Brisem postove da ne upadam u raspravu, za koju sam znao da se samo ovako moze odvijati, to mi je jedina greska.Grima je napisao/la:Neandertalac@
Ne moras brisati svoje postove da bi se ispravio.
Niko nije spomenuo nikakve rekorde, nego prvaka iz te godine u svojoj/tvojoj kategoriji.
Nisi ti nikakav sportista niti trener nego obični karinaš, sto se prezderava i tipka iz sigurnosti kuće. I dalje pričas nebuloze, ti tvoji papci 320 izbacuju nepravilno? Sve si rek'o.
Nemoj više da me citiras i prozivas, ako misliš nešto napraviti javi mi se u pp, lako ja sa takvim izlazim na kraj..
Prvo lazes ili ne znas za rekord, trenutni je 215 u -110 kg kategoriji, ali takmicarski idiote, proguglaj malo koja je razlika. Suad Saban u Knjazevcu na Balkanskom.
Sta reci za tebe, osim da si glup i neupucen, svaki ti post to dokazuje. Ti "papci" kako ih nazivas, su dobro poznati u Sarajevu svakome ko je iole ozbiljnije isao po teretanama, a ovaj "karinas" sto se prezderava je trenirao sa njima jos dok si ti tatu sisao. Neki od njih su sada najuspjesniji u svojim disciplinama u BiH, npr; bodybuilding, strongmen, powerlifting, i dodje neko pasce maleno da pljuje po njima, sreo ih u putu nije.
Jos sam ja, a rekao sam to, bio samo prosjecan u tom drustvu, sta su sve ljudi radili i sa kojim su tezinama vjezbali.
A koristim sigurnost kuce jer me strah lajavaca poput tebe, nismo svi tako drcni i agresivni, iako bih te rado pljusnuo po gubici.
Evo glupane video gdje Macola radi dvicu sa tristo, a licno sam bio, stajao iza kad je 320 izbacio.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Iako je video postavljen prije 6 godina sniman je prije 10 otprilike.
Reci ako ti treba savjet, nije sramota.