Raz_ba je napisao/la:Ja navijam za Slobodu, Bogu šućur, a nemam nikakvih kompleksa pa ni kompleks Sarajeva. Igrali smo protiv Sarajeva tri puta ove sezone i.... neki se sjećaju rezultata! Postavio sam post sa tabelom nakon 30. kola kao rekaciju na jedan post, vratite se nazad i vidjećete. Osim toga... taj moj post vam je donio jedno dvije stranice na ovoj temi. Kao što sam par puta naveo, Sarajevu želim Evropu ove sezone. Amin!

e sto si lud...eto ko nama bitne te dvije stranice koje usput receno nemaju veze sa temom
I rekoh vam ja....ne brinite vi za sarajevo,sarajevo ce sigurno 3. bit ili u najgorem slucaju 4. sto u svakom slucaju vodi u evropu....al eto trebali smo mnogo vise jer smo sigurno najbolja ekipa u ligi
i veoma ti je realna tabela nema sta....strasno
a to da nemate kompleksa...dovoljno je vidjeti da si stavio sarajevo na mjesto koje ne vodi u evropu a olimpik u zonu ispadanja

...slucajno oba sarajevska kluba

doduse selju si prvog stavio..al to je vise radi nas..malo da nas....
Eto Tako....ne brinite vi za tim sa Koseva
FC - LJUBAV ZIVOTA
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★