Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

HariTz
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la HariTz » 21 apr 2015, 14:17

Virtu4l je napisao/la:Nažalost, Tanković nam je prijeko potreban. Moramo pogaziti ponos i priželjkivati da promijeni odluku.
Ovdje je pitanje da li razmišljati glavom ili srcem. Tanković bi nam stvarno dobro došao, ali on radi u korist samog sebe i Šveda, zayebo bi nas i prod'o tako lako preko naših leđa.
Spreman je 2 puta nas odbiti i zayebati samo da bih izmajmunis'o poziv od Šveđana. Pa mislim stvarno :puke:
Prevrtaner, karatker mu je velika 0.
Iskreno, ovaj dres je svetinja i ne bih ga volio nikada vidjeti da zaigra u njemu.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 21 apr 2015, 14:22

pa' taman da je Ronaldo ili Messi ne bi volio da zaigra za nas, to je smrad bez imalo obraza.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 21 apr 2015, 14:31

Nerminovic je napisao/la:pa' taman da je Ronaldo ili Messi ne bi volio da zaigra za nas, to je smrad bez imalo obraza.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Upravo to je ne znam stvarno do kad cemo se mi saginjati tim prodanim dusama izabrao si svedsku uzivaj brate
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 apr 2015, 14:35

Treba ovo derle jednostavno odbiti i to uz neko javno pismo od saveza ... Tipicna situacija kada se mora imati princip. Bit ce tu drugih napadaca isplivat ce netko.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 21 apr 2015, 14:43

Virtu4l je napisao/la:Nažalost, Tanković nam je prijeko potreban. Moramo pogaziti ponos i priželjkivati da promijeni odluku.

Rios, isto se osjećam, o njemu mislim sve najgore, ali nam je isuviše važno da ga sad ponovo ne 'izgubimo'.
Po cemu potreban juce sam ga gledo i ranije par puta... on nije juce mogo proci protiv naseg mladog Metalsija U21
djete ne zna ...vi se nalozite ko kutnjaci cim se neko ime pojavi.... Bajic iz Zelje je Maradona za njega.
Je li ko od vas njega vidio kako igra ? Znaci on igra za AZ ali mladima i to nasi mediji ne javljaju .
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 21 apr 2015, 14:49

Ponavljam TANKOVICA sam posmatro nekoliko puta los je ne zna ...zasto je on potrebniji recimo od Metalsija koji je sampion u Holandiji u maldima juce posto... evo link izvjestaj sa jucerasnje tekme .

http://www.vitesse.nl/nl/nieuws/detail/ ... competitie" onclick="window.open(this.href);return false;

Rios

Post Postao/la Rios » 21 apr 2015, 14:55

Virtu4l je napisao/la:
Rios je napisao/la:Ma Virtu druze nekako mi je ova izjava neozbiljna,cuj razmislit ce a vec jednom nas odbio..Po meni momak je tu sansu o razmisljanju i vaganju vec jednom ispucao i sad bi trebao dati neki konkretniji znak. Mi smo valjda prevazisli ( ili bi bar trebalo da je tako ) to vrijeme kad smo cekali,molili i bili druga-treca opcija. :kafa:
Ma sve je tu jasno. Razmisliće, i to je jasno, odškrinuo nam je vrata ponovo, a i shvatio je da bi za godinu-dvije mogao biti prvi napadač reprezentacije. Međutim moramo razmišljati glavom a ne srcem. Džekin sat polako otkucava, Vedadov je skoro otkucao, Đurića i slične ne računam.

Ara, Baja... ko zna šta će se desiti sa njima.

Jednostavno, Tanković bi nam sjeo kao budali šamar.
Ne znam prijatelju,po meni ta vrata bi sad morala biti otvorena a ne odskrinuta,al eto..Jednostavno pristup citavoj prici Tankovica je po meni neozbiljan kad je dres BiH u pitanju. Perspektivan jeste,ali nije bas Ibrahimovic pa da moramo po drugi put cekati da on nesto razmislja i da nas eventualno opet odbije.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 21 apr 2015, 15:06

Rios po cemu je prespektivan sto je pao doso sa otoka da igra za mlade AZ nazivas prespektivom..De informisite se i dati 5 golova za cjelu sezonu je mizuerno .. Lupate gluposti i ti i virtual

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 21 apr 2015, 15:14

Da nije perspektivan ne bi ni pisale Svedske novine o njemu, valjda je to samo po sebi jasno. Tamo se clanci ne kupuju. Forma mu je pala u drugom dijelu prvenstva kao i Arslanagicu. Ali da od njih dvojice mogu biti vrhunski igraci to nije uopce stvar za diskusiju.
@ virtual
Bogu hvala pa si poceo promisljati racionalno. To se od tebe ocekuje.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 21 apr 2015, 15:17

adal je napisao/la:Rios po cemu je prespektivan sto je pao doso sa otoka da igra za mlade AZ nazivas prespektivom..De informisite se i dati 5 golova za cjelu sezonu je mizuerno .. Lupate gluposti i ti i virtual
Jedan je dosao iz boljeg kluba sa otoka u Dinamo. I ne moze mu se poreci da je talentiran. Ipak manje nego Tankovic. To nije mjerilo niceg. Mnogi mladi igraci imaju slican put.

saransak
Kontakt:

Post Postao/la saransak » 21 apr 2015, 15:43

ne treba nam smeće od lika, mogli smo bez ibre, možemo i bez tankovića

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 apr 2015, 16:19

Kad se sjetim hvalospjeva na racun svedskog selektora a covjek na putu da izgubi igraca kojeg je imao u ruci i koji je jedva cekao da zaigra za njih. Oni populisticki fazoni sa posmatranjem treninga izgleda da nisu bas garancija uspjeha na duze staze.. Pozvao ga jednom, nezasluzeno, i onda ga sutnuo. Pa se Mujo naljutio. Ona Susiceva taktika "ko jednom udje u ekipu tesko ispada iz nje" mozda i nije tako losa kao sto ljudi misle. :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 apr 2015, 16:22

adal je napisao/la:Rios po cemu je prespektivan sto je pao doso sa otoka da igra za mlade AZ nazivas prespektivom..De informisite se i dati 5 golova za cjelu sezonu je mizuerno .. Lupate gluposti i ti i virtual
Ne, nego ćemo perspektivom nazivati lika koji ima 24 godine, čiji klub ispada iz Serije A, a on je u dvije sezone zabio desetak golova u više od 70 utakmica, a više od dvije trećine su iz druge i treće lige.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 21 apr 2015, 16:45

calcio je napisao/la:Kad se sjetim hvalospjeva na racun svedskog selektora a covjek na putu da izgubi igraca kojeg je imao u ruci i koji je jedva cekao da zaigra za njih. Oni populisticki fazoni sa posmatranjem treninga izgleda da nisu bas garancija uspjeha na duze staze.. Pozvao ga jednom, nezasluzeno, i onda ga sutnuo. Pa se Mujo naljutio. Ona Susiceva taktika "ko jednom udje u ekipu tesko ispada iz nje" mozda i nije tako losa kao sto ljudi misle. :)
Nista vezano za Susica nije bilo dobro i smijesno ga je usporedjivati sa ozbiljnim trenerima. Ta taktika je inicirala situaciju da nam je Avdija iskusni reprezentativac. Pa zar jos nisi shvatio da ga niko ne trazi iako je imao dosta dug posao u nasoj repki. Safet nas je ukopao zadnjim dijelom njegovog treniranja. Ali sebe je jos vise unistio. On nije covjek za strucni rad u nogometu i cudim se da ti to jos uvijek nije jasno.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 apr 2015, 17:17

Virtu4l je napisao/la:
Ne, nego ćemo perspektivom nazivati lika koji ima 24 godine, čiji klub ispada iz Serije A, a on je u dvije sezone zabio desetak golova u više od 70 utakmica, a više od dvije trećine su iz druge i treće lige.
Pa i Tino se naziva perspektivom...
DRUG NEBI TI PUNCA

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 apr 2015, 17:21

Nema sumnje da je Tankovic perspektivan, ali ove prljave igre koje sada on vodi su dno dna, koristi nasu repku da bi se jos nekako domogao poziva Svedske. Kao ako me pozove Bosna, razmislicu. Ma ja. :wave:

Potencijal je neosporan, iako nije nimalo ubjedljiv u Alkmaaru, bolje ili jedako dobro rjesenje kao Djurica i Mahmutovic.

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 21 apr 2015, 17:52

Pozvati ga na sljedeće okupljanje, ostaviti ga na klupi i onda ga ne pozvati više :D
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 apr 2015, 17:58

Mesa ga je sigurno kontaktirao i posjetio. Ja da sam Mesa, dao bih izjavu za ove Svedske novine, da to sa interesom nase reprezentacije nije istina. To bi uzelo pritisak sa Sveda, a njemu materijal za promociju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 21 apr 2015, 18:05

Virtu4l je napisao/la:
Svaki klub iz serie A je jaci od AZ i njihovih poletaraca .. zivim u Holandiji.......Momak ne zna igrat .. gledo sam ga TARABA ja bi vise volio da zna i da igra u nasoj repki ali ne zna!!!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 21 apr 2015, 18:35

Ne treba davati nikakve izjave za novine nego ignorirati. Mesa bi mu trebao obecati poziv u tisini ali tek kada potpise promjenu drzavljanatva. Prije nikakve izjave bas kao sto i radi. Treba mu se iskreno reci da mu mi ne zelimo biti reklama za Svedsku ali mu i obecati poziv. A kada potpise nas je ko i Djuka za sva vremena.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Goalgetter, HariTz, Proximic i 29 gostiju.