Nadam se da ce se Uprava dobro pozabaviti da dovede na ljeto iskusnog trenera, sa rezultatima iza sebe, kao dugoročno rješenje.
Zbiti redove svi skupa i nek nam je sa srecom, sad se opet imamo cemu nadati
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
E ako je iko gurao Dzemu onda je to Kodro...te stoper,desno krilo.zadnji vezni...poslao je Radovca na krilo da bi Dzemo igrao u vezi..tule85 je napisao/la:Sad ce on svog druga Dzemu gurati
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
tebra mi ga realno nebi mogli placati ni bez te jedne 0MortemHz je napisao/la:Spahic bi imao platu od nekih 700K eura u Dinamu po ss.ba , sta mislite kolike su sanse da mi njega dovedemo tj. da platimo ovo
Previše para koje se mogu pamtnije potrošiti, iako Spahu gotivim i mislim da nikad nećemo imati kapitena u repki kao što je on bio ne bi volio da ga vidim u Sarajevu.ElCartel11 je napisao/la:tebra mi ga realno nebi mogli placati ni bez te jedne 0MortemHz je napisao/la:Spahic bi imao platu od nekih 700K eura u Dinamu po ss.ba , sta mislite kolike su sanse da mi njega dovedemo tj. da platimo ovo
Desole je napisao/la:Sad odjednom niko nije bio za smjenu Kodre. Gori smo mi navijaci... Meho me po svemu podsjeca na Jarnija, fino ga slusati ali je igra bila uzas. Vidim neke statistike se postavljaju, pa nije njega smijenio pobjednicki niz nego omjer 4-3-2, od toga su 3 ligaske pobjede u 7 utakmica i to protiv obarske, zvijezde i travnika. Meni je jedino zao sto se Kodro nije pokazao kao pravi trener. Nije rezultatima ni igrom, a Bogami ni izjavama. Cini mi se da se postavljao na stranu igraca, a isti ti igraci su bili protiv njega. Stanje je takvo kakvo je, najvaznije je da iz svega ovoga nesto naucimo.
Ne ide to tako jednostavno..a i zasto bi trazili raskidanje..ne vidim razlog.hilmo je napisao/la:Na silu pokusavamo osvojiti titulu i dok god tako budemo radili nikad je vidjeti necemo. Uprava podlijeze pritisku navijaca jer oni silno zele tu titulu i u tom "podlijeganju" se gube, ali fakat. Sve ove godine pravimo iste greske i dok god to ne promjenimo necemo titule vidjeti. A i nek necemo nismo je ni zasluzili.
Eto vratio se Dzeno, ja ga gotivim i da ima licencu ne bih nikad nikog drugog trazio, ali nema. I opet se vracamo na ono da nas @aco ovdje pere kako klub kao Sarajevo to sebi ne smije dozoliti. A ako cemo realno i ne smije.
Nek nam je Bog na pomoci!
Podrzao sam svakog trenera koji je radio kod nas, ali ako Dzeno na gol vrati Bandovica moju podrsku nece imati, i ako ga cijenim i postujem.
Jedno pitanje za sve vas, sta ako se desi da TA zatrazi raskid sponzorskog ugovora, a Tan povlacenje svoje investicije, jeste li ikad razmisljali o tome?
Baš lupanje gluposti...Kakav raskid, pa kad bi to tako išlo, ne bi niko ni sa kim u poslove ulazio...mma_hz je napisao/la:Ne ide to tako jednostavno..a i zasto bi trazili raskidanje..ne vidim razlog.hilmo je napisao/la:Na silu pokusavamo osvojiti titulu i dok god tako budemo radili nikad je vidjeti necemo. Uprava podlijeze pritisku navijaca jer oni silno zele tu titulu i u tom "podlijeganju" se gube, ali fakat. Sve ove godine pravimo iste greske i dok god to ne promjenimo necemo titule vidjeti. A i nek necemo nismo je ni zasluzili.
Eto vratio se Dzeno, ja ga gotivim i da ima licencu ne bih nikad nikog drugog trazio, ali nema. I opet se vracamo na ono da nas @aco ovdje pere kako klub kao Sarajevo to sebi ne smije dozoliti. A ako cemo realno i ne smije.
Podrzao sam svakog trenera koji je radio kod nas, ali ako Dzeno na gol vrati Bandovica moju podrsku nece imati, i ako ga cijenim i postujem.
Jedno pitanje za sve vas, sta ako se desi da TA zatrazi raskid sponzorskog ugovora, a Tan povlacenje svoje investicije, jeste li ikad razmisljali o tome?
ne lazi ljude, Fatih Terim ce nas preuzetiuNbx je napisao/la:Smirite se raja, na ljeto nas preuzima ančeloti, 100% provjereno
hilmo je napisao/la:Na silu pokusavamo osvojiti titulu i dok god tako budemo radili nikad je vidjeti necemo. Uprava podlijeze pritisku navijaca jer oni silno zele tu titulu i u tom "podlijeganju" se gube, ali fakat. Sve ove godine pravimo iste greske i dok god to ne promjenimo necemo titule vidjeti. A i nek necemo nismo je ni zasluzili.
Meni kusta rek'o da ce se potrkat 200m na atletskoj, ko pobijedi, bice pomocni Dzeni, a u evropi sef strucnogTHEC je napisao/la:ne lazi ljude, Fatih Terim ce nas preuzeti
THEC je napisao/la:ne lazi ljude, Fatih Terim ce nas preuzetiuNbx je napisao/la:Smirite se raja, na ljeto nas preuzima ančeloti, 100% provjereno

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 25 gostiju.