Ako si cons, nista sto ukljucuje **** i picku nije uobicajena stvarDex je napisao/la:Ako su orgije, onda je to posve uobičajna stvar
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Chat
ma težak sam čovjek, što da nekom život kvarim...bagrcavi je napisao/la:
Što se ti ne ženiš junačino kad znaš kako sve hoda![]()
A dobra je mala unuka Legendo što jes' jes', samo meščini studira u Sarajevu
@Tribalian štipas li se ovih dana?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Consigliere
- Kontakt:
Ajde, dosta zayebancije...Donnie Darko je napisao/la:Ako si cons, nista sto ukljucuje **** i picku nije uobicajena stvarDex je napisao/la:Ako su orgije, onda je to posve uobičajna stvar
Uglavnom, prije neke dvije-tri sedmice poceo se cuti neki zvuk sa sprata iznad. Prvo sam ga ignorisao, ali sam skontao da se javlja svaku vecer otprilike u isto vrijeme, i jednostavno ne mogu skuziti o cemu se radi. Dakle, najvise lici na kapanje vode, ali ne moze biti to jer ga ne bi mogao cuti tako jasno, ono kao da nas dijeli staklo, a ne beton, yebote. Al, u zadnje vrijeme, zvuk mi sve manje lici na to, a sve vise kao na neki veliki kliker koji odskace u odredjenom ritmu i tako nekoliko minuta.
Fazon je sto sam mislio da je taj stan prazan, i neki dan pitam komsiju znas li slucajno ko je uselio u onaj stan iznad mene, kaze kol'ko ja znam, nije niko.
Elem, sutra planiram kod domara da uzmem kljuc, da vidim o cemu se radi. Yebeno me interesuje.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Vuce me na scenario nekog horora. Cons je crnac 
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
- Ljiljani87
- Kontakt:
Consigliere je napisao/la:
Uglavnom, prije neke dvije-tri sedmice poceo se cuti neki zvuk sa sprata iznad. Prvo sam ga ignorisao, ali sam skontao da se javlja svaku vecer otprilike u isto vrijeme, i jednostavno ne mogu skuziti o cemu se radi. Dakle, najvise lici na kapanje vode, ali ne moze biti to jer ga ne bi mogao cuti tako jasno, ono kao da nas dijeli staklo, a ne beton, yebote. Al, u zadnje vrijeme, zvuk mi sve manje lici na to, a sve vise kao na neki veliki kliker koji odskace u odredjenom ritmu i tako nekoliko minuta.
Fazon je sto sam mislio da je taj stan prazan, i neki dan pitam komsiju znas li slucajno ko je uselio u onaj stan iznad mene, kaze kol'ko ja znam, nije niko.![]()
Elem, sutra planiram kod domara da uzmem kljuc, da vidim o cemu se radi. Yebeno me interesuje.
reci NE drogi i alkoholu !
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Re: Odg: Chat
Consiljere ja se citajuc smrzo 
Jesi sam u stanu?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jesi sam u stanu?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, kakav horor... Prije ce biti da se originalni gazda vratio i da mi cjepka drva iznad glavePegi10 je napisao/la:Vuce me na scenario nekog horora. Cons je crnac
Ma, brate, ne pucaju mene ti fazoni. Bio sam sam u stanu kad mi je lik probao provaliti. Vjeruje adrenalin te uzme, nema straha- pokidao bi ga zubima stiteci laptop i plazmuLillard je napisao/la:Consiljere ja se citajuc smrzo
Jesi sam u stanu?
Fit Tony: I keep my friends close...
Ako se vratio s onog svijeta nece to na dobroConsigliere je napisao/la:Ma, kakav horor... Prije ce biti da se originalni gazda vratio i da mi cjepka drva iznad glavePegi10 je napisao/la:Vuce me na scenario nekog horora. Cons je crnac
Ma, brate, ne pucaju mene ti fazoni. Bio sam sam u stanu kad mi je lik probao provaliti. Vjeruje adrenalin te uzme, nema straha- pokidao bi ga zubima stiteci laptop i plazmuLillard je napisao/la:Consiljere ja se citajuc smrzo
Jesi sam u stanu?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Meni se cini da bi Sveti uskoro o tome mogao pisati recenziju na temi Film a ti pricaj sta hocesConsigliere je napisao/la:Ma, kakav horor... Prije ce biti da se originalni gazda vratio i da mi cjepka drva iznad glavePegi10 je napisao/la:Vuce me na scenario nekog horora. Cons je crnac
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Cristiano je bolji igrac nego sto je Brazilski Ronaldo ikad bio. Budi zahvalan sto nisam napisao debeli Ronaldo.Donnie Darko je napisao/la:Svako ko ima potrebu da prije Ronaldo napiše brazilski ne zaslužuje da živi.Cartman je napisao/la:Gledam neku humanitarnu tekmu izmedju St. Etienna i raznih zvijezda, koliki je onaj Brazilski Ronaldo sad yebo sebe. Glava ko da ce mu puknut.
Nadam se da te je barem malo stid.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Tacno.Cartman je napisao/la: Cristiano je bolji igrac nego sto je Brazilski Ronaldo ikad bio. Budi zahvalan sto nisam napisao debeli Ronaldo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ne idi tamo, ne idiiiiii!!!Consigliere je napisao/la:Ajde, dosta zayebancije...Donnie Darko je napisao/la:Ako si cons, nista sto ukljucuje **** i picku nije uobicajena stvarDex je napisao/la:Ako su orgije, onda je to posve uobičajna stvar![]()
Fazon je sto sam mislio da je taj stan prazan, i neki dan pitam komsiju znas li slucajno ko je uselio u onaj stan iznad mene, kaze kol'ko ja znam, nije niko.![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
Ode nam Head u Guantanamo 7 dana momci, a ispiti mu zavrsili.
#PravdaZaGlavonju
#PravdaZaGlavonju
Je li polozio racunovodstvo?Cartman je napisao/la:Ode nam Head u Guanatanamo 7 dana momci, a ispiti mu zavrsili.![]()
#PravdaZaGlavonju
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ne znam, ako jest neka preuzme BH-Airlines. Vec bi imao bolje kvalifikacije od trenutnih strucnjaka.Greivis je napisao/la:Je li polozio racunovodstvo?Cartman je napisao/la:Ode nam Head u Guanatanamo 7 dana momci, a ispiti mu zavrsili.![]()
#PravdaZaGlavonju
Razocaran sam. Ne znam sta vam je.Kawhi je napisao/la:@GreIsaiah
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
bila nam je čast poznavati teConsigliere je napisao/la:
Ajde, dosta zayebancije...![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Greivis je napisao/la:Razocaran sam. Ne znam sta vam je.Kawhi je napisao/la:@GreIsaiah

Fali on. Nema ko Blakea čuvati 1 na 1, a vjerovatno u NBA nema jačeg 1 na 1 defanzivca među visokim. Uzimamo sljedeće 4 samo da Tiago bude preko 25 minuta.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.