Sretno nam veceras
OKK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: OKK Sloboda Tuzla
Po pisanju BHbasketa:
Pavle se vraca, a u rotaciji ce najvjerovatnije bit' i "oporavljeni" Dejo
Sretno nam veceras
Sretno nam veceras
Ako budu igrali kao protiv Širokog možemo se nadati pobjedi.
Ako bude suđenje kao protiv Sparsa onda nam ne gine poraz.
kako god, moramo kući dobit makar Igokeu ili Široki.
Ako bude suđenje kao protiv Sparsa onda nam ne gine poraz.
kako god, moramo kući dobit makar Igokeu ili Široki.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Igraci danas u 12h kroz grad idu, zasto se tako kasno krece za Mostar? Zar nije logicno doci ranije pa odmoriti od puta

Jedan grad, jedna ljubav!
gubimo 44-37 na poluvremenu, 14-6 poeni u kontrama, 7x ljudi pogađali nakon ofanzivnog skoka, naši 2x 
ajde momci, po idemo dobit' ovo
ajde momci, po idemo dobit' ovo
Cini mi se kako im ponestaje snage, jednostavno nemamo igrace koji mogu pratiti ovaj ritam utorak - subota.
Plus mi je totalno glup potez uprave sto se na gostovanja ide "knap". Krene u 12h, stigne u Mostar u 17h (Isto i Sarajevo u subotu ). Pa nisu ljudi masine, normalno da se osjetiti posljedice umora od voznje po nasim nakaradnim putevima.
Plus mi je totalno glup potez uprave sto se na gostovanja ide "knap". Krene u 12h, stigne u Mostar u 17h (Isto i Sarajevo u subotu ). Pa nisu ljudi masine, normalno da se osjetiti posljedice umora od voznje po nasim nakaradnim putevima.
Jedan grad, jedna ljubav!
nezz stvarno glup potez ,normalno da se osjeti umor od putovanja ,putujes 5 sati i poslije toga da igrasGifron je napisao/la:Cini mi se kako im ponestaje snage, jednostavno nemamo igrace koji mogu pratiti ovaj ritam utorak - subota.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
http://t" onclick="window.open(this.href);return false; uzlanski.ba/biseri-bh-kosarke-marica-gajic-jusuf-nurkic-prate-derbi-kola-u-mejdanu-foto/
Ekstremno loša igra, u više navrata igrači Igokee se ostavljaju sami na liniji za 3 i logično pogađaju, ljudi igraju odličnu odbranu i nisu dozvolili da se priđe njihovom košu, agonija prava... Opet ta 3/4 iskreno nisam očekivo pobjedu, al makar 6-7 razlike a ne 20...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
kos cemo na njih u zavsnici,kako trenutno stvari stoje,silovace nas ljudiHeller je napisao/la:Ekstremno loša igra, u više navrata igrači Igokee se ostavljaju sami na liniji za 3 i logično pogađaju, ljudi igraju odličnu odbranu i nisu dozvolili da se priđe njihovom košu, agonija prava... Opet ta 3/4 iskreno nisam očekivo pobjedu, al makar 6-7 razlike a ne 20...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ovo i jest krajnji domet ove ekipe ,mozda da su svi zdravi u Mejdanu bi izgubili do 7,8 razlike..ali to je to 4,5 mjesto tu negdje sa Leotarom.
Mozda bi u 3 utakmice Sparsima uzeli seriju, protiv Sirokog a pogotovo Igokee jako tesko,druga dimenzija.
Trebace ovdje dosta kvalitetnog materijala ako se misle sljedece sezone potuci sa pomenutim dvojcem .
Mozda bi u 3 utakmice Sparsima uzeli seriju, protiv Sirokog a pogotovo Igokee jako tesko,druga dimenzija.
Trebace ovdje dosta kvalitetnog materijala ako se misle sljedece sezone potuci sa pomenutim dvojcem .
Fazon je da su loše igrali, tri naša igrača u 3/4 na metar od lopte i ne idu po nju nego se gledaju, pa koji ****, nego igrač Igokee uzme i složi nam ga, pa ja na basketu skačem za loptom iako sam ko **** igrač
da ne pričam o šetanju dok nam ga Igokea uvaljuje bez vazelina s linije za 3
Nullius in verba
Trebali su ubaciti Juku 10-ak minuta
.
Ma ne bi nam ni on pomogo, da ne pričam o onom forsiranju šuta za 3pZodiac je napisao/la:Trebali su ubaciti Juku 10-ak minuta.
Nullius in verba
Jos kad gube ,ne znaju ni na koji drugi nacin stizati rezultati nego samo tricom
,i par napada fulaju i to ti je vec - od 10-ak poena i to je to.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakva je situacija sada za final four. Kakve su kombinacije??
Ako završe 4 idu na Igose i vjerovatno metla
.

Juka vodio navijanje
.
Sta se desava sa Hasandicem ,lik je 3x losiji nego u regularnom dijelu,jel´ to on vec nasao neki insotrani angazman pa ovo sad igra preko qrca.

Juka vodio navijanje
Sta se desava sa Hasandicem ,lik je 3x losiji nego u regularnom dijelu,jel´ to on vec nasao neki insotrani angazman pa ovo sad igra preko qrca.
Osim ako Igokea ne izgubi sljedece dvije a i mi s njima a Leotar ne poludi mi idemo na Igokeu u F4, gdje cemo bit silovanituzlak1987 je napisao/la:Kakva je situacija sada za final four. Kakve su kombinacije??
Pa mislim da je Hasandic losiji jer igra protiv Igokee i Sirokog a ne protiv Kaknja, HEO...
Nullius in verba
Ma logicno to ,al lik mi djeluje nezainteersovan ,slobodno ne moze da ubude ...ima procenat ko DeAndre Jordan .
Svaki put k'o da prestanu igrat u 3/4, ja nez sta je ono
A ne znam zasto je Damir onoliko forsir'o Pavleta, pored Sarajlica koji skoro zna svako kretanje, disanje ekipe, znam da nije neki fenomen al mislim da bi bolje odigro kako i jeste od Boljkovca.
Hasandic k'o da se odmara kroz ovu ligu6 il' idalje ima posljedice povrede, al' sinoc nije mog'o nista Heslip-u, al' kad ga Adi poce cuvat, odma ga i stize, i nije slobodan odma Adi dodje, onako kad ga Almir cuv'o, Heslip dobije loptu i moze kafu popit i onda sutat.
Nisam nad'o ovolikom razlikom, al' nadam se da ce ih Damir ustrojit za PO
A ne znam zasto je Damir onoliko forsir'o Pavleta, pored Sarajlica koji skoro zna svako kretanje, disanje ekipe, znam da nije neki fenomen al mislim da bi bolje odigro kako i jeste od Boljkovca.
Hasandic k'o da se odmara kroz ovu ligu6 il' idalje ima posljedice povrede, al' sinoc nije mog'o nista Heslip-u, al' kad ga Adi poce cuvat, odma ga i stize, i nije slobodan odma Adi dodje, onako kad ga Almir cuv'o, Heslip dobije loptu i moze kafu popit i onda sutat.
Nisam nad'o ovolikom razlikom, al' nadam se da ce ih Damir ustrojit za PO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.