Prognoza 1:0 s golom u finisu susreta
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sigurno da nas sutra ocekuje izuzetno teska tekma.Ova Sloboda je dosta bolja i jaca u odnosu na onu od jesenas.Jos kad znas da im je trener bivsi igrac komsija, onda je sigurno da ce imati veliku zelju za sto boljim rezultatom na Grbavici.Pokusati strpljivom igrom ostvariti pobjedu koja bi nam mnogo znacila ka plasmanu u Evropu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
svakako sretno momcima sutra protiv slobode. bice dosta tesko, jer mi ocigledno igramo dosta bolje na strani nego kuci a sloboda nije vise tako slaba kao na jeseni. ipak ocekujem pobjedu od 1-0 ili 2-1.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Biće sramota ako sutra pitara bude više na Otoci nego nas na Grbavici. Zato sutra aBd svi pravac Grbavica.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Hoce li biti kakav prenos sutra?
Bruku starijih navijača za koje ne pamtim kad su utakmicu propustili nakon onih događaja poslije bombe i ubistva rahmetli Mirze neće da ide, nažalost. Čisto sumnjam da su oni jedini koji su odustaliValter je napisao/la:Biće sramota ako sutra pitara bude više na Otoci nego nas na Grbavici. Zato sutra aBd svi pravac Grbavica.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- DukeOfWellington
- Kontakt:
BHT.DzoleZeljo je napisao/la:Hoce li biti kakav prenos sutra?
Posjeta ce sutra biti smiješna
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Hvala, dakle moguce je da ce biti stream?DukeOfWellington je napisao/la:BHT.DzoleZeljo je napisao/la:Hoce li biti kakav prenos sutra?
http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/" onclick="window.open(this.href);return false;Virtu4l je napisao/la:Ma mora biti stream.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Meni taj oficijeli nikad nije radio, to je možda samo za BiH.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- zubanovic89
- Kontakt:
To je powered by BH Telecom, radi samo u BiH zbog MojeTV i zbog TV prava ligu prvaka i ostale stvari al probaj preko proxija mozda ti bude mogloVirtu4l je napisao/la:Meni taj oficijeli nikad nije radio, to je možda samo za BiH.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Hvala. Ma biće stream, ne sumnjam u to.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Izlobiraćemo da se pusti u Sutorini, a u Milolandu ništa 
Ništa ne lobiraj, lakše mi je promijeniti IPDukeOfWellington je napisao/la:Izlobiraćemo da se pusti u Sutorini, a u Milolandu ništa![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne očekujte nikakvu posjetu sutra, raja je indisponirana, preplašena i razočarana u sve što se tiče tribine. Što to? Zbog jednog maloumnog narkomana, yebem mu ja mrtve u usta raspala
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
ja razumijem razočarenje u tribinu, grupu i to. ali to nije izgovor da ne dođeš gledati želju.
Oni koji u nezadovoljni jugom ili nekim likovima nije razlog da se ne prati zeljo. Ima brate sjever ogroman,utakmica jako bitna i cijena ulaznice nije skupa uzimajuci u obzir vaznost. Takode ima jugoistok, jugozapad , sjedi skroz sa strane i gledaj.
tako nekako. željo je malo stariji i malo bitniji od navijačke grupe, ko god da je vodi u datom trenutku. svi ti likovi su od danas do sutra, a željo ostaje.
Jarane, ne idem ni zbog koga, idem zbog Želje i zbog sebe.
Ako ko od raje bude, dobro je, ne bude i to je njihov izbor.
Ja ću sutra s posla lagano oko 5, nadam se da kad stignem već bude bar 1-0 da se ne patimo previše
Ako ko od raje bude, dobro je, ne bude i to je njihov izbor.
Ja ću sutra s posla lagano oko 5, nadam se da kad stignem već bude bar 1-0 da se ne patimo previše
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 8 gostiju.