mozes li za to što napadači nisu opuscali kriviti marica, sansa je kad se igrac nadje sam sa loptom pred golmanom koliko se ja razumijem u fudbal. Ako govoris o taktici onda gledaj da li je do sanse doslo ili nije.gavra je napisao/la:Oba puta nismo osutali ,citas li sam sebe, a rekao sam nek su i to sanse to je prvo poluvrijeme ,govorim ti za drugo branili smo se ko Bihac kad je Slavija krenula malo jace, samo me zanima jesmo se svjesno ili nesvjesno povukli ,mada ne znam sta je gore.ne sajecas se sanse vukjelje sam pred golmanom sa lijeve strane on pogresno dodaje povratnu lptu umjesto da puca.
ne sjecas se proigravanja stevanovica korz sredinu kad se spetljao sa loptom a bio sam pred golmanom
e ne znam koju si ti utkamicu gledao onda, ako to nisu bile mrtve sanse onda ne znam sta su
Sta je to slavija napravila u drugom poluvremenu, ja se ne sjecam ni jedne jedine sanse, a mi smo koliko me pamcenje sluzi dali go , jel tako ?
Bitla se vodila u veznom redu, stupar je u prvom poluvremenu isao vise gore i bili smo ugrozeni po toj njegovoj strani i normalno je da ga jae covjek vratio dole da se osigura.
Odoovic je samo cekao da borac krene naprijed i ostavi mu prosto za dugu loptu prema krilima , to je coti, maric je to prokuzio i nije se upecao, narocito kad je vidio da je slavija nemocna, a zasto bi on nesto forsirao kad ne mora da juri rezultat , nek odovic rizikuje, ttako je to kad se takticki razmislja