Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ronaldo nije bolji igrač, ali je postigao neke stvari u karijeri o kojima ovi mogu sanjati. Ko je gledao SP iz 2002 će to potvrditi, ko nije, neka pregleda snimak svake utakmice Brazila na tom SP.
Mada ne sumnjam da bi u današnjem fudbalu nemilice trpao Levanteu, Granadi, Cordobi ili Eibaru.
Mada ne sumnjam da bi u današnjem fudbalu nemilice trpao Levanteu, Granadi, Cordobi ili Eibaru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Firdews nagrada da mu bude.Kao i svima nama.Amin!!messilla je napisao/la:Alejkumu selam buraz. Allah te nagradio sa deset džennetskih hurija.Hass je napisao/la:Selam alejkum i dobra večer cijenjeni forumaši![]()
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Ne znam kako je ime jednom od njih koji je obicna kretencina, uz svo duzno postovanje prema rahmetli komandantu.geoxx je napisao/la:Buzim je najpostovanija opstina u kantonu.Pegi10 je napisao/la:Otprilike svi napadaju Biscane, koliko znam Biscani se najmanje mogu sa Buzimljanima dio Sanski Most i Kljuc onako nije nista posebno mirni smo. Sad ne znam kakvi su odnosi Cazin, Buzim i Velika Kladusa vjerovatno i tu ima nekih podbadanja ali to ce ti Bada bolje recibulbasor je napisao/la:Ima li u Krajini nekih mjesta da se ne podnose izmedju sebe?
Ono tipa Zenicani ne vole Sarajevo...
Licno sam upoznao samo dva covjeka iz Buzima u Bihacu a to su sinovi rahmetli Nanica koji su se ovdje skolovali.
Sto se Cazina tice nema tu podbadanja, jedino smeta sto nas zovu Bihacani.![]()
A i to sto Cazinjani pokupise sve trebe po gradu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
eto i mene tumessilla je napisao/la:Alejkumu selam buraz. Allah te nagradio sa deset džennetskih hurija.Hass je napisao/la:Selam alejkum i dobra večer cijenjeni forumaši![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Consigliere
- Kontakt:
Za mene je sve to druga planeta... Pa, skoro da se i ne razumijemo, yebote. 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Sto kretencina?Sabinho je napisao/la: Ne znam kako je ime jednom od njih koji je obicna kretencina, uz svo duzno postovanje prema rahmetli komandantu.
Starijeg znam onako iz vidjenja i jedino sto znam da radi u OS. Mladji je normala momak, miran, sve ok.
Ma jednom je sa jaranom isprebijao jednog momka u stanu jedne djevojke a istu su tu djevojku mali i jaran maltretirali. Momak umalo nije invalid ostao.geoxx je napisao/la:Sto kretencina?Sabinho je napisao/la: Ne znam kako je ime jednom od njih koji je obicna kretencina, uz svo duzno postovanje prema rahmetli komandantu.
Starijeg znam onako iz vidjenja i jedino sto znam da radi u OS. Mladji je normala momak, miran, sve ok.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Pa sta CR da radi kad je rodjen u Portugalu? Nije fer to koristit protiv njega. Protiv Messia mozda jest, ali mislim da je to najveci fudbaler svih vremena, sa ili bez SP-a. A nije jos bez sanse da osvoji.Virtu4l je napisao/la:Ronaldo nije bolji igrač, ali je postigao neke stvari u karijeri o kojima ovi mogu sanjati. Ko je gledao SP iz 2002 će to potvrditi, ko nije, neka pregleda snimak svake utakmice Brazila na tom SP.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bi, da nije imao povredu. Onaj iz Reala ne bi ni blizu kao ova dvojica danas.Virtu4l je napisao/la:
@mesilla i @AgentttB
Amin ya Rabbi,i vas Allah subhane ve teala nagradio svakim dobrom na oba svijeta,a posebno na važnijem,budućem svijetu drugovi
Amin ya Rabbi,i vas Allah subhane ve teala nagradio svakim dobrom na oba svijeta,a posebno na važnijem,budućem svijetu drugovi
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
Ronaldo je kada je bio dosta slabiji igrac nego danas, zabio 31 gol u tada nikad jacoj PL. To je samo jos Shearer uspio, ali kad je liga bila daleko slabija. Da je ostao u Unitedu zabijao bi kao i u Realu, minimum. Kao da nema buranije u Engleskoj. I kao da je Brazilski Ronaldo samo zabijao silama. U onoj sezoni kada je United gazio sve sa pola muke, 12/13, bi dao jedno 40 minimum.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Pametuglavu
- Kontakt:
Negdje na istoku
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
- Pametuglavu
- Kontakt:
Neka gara hoce da se gledamo preko skype
ne izgleda lose na slikama
You can take forum away from Ahmo.
x
x
@geoxx yebiga kao dijete sam otisao iz Bihaca tako da nisam upoznat sa situacijom, ali znam da ih moja rodica hejtuje kao sto mene hejtuju Sanjani sto sam iz Bihaca
Ronaldo je meni stvorio ljubav prema fudbalu tako da jedino Messi ima mjesto ispred njega
Ronaldo je meni stvorio ljubav prema fudbalu tako da jedino Messi ima mjesto ispred njega
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Esselamu alejkum.Sretan i uspješan radni dan onima koji će i danas raditi.Također, lijep dan želim i onima koji trenutno nemaju posao,i koji će vrijeme provesti u školi,na faxu ili negdje drugo.Allah s' vama.
@francobaresi
Takodje brate Agente, Allah te nagradio.
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
Pa vani +20 a ja ležim u kuci i gorim +40
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
Nerminovic
- Kontakt:
Danas u Kopenhagenu + 20 
Oslo na aparatima
Oslo na aparatima
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- HeavensWonder
- Kontakt:
Jao kad oni bijeli nordijci izgore, ko ćevapi na roštilju. 
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ronaldinho je bolji i od C. Ronalda i Messija zajedno 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 13 gostiju.