I ovo lici na 4-3-1-2 formaciju, isto sranje ko u Portugalu, zasto ne 4-2-3-1
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Opet bez Rodea
prakticki nista nije promijenio u postavci iz prve utakmice, lahm opet na sredini, rafinja na beku, jedino badstubera umjesto dantea stavio, na papiru prakticki prekopirano, nadam se da cemo na terenu vidjet drugaciji bajern, jos svajni jedino na klupi od ovih sto smo ocekivali, nema ni robena ni riberija, ne znam zasto i mozda cete reci da nisam dobar navijac, al jednostavno nisam optimistican ni sekunde..
ali zelim srecu svom bajernu
ali zelim srecu svom bajernu
+1coelho41 je napisao/la:nisam optimistican ni sekunde
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
A jeste pesimisti utakmica još nije počela a vama koljena već klecaju.
Gdje je nestao optimizam bavarci. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
U postaviSaurman je napisao/la:A jeste pesimisti utakmica još nije počela a vama koljena već klecaju.Gdje je nestao optimizam bavarci.
Mia San Mia
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Odg: FC Bayern München
Nadam se da cu veceras prestati sa sutnjom i da ce ekipa naci svoje mjesto u polufinalu koje mi je u ovom momentu u rangu sa osvajanjem trofeja jer stvarno ne mogu podnijeti jos jedno ponizenje, jos jedan poraz, jos jedno ispadanje.
Ova ekipa zasluzuje uspjeh, ovi momci imaju snagu, volju, zelju, htijenje da veceras odigraju iznad svojih mogucnosti i plasiraju se u polufinale a odigrati na najvecem mogucem nivou itekako mogu.
Svaki igrac veceras mora biti ratnik, mora ostaviti srce i dusu na terenu, mora pokazati Svijetu da je onaj mec u srijedu bio samo jedan los mec te da se takva noc vise ne moze ponoviti.
Vrijeme je da 37 miliona vrijedne noge opravdaju ulozeni novac i trud i da svojom partijom zivota odvedu ekipu u narednu rundu, upravo onako kako su prosle godine nacionalnoj selekciji donijele toliko zeljeni trofej.

Vrijeme je da ovaj covjek pokaze svoje umijece i znanje!!!
Onaj koji mi je u posljednje vrijeme postao trn u oku bi nakon vecerasnje partije mogao izgubiti svako moje povjerenje a vecina zna o kome je rijec jer sam ga kritikovao u nekoliko navrata.
Ako veceras ne napravi ono sto je nekoc znao napraviti vjerovatno sa moje strane vise nece docekati toplu rijec.
Hajde Mulija, demantuj svaku moju kritiku.
Hajde Xabi, "metni" ga iz onog svog prepoznatljivog prizemnog slobodnjaka.
Hajdeeeee!!!

I BELIEVE!!!
AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
Ova ekipa zasluzuje uspjeh, ovi momci imaju snagu, volju, zelju, htijenje da veceras odigraju iznad svojih mogucnosti i plasiraju se u polufinale a odigrati na najvecem mogucem nivou itekako mogu.
Svaki igrac veceras mora biti ratnik, mora ostaviti srce i dusu na terenu, mora pokazati Svijetu da je onaj mec u srijedu bio samo jedan los mec te da se takva noc vise ne moze ponoviti.
Vrijeme je da 37 miliona vrijedne noge opravdaju ulozeni novac i trud i da svojom partijom zivota odvedu ekipu u narednu rundu, upravo onako kako su prosle godine nacionalnoj selekciji donijele toliko zeljeni trofej.

Vrijeme je da ovaj covjek pokaze svoje umijece i znanje!!!
Onaj koji mi je u posljednje vrijeme postao trn u oku bi nakon vecerasnje partije mogao izgubiti svako moje povjerenje a vecina zna o kome je rijec jer sam ga kritikovao u nekoliko navrata.
Ako veceras ne napravi ono sto je nekoc znao napraviti vjerovatno sa moje strane vise nece docekati toplu rijec.
Hajde Mulija, demantuj svaku moju kritiku.
Hajde Xabi, "metni" ga iz onog svog prepoznatljivog prizemnog slobodnjaka.
Hajdeeeee!!!

I BELIEVE!!!
AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
4 ili 5 - 0 za Bayern..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- schweinsteiger
- Kontakt:
Nestao tamo gdje pocinje Pepova ludost,zbog koje stavlja Lahma u vezni red,a Rafinhu na beka.Saurman je napisao/la:A jeste pesimisti utakmica još nije počela a vama koljena već klecaju.Gdje je nestao optimizam bavarci.
Steta sto nije imao muda da Rafinhu ostavi na klupi,Lahma na beka,a Rode u vezni red.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia
Mene nije iznenadio, očekivao sam da Lahma neće micati iz sredine nažalost.schweinsteiger je napisao/la:Nestao tamo gdje pocinje Pepova ludost,zbog koje stavlja Lahma u vezni red,a Rafinhu na beka.Saurman je napisao/la:A jeste pesimisti utakmica još nije počela a vama koljena već klecaju.Gdje je nestao optimizam bavarci.
Steta sto nije imao muda da Rafinhu ostavi na klupi,Lahma na beka,a Rode u vezni red.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- GazijaKalesija
- Kontakt:
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SPREČA
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
gece, lewa, alonso, miler i legenda laaaaaaam; ajmoooo
Samo da svratim da pozdravim ekipu
Večeras smo kao otpisani, što je bilo nemoguće za očekivati do prije par sedmica, ali zbog svega što se izdešavalo i ne treba nešto čuditi sav ovaj pesimizam. Nažalost i ja sam jedan od tih koji vjeruju da je prolaz pod velikom upitnikom i da bol bude veća, da se to desi kada imamo najjaču ekipu i to protiv usranog Porta.
Da ne duljim, uspjehu bih se radovao kao finalnoj pobjedi, eto koliko mi je stalo da ovo pregrmimo.
Ajmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Hajde u zdravlje momci pa da se večeras slavi

3 gola minimalno moraju pastiiiii
Večeras smo kao otpisani, što je bilo nemoguće za očekivati do prije par sedmica, ali zbog svega što se izdešavalo i ne treba nešto čuditi sav ovaj pesimizam. Nažalost i ja sam jedan od tih koji vjeruju da je prolaz pod velikom upitnikom i da bol bude veća, da se to desi kada imamo najjaču ekipu i to protiv usranog Porta.
Da ne duljim, uspjehu bih se radovao kao finalnoj pobjedi, eto koliko mi je stalo da ovo pregrmimo.
Ajmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Hajde u zdravlje momci pa da se večeras slavi

3 gola minimalno moraju pastiiiii
Vom Jäger zum Gejagten
-
Nerminovic
- Kontakt:
pa' ne mogu da vjerujem, stativa

EDIT: Toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo'

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR FÜR DEN FC BAYERN MÜNCHEN!
THIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGO

EDIT: Toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo'
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR FÜR DEN FC BAYERN MÜNCHEN!
THIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGO
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
opet thiago gotzeu dokazuje da je klasa za njeg..kako je ušo nabrijano u utakmicu i kako igra srcem zaslužio je ovaj goo
naprijed bayern ljubavi moja
Bravo bavarci, to je ono što vam je trebalo, gol u prvih 15 minuta, sad je sve moguće, biti će sexa, sretno 
Ffffffffuuuuuuuuu, pao je kamen sa hercike
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Fakat, kaako malo prije Gece odusta od lopte, da je Martinez ili Tiago bio uklizali bi, pokusali bi do kraja. Ali nece to nas ljepotan.coelho41 je napisao/la:opet thiago gotzeu dokazuje da je klasa za njeg..kako je ušo nabrijano u utakmicu i kako igra srcem zaslužio je ovaj goo
Mia San Mia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.