Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Igre - Kako, gdje, šta...?
Ako ko bude imo belaja sa GTA nekakav launcher(pojima nemam tako besta neće da udje u igru valjda) nek samo datum vrati na 15.4 i radit ce 

Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Najbolja uputa sa stranice
instruction:
1. Extract 5 GB (one by one) then extract 1 GB part
2. Download RSC + UPDATE 2 + CRACK v3
3. Install “Social Club v1.1.5.8 Setup”
4. Copy the Update
5. Copy the crack
6- change your PC date to 19/04/2015
7. use “launcher” to start
instruction:
1. Extract 5 GB (one by one) then extract 1 GB part
2. Download RSC + UPDATE 2 + CRACK v3
3. Install “Social Club v1.1.5.8 Setup”
4. Copy the Update
5. Copy the crack
6- change your PC date to 19/04/2015
7. use “launcher” to start
HariTz je napisao/la:Ma eno moj rođak na Pentium 3 pokrenu GTA V na low detaljima i to, ali igra lik.EDO299 je napisao/la:Intel Core i3 4030U 1.9gHz
Nvidia GeForce 820M 2gb
4gb RAM
Može li se igrati GTA V da ne skidam džabe ?Ja nisam vjerov'o dok ga na skype nisam natjer'o. Tako da, optimizacija je čudo.
Opet sačekaj da ti neko sa većim poznavanjem ove materije kaže konkretno da li ćeš skidat ili ne.
Ma gledam po yt ljudi pokreću na dual core hahaha. Na onom njuSra "gamedebate" mi izbacuje ko fol da ne mogu, iste ocjene kao za fifu 15, a fifu 15 derem na maximalno bez ikakvih problema. Pa sad...
At the end of the storm there's a golden sky..
Moze li se normalno igrati GTA V sa dual core procesorom?
ne mozeAhonen je napisao/la:Moze li se normalno igrati GTA V sa dual core procesorom?
http://www.game-debate.com/games/index. ... 20Auto%20V
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Re: $: Igre - Kako, gdje, šta...?
BluesForever je napisao/la:Može izaći još milion serijala GTA, ali ni jedan neće biti kao San Andreas,mislim na radnju igre.
[youtube][/youtube]

++++++++++
Konacno prva i od tebe pametna!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
- Kontakt:
pozdrav gejmeri
kad vidim ove postove od GTA V plače mi se obzirom na moj laptop
prije 5-6 godina se igrao samp, i takve stvari, pa me sad opet uhvatila želja za igranjem raznih igara 
Ima li ko kakvu preporuku za igrice tipa euro truck simulator, mogu i auta neka (realno nešto), može i tenis npr.?
Zmaj Toshiba:
Intel Celeron 560 - 2.13GHz
2GB RAM
grafa 358mb intel 965 express
Znam da je lošoća, ali izvucite maximum iz nje sa nekom igrom vezane za ove gore teme? Hvala raja

kad vidim ove postove od GTA V plače mi se obzirom na moj laptop

Ima li ko kakvu preporuku za igrice tipa euro truck simulator, mogu i auta neka (realno nešto), može i tenis npr.?
Zmaj Toshiba:
Intel Celeron 560 - 2.13GHz
2GB RAM
grafa 358mb intel 965 express
Znam da je lošoća, ali izvucite maximum iz nje sa nekom igrom vezane za ove gore teme? Hvala raja

"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
- JoseeMourinho
- Kontakt:
za tenis probaj virtua tennis 4 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako ti nije bitna toliko grafika za tenis Tennis Elbow 2013.
Ovdje sam sve objasnio šta kako: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=8312" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovdje sam sve objasnio šta kako: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=8312" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Više si me navukao na nju svojim postom i opisom karijere nego samom igricom, skidaaamUnofficialpage je napisao/la:Ako ti nije bitna toliko grafika za tenis Tennis Elbow 2013.![]()

@Mourinho - igrao sam već, isfurala mi haha, svakako hvala na prijedlogu

"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Probaj naravno i Need for Speed Most Wanted,ako ga vec nisi igrao 

ne možeš igrati normalno, to bi več bilo pretjerano za očekivati.Ahonen je napisao/la:Moze li se normalno igrati GTA V sa dual core procesorom?
svi su zabezeknuti u fazonu "jao, kako gta v može da se igra na tako slabim procesorima??"
a ustvari ko god igra sa takvim procesorima, ili ovaj što igra sa pentium 3, jedva dobijaju 15 fps..
drugim rijecima dobiju slideshow.viKK je napisao/la:ne možeš igrati normalno, to bi več bilo pretjerano za očekivati.Ahonen je napisao/la:Moze li se normalno igrati GTA V sa dual core procesorom?
svi su zabezeknuti u fazonu "jao, kako gta v može da se igra na tako slabim procesorima??"
a ustvari ko god igra sa takvim procesorima, ili ovaj što igra sa pentium 3, jedva dobijaju 15 fps..
naprijed rejal
Za gaming je procesor postao od velike važnosti.
Grafička za max najnovijih naslova je potrebna jedna prosjek, recimo r7 260x, ali procesor treba extra jak, i5 ili 6300,
svaki dual core je prošlost. pa čak i noviji Haswell g serije.
Za pokretanje gta može grafička i smiješna za današnje standarde, čak i one debelo ispod gore pomenute, ali procesor, tu ne praštaju.
Grafička za max najnovijih naslova je potrebna jedna prosjek, recimo r7 260x, ali procesor treba extra jak, i5 ili 6300,
svaki dual core je prošlost. pa čak i noviji Haswell g serije.
Za pokretanje gta može grafička i smiješna za današnje standarde, čak i one debelo ispod gore pomenute, ali procesor, tu ne praštaju.
U PES 2015 kada dodajem loptu igracu ne dodaje automatski suigracu u noge nego u pravcu u kome gleda igrac kod kog je lopta,jel ima opcija da se to iskljuci jer nisam igrao PES 100 godina i realno ovo mi je pretesko 

Ufc 3 za pc Ima li ko key molim vas ?? Ma nigdje ne mogu da skinemm..nigdje...
Igra li ko ?
Igra li ko ?
Vi srecnici sto igrate GTA V posto se radnja odvija u Los Santosu da li ima Grove street? 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Logično da ima 

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Gunner4 je napisao/la:Vi srecnici sto igrate GTA V posto se radnja odvija u Los Santosu da li ima Grove street?
1946
ja imam konf. al' nemam vremena, tugaGunner4 je napisao/la:Vi srecnici sto igrate GTA V posto se radnja odvija u Los Santosu da li ima Grove street?

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.