Nego forumskeVelaHavle je napisao/la:P'da. Nismo mi seoske varalice.messilla je napisao/la:Samo pošteno. Ove varalice samo guglaju.VelaHavle je napisao/la:BRez guglanja

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nego forumskeVelaHavle je napisao/la:P'da. Nismo mi seoske varalice.messilla je napisao/la:Samo pošteno. Ove varalice samo guglaju.VelaHavle je napisao/la:BRez guglanja
Ujedno država je jedini sultanat in the worldDANTES je napisao/la:Bandar Seri je glavni grad...?
kad znaš onda znaš... ajde postavi nam ti neko pitanje, pošto ili znaš geografiju, ili studiraš ili guglaš....mada ja mislim da je ovo prvo..Dex je napisao/la:Ujedno država je jedini sultanat in the worldDANTES je napisao/la:Bandar Seri je glavni grad...?![]()
Inače moj profesor geografije je postavljao ta neka pitanja za 5, pa je i to bilo jednomDANTES je napisao/la:kad znaš onda znaš... ajde postavi nam ti neko pitanje, pošto ili znaš geografiju, ili studiraš ili guglaš....mada ja mislim da je ovo prvo..Dex je napisao/la:Ujedno država je jedini sultanat in the worldDANTES je napisao/la:Bandar Seri je glavni grad...?![]()
Gugla bolan. Kakav on i geografija.DANTES je napisao/la:kad znaš onda znaš... ajde postavi nam ti neko pitanje, pošto ili znaš geografiju, ili studiraš ili guglaš....mada ja mislim da je ovo prvo..
Bingmessilla je napisao/la:Gugla bolan. Kakav on i geografija.DANTES je napisao/la:kad znaš onda znaš... ajde postavi nam ti neko pitanje, pošto ili znaš geografiju, ili studiraš ili guglaš....mada ja mislim da je ovo prvo..
Kad god sam na kupanju kontam da ide uzvodno, inače idem jednom u godini kuknjavahoshafka je napisao/la:Koja rijeka u BiH ponekad teče uzvodno![]()
e haj sad
NyaminyamiDANTES je napisao/la:Kako se zove Bog rijeke Zambezi, božanstvo koje štuju lokalna plemena? ah da vas vidim sad...
očito nisam jedini gledao dokumentarac.. šibaj daljeBvB09 je napisao/la:NyaminyamiDANTES je napisao/la:Kako se zove Bog rijeke Zambezi, božanstvo koje štuju lokalna plemena? ah da vas vidim sad...
TačnoCentre forward je napisao/la:Mongolija.
vidiš ja sam uvijek mislio da dominiraju majmuni i magarcialan_kardec je napisao/la:u ovoj našoj džamahiriji to je negdje odnos fifti-fifti.![]()
ima kod nas konja i mnogo više nego što raja misli.