Inace, nadam se da ce Cedevita u finale.. Mislim da cemo i jedne i druge dobiti, ali imam osjecaj da ce biti lakse sa Cedevitom.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Ti si SNS bot i ne rachunash se.rambo16 je napisao/la:Jel ovaj Mačvan normalan? O kakvom suđenje se on usuđuje pričat?
Ja kao neutralac sam se zgrožavao na ono 'mitsko čuvanje' Bobana Marjanovića u pojedinim trenucima
Ako je neko oštećen,onda je to Zvezda. Ovo sa punim pravom mogu reći jer sam ispratio svaku utakmicu do sitnih detalja

Ti neutralacrambo16 je napisao/la:Jel ovaj Mačvan normalan? O kakvom suđenje se on usuđuje pričat?
Ja kao neutralac sam se zgrožavao na ono 'mitsko čuvanje' Bobana Marjanovića u pojedinim trenucima
Ako je neko oštećen,onda je to Zvezda. Ovo sa punim pravom mogu reći jer sam ispratio svaku utakmicu do sitnih detalja
 Na svakoj mogućoj temi si pljuvao KKP, stvari vezane za njega i radovao se pobjedi KKCZT.
 Na svakoj mogućoj temi si pljuvao KKP, stvari vezane za njega i radovao se pobjedi KKCZT. 

Rekoh ti ja @rambo16.dscile je napisao/la:Sad ce ti momcic iznad objasniti kako nisi objektivan, jer Lisac, Vucic, Arapi, Belosevic.. i ko jos vec, rade na gasenju institucije.

Inače da, bojkot zastava na domaćinstvima KKCZT-a nastavljen. Bra'o...
Ne razume je ni on, niti zna o cemu prica, to ti je prvo pravilo kod trolera nije bitno da li nesto znas i nije bitno sta pises. Ispisao je hiljade gluposti u ova 2-3 dana , uziveo se u politicku viktimizaciju KKP.dscile je napisao/la:
Inace, ovu recenicu ne razumijem ni sekundeInače da, bojkot zastava na domaćinstvima KKCZT-a nastavljen. Bra'o...
 Definitivno najneozbiljniji lik na ovom PDF-u.
 Definitivno najneozbiljniji lik na ovom PDF-u. Što se Bobija tiče, primao je batine, udarao je. Niko više batina u seriji nije dobio od Dragana i Nikole Milutinov
Jedina basket ekipa čijoj se pobjedi radujem su Jazzeri44Bertans je napisao/la:Ti neutralacNa svakoj mogućoj temi si pljuvao KKP, stvari vezane za njega i radovao se pobjedi KKCZT.

dscile je napisao/la:
Inace, ovu recenicu ne razumijem ni sekundeInače da, bojkot zastava na domaćinstvima KKCZT-a nastavljen. Bra'o...

ti si kao nešto bolji što si/ako si sa avangarde.44Bertans je napisao/la:Čudno. Pojasniće ti već neko od RSBetičara. Niš' ne sikiraj.
nema ovdje ultrasa, svi smo vjeverice, naravno osim tebe.44Bertans je napisao/la:Ustvari, možda ovdje i nema ultrasa, sve košpičari bez zastava...
 u prva dva meca u Moraci Cedevita je tako reci pobjedila samu sebe sto mislim da ce biti i danas jednostavno od gotov prave veresiju zamalo i u Zagrebu to da se desi
  u prva dva meca u Moraci Cedevita je tako reci pobjedila samu sebe sto mislim da ce biti i danas jednostavno od gotov prave veresiju zamalo i u Zagrebu to da se desi44Bertans je napisao/la: Ustvari, možda ovdje i nema ultrasa, sve košpičari bez zastava...

Ako se krene o ultrasima ( a moderacija to nece dozvoliti) jedina yebana strana u toj prici bices ti i niko drugi. Zato se drzi tvog kluba, njegovih pristalica i cega god hoces samo o Zvezdi nemoj jer veze nemas.
 Ako se krene o ultrasima ( a moderacija to nece dozvoliti) jedina yebana strana u toj prici bices ti i niko drugi. Zato se drzi tvog kluba, njegovih pristalica i cega god hoces samo o Zvezdi nemoj jer veze nemas.Kao i one prethodne koje su igrane u Podgorici.filip13 je napisao/la:bas tijesna tekma

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.