Pusti i Žujo je kao i Brkati na vrijeme pobijegao.Orton je napisao/la:Migaj ti Zuji potrcko mali.
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
SRETAN BROJ - 1725
ma ovo je djelo igraca, zbog prevelike kontrole od Kodre. Zalit ce Sarajevo za Kodrom, zivi bili pa vidjeli. Cuj igraca, sada cemo igrati. Pa to vrijedja inteligenciju svakom normalnom navijacu Sarajeva.
****...
Pored toga, ova uprava pokazuje da je i dalje u BH standardima. Pa ne mozes svakih 5-6 mjesci smjenjivati trebera **** te.
****...
Pored toga, ova uprava pokazuje da je i dalje u BH standardima. Pa ne mozes svakih 5-6 mjesci smjenjivati trebera **** te.
Dobro hajmo sada pošteno haj šta da im radimo kada neće da se trude i igraju kako treba daj prijedlogLvG je napisao/la:ma ovo je djelo igraca, zbog prevelike kontrole od Kodre. Zalit ce Sarajevo za Kodrom, zivi bili pa vidjeli. Cuj igraca, sada cemo igrati. Pa to vrijedja inteligenciju svakom normalnom navijacu Sarajeva.
****...

SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
Rekoh ja da brukate Boga, i bi u pravu.
Sarajevo nakon 15. kola dva boda zaostatka od Sirokog. Kodro najbolji trener premijer lige.
Sarajevo nakon 22. kola dva boda zaostatka od Sirokog. Nijedna od cetri utakmice protiv najjacih ekipa nije odigrana. Mjenjaj Kodru nema pojma.
Sarajevo nakon 15. kola dva boda zaostatka od Sirokog. Kodro najbolji trener premijer lige.
Sarajevo nakon 22. kola dva boda zaostatka od Sirokog. Nijedna od cetri utakmice protiv najjacih ekipa nije odigrana. Mjenjaj Kodru nema pojma.
super je napisao/la: jucerasnji trening je bio bas zestok
Nije li smijesno da si stigao prokomentarisati ovdje a u svojoj mahali ne smijes, vjerovatno kao ni tvoj predsjednik ni direktor, jer ko li ce se suprostaviti kriminalcima koje ste u klub pustili. Ja mislim da je red ispred Grbavice dva kilometra red napravljen od investitora koji jedva cekaju da pare na raspolaganje stave ekipi gdje se ne zna ni ko pije ni ko placa, ustvari zna se ko placa

Tako mi statuta 49% - 51% vi ste zlatni sada kakvi ce te naredne godine biti

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
amidzaTan je napisao/la:super je napisao/la: jucerasnji trening je bio bas zestok
Nije li smijesno da si stigao prokomentarisati ovdje a u svojoj mahali ne smijes, vjerovatno kao ni tvoj predsjednik ni direktor, jer ko li ce se suprostaviti kriminalcima koje ste u klub pustili. Ja mislim da je red ispred Grbavice dva kilometra red napravljen od investitora koji jedva cekaju da pare na raspolaganje stave ekipi gdje se ne zna ni ko pije ni ko placa, ustvari zna se ko placa![]()
Tako mi statuta 49% - 51% vi ste zlatni sada kakvi ce te naredne godine bitijos kad uzmemo u obzir cinjenicu da se liga skracuje naredne godine, te da ce svi jaci biti
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

1946
Nemoj se praviti budala pod jedan zato što nebalansiraš stvari kako treba. Nakon 15 kola smo bili drugi na tabeli sada smo 4 na tabeli, da zaostajali smo za kamenjarima 2 boda nakon 15 kola zastajemo i sada samo što su se sada priključili za borbu za titulu i Zrinjski i Željezničar koji su ispred nas i svi imaju svoje račinice za prvaka. Sa ovakvom igrom ne bi pobijedili ni jednog konkurenta za naslov koji nam dolazi na AFH. Budi malo realan kada pričaš o stvarima o kojima pričaš.samoposmatram je napisao/la:Rekoh ja da brukate Boga, i bi u pravu.
SRETAN BROJ - 1725
samoposmatram je napisao/la:Rekoh ja da brukate Boga, i bi u pravu.
Kodro nebi pohvatao konce ove ekipe ni za 300 godina i najmanje sto su mogli uraditi je da ga se rijese u ovom trenutki jer Sarajevo daleko od one igre koju je igralo prosle godine, hvala bogu pa su nas i rezultati drugih (Sirokog) posluzili pa smo jos u igri za titulu.
A ovima koji pricaju da je uprava jos u okvirima BiH nazalost ce jos dugo da im drzi lekcije iz poslovnog i sportskog menadzmenta, a to se ne moze tek tako prepisati ili nauciti za dan, ono sto je nase SKOLOVANO rukovodstvo godinama ucilo i sto sad uspijesno primjenjuje

-
- Kontakt:
Upravu si, Zrinjski i Zeljeznicar su bili daleko od prvog mjesta nakon 15. kola...
AmidzaTan, ako ti je mejtef skolovanje onda si u pravu.
samoposmatram je napisao/la:Upravu si, Zrinjski i Zeljeznicar su bili daleko od prvog mjesta nakon 15. kola...
Izmedju ostalog i to, jer su stari ljudi uvijek govorili da "od viska glava ne boli"

Kakvi cete vi tek biti kad pored svega dobroga sto vam se desilo u klubu, pocevis od Tana, sponzora, aviona, opet ne mozete meda na kašiku o ovoj kako vi kazete kukuruz ligi ?amidzaTan je napisao/la:Tako mi statuta 49% - 51% vi ste zlatni sada kakvi ce te naredne godine bitijos kad uzmemo u obzir cinjenicu da se liga skracuje naredne godine, te da ce svi jaci biti
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Predpostavljam da sljedecih sezona napadate duplu sa novim trenerima i igracima nakon ljetne pauze, predsezonskog i polusezonskog remonta ? Kad krece ta dominacija sa dvije ekipe, setanje ligom +20 bodova, mozda dok Zvjedan i Spahic slete sa Turkysh avionom ? Jos akademija kad se izgradi ima da stancate igrace u vecem tirazu.
Rugali se vi nama nemamo pare da platimo vodu a Benko 10.000 € ima platu, a opet iza nas, da stvar bude gora idalje se pravite pametni a europa vam dosla u pitanje ne titula.
Niste svjesni kako cete tek ispastati radi 51% - 49% u buducnosti !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Koliko će karta biti sutra je li iko išta najavljivao?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
8 KM je karta.Carlo je napisao/la:Koliko će karta biti sutra je li iko išta najavljivao?
Hvala drugorbit je napisao/la:8 KM je karta.Carlo je napisao/la:Koliko će karta biti sutra je li iko išta najavljivao?

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Zanimljivo da nigdje insajdera da vam jave dešavanja jučer sa treninga koji su i uticali na otkaz/ostavku mehe(bar kako se prica) ili rade preko PP-a to da ne vide ostali 

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Neću pa da okrenete pricu na zelju, ljubomoru i sl. pitajte insajdere za to vam i sluze, a cut ćete i na tekmi sutra u priči sigurno nije bas da je tajna, uvijek ispadnem ja zlonamjeran 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oni koji trebaju znati znaju,hvala tebi na brizi Jose
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Prvo ste se rješili Jarnija pa Uščuplića pa Kodre, sad samo da se opet rješite Uščuplića i bit če te pravi divovi 

haha lik visi na "infu", da objave zajebanciju kakvu ovaj će prenijeti ovdjeJoseeMourinho je napisao/la:Neću pa da okrenete pricu na zelju, ljubomoru i sl. pitajte insajdere za to vam i sluze, a cut ćete i na tekmi sutra u priči sigurno nije bas da je tajna, uvijek ispadnem ja zlonamjeran

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], johntravolta123, ristagrad i 32 gosta.