SP/Fiorentina - Verona - 1
Teško da ima netko tko nije odigrao na Fioru, ali večeras jednostavno moraju slaviti, dok gosti nemaju nekih ambicija do kraja sezone...
SP/Witthoeft - Barthel - 2
Ženski par tenisa u super ponudi baš ne ulijeva pouzdanje, ali gledao sam nedavno Barthel protiv Stephens i moram priznati da igra jako dobro.Mislim da može slaviti večeras

Elche - Sociedad - X2
Prošle godine su igrali 2 meča, a gol-razlika je 7:0 za goste.Ne mora značiti puno, ali smatram da je Sociedad kvalitetnija ekipa i da može izvući bod...
J.Noah (SK/8,5) - VIŠE
Joakim Noah je u prvoj utakmici protiv Bucksa u playoffu uhvatio 11 skokova, a očekujem da i večeras uspješno obavi sav prljavi posao pod obručem...
Le Havre - Brest - X2
Jako važna utakmica za Brest, gdje moraju pobijediti ukoliko žele igrati sa najboljim francuskim klubovima dogodine.U lošoj su formi, ali mislim da su upravo domaćini, koji su zakucani na sredini tabele, prava prilika za goste da poprave formu...
St.Patricks - Drogheda - 1/1
Uzimam riskantniju varijantu pobjede domaćina ali teško da gosti mogu išta uraditi s obzirom na formu obadvije ekipe.Iako su se u zadnjem meču jako mučili protiv njih, domaćini su na kraju slavili, a u 2 meča prije ovoga zadnjeg, zabili su im ukupno 10 golova (6:0, 4:0)...Očekujem pressing od 1. minute i laganu pobjedu Patricksa...
kvota : 14,39