedan. Ajde malo da budemo realni. Drugi smo na tabeli sa istim brojem bodova kao i prvi, u finalu smo kupa, idemo u evropu poslije 18godina. Alo 18 godina i opet nismo zadovoljni, a bilo nam je super kad ostanemo u ligi. Pa daj nekenjajte vise.

VB1987 sad sam siguran da si ti onaj lik sto je na ogradi psovao marica i sto ga je murija odvela, inace bi bio ovde sa nama na forumu :D :D

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 15 apr 2010, 09:52

subzero81 je napisao/la: VB1987 sad sam siguran da si ti onaj lik sto je na ogradi psovao marica i sto ga je murija odvela, inace bi bio ovde sa nama na forumu :D :D
:shock:

& $ $ је, & ' ¥!
"" ПУТ ""

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 15 apr 2010, 10:26

Da li se meni juče učinilo ili se sa istoka skandiralo - Borac Željo, Borac Željo ?
TREĆI PUT ČASTIMO !

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 15 apr 2010, 10:29

TO STO VI PISETE DA JE FAUL BIO...NE...FAUL SE MORAO SVIRAT...GOLOVI SE MORAJU ZABIJAT U 94. MINUTAMA...SVIMA JE JASNO DA BORAC NE MOZE BEZ ŠILJOTINE SUDIJE I POMOCNIKA...TRENUTNO STE 8 EKIPA PRVENSTVA REALNO
TM87

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 15 apr 2010, 10:37

borcev_navijac je napisao/la:Da li se meni juče učinilo ili se sa istoka skandiralo - Borac Željo, Borac Željo ?
Skandiralo se "Dejo Lonac", to je valjda onaj navijac Vose koji je ubijen u nekim neredima.

EDIT:
Hoce li neko obrisati ovog siljokurana iz mase sto se dernja na nasoj temi?

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 15 apr 2010, 10:38

Simpatizer je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:Da li se meni juče učinilo ili se sa istoka skandiralo - Borac Željo, Borac Željo ?
Skandiralo se "Dejo Lonac", to je valjda onaj navijac Vose koji je ubijen u nekim neredima.

EDIT:
aaaa , meni se ucinilo kao zeljo borac, reko sta je ovo :)

nego simpatizer, obecao si analizu utakmice sinoc :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 15 apr 2010, 10:40

borcev_navijac je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:

EDIT:
aaaa , meni se ucinilo kao zeljo borac, reko sta je ovo :)

nego simpatizer, obecao si analizu utakmice sinoc :)
Obecao sam, ali to mora biti na nivou. :mrgreen:
Sad sam na pauzi pa rekoh da malo navratim. Bice veceras, mada pitanje je na sta ce to liciti posto sam pogubio zivce zbog sebicnosti pojedinih igraca. :mrgreen:

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 15 apr 2010, 10:40

VB jel se to previse popilo sinoc ?? pa se ne moze na interent :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 15 apr 2010, 10:44

Ja ne znam na koga ti misliš, ali napdači su nam juče bili katastrofalni, i to oni od kojih se to najmanje očekuje.

pa jedan vukleja da dvije sanse usere, onu prvu sa bezveznom povratnom loptom nikome umjesto da puca sam pred golmanom u dobrom uglu, i onaj šut naivni i bezazleni sa ivice 16 metara, i stevanović da se onako spetlja s loptom.
TREĆI PUT ČASTIMO !

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 15 apr 2010, 10:54

Mislim, prije svega, na Stanceskog. Covjek povuce kontru, predribla nekoliko igraca i ne zna da doda loptu na vrijeme. Ajde da jednom pokusao sam, ali on je to uradio 3-4 puta. Vidi se da momak zna sa loptom, ali ne zna( mozda i ne zeli) kad treba da proigra slobodnog igraca.
Drugi na kog se odnosi moja kritika je Vule. Za odbrambene zadatke svaka cast! Ali ono sto mene nervira je njegovo prenosenje lopte, tj. ne prenosenje vec izvlacenje neke koristi od toga. Vidi se da nije panicar i da moze dobro povuci u napad, ali je iritantno to sto se ne oslobadja lopte na vrijeme. To je sinoc uradio 2 puta! Umjesto da iz njegovih prodora stvaramo gol sanse, jednom je izgubio loptu i Slavija nam udari kontru. Naravno, ostala je rupa jer on nije stigao da se vrati.

Treci je Kajkut. O njegovom carinjenju lopte suvisno je govoriti.

A sad odoh. Pozdrav.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.