mora da je pravo zanimljivo gore na tvom leveluHusika je napisao/la:Neka ide na operaciju taman kad nam pocnu kvale, da se prosetamo kroz njih kao vreo noz kroz puter !!!!
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Evil Genius II
Re: Miralem Pjanić
zasad nije nista sigurno tako da zvanicne informacije osim da miralem pjanic trenira odvojeno od ostalih i da je pod upitnikom za vikend nema. pise se kako je ta operacija samo jedna od mogucnosti otklanjanja datog problema, a postoje naravno i neka alternativna rjesenja pa bi na ljeto trebali znati za koje ce se on i medicinsko osoblje kluba odluciti. sto se tice ovog vremena oporavka to je moja licna pretpostavka onako po sjecanju na druge igrace koji su imali slicne povrede. opet kazem: sve zavisi od ozbiljnosti situacije.

Aha..Ne znam sta bih ti rekao,osim da ponovim da se nadam se znaju sta rade i da nece rizikovati bila kakve komplikacije povrede. A ako opet realan rizik ne postoji onda to treba prolongirati za kraj sezne,jer potreban je i Romi a Bogami i nama protiv Izraela.Evil Genius II je napisao/la:zasad nije nista sigurno tako da zvanicne informacije osim da miralem pjanic trenira odvojeno od ostalih i da je pod upitnikom za vikend nema. pise se kako je ta operacija samo jedna od mogucnosti otklanjanja datog problema, a postoje naravno i neka alternativna rjesenja pa bi na ljeto trebali znati za koje ce se on i medicinsko osoblje kluba odluciti. sto se tice ovog vremena oporavka to je moja licna pretpostavka onako po sjecanju na druge igrace koji su imali slicne povrede. opet kazem: sve zavisi od ozbiljnosti situacije.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Taman ti pogled zaklanjaju moja ..da 
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Ne znaš šta je gore, da ga izgubimo protiv Izraela ili da odradi tu operaciju pri završetku sezone, pa mu propadne transfer u Liverpul ili gdje ga već sele. Nema više vremena za bacanje, potreban mu je jedan iskorak naprijed u karijeri.
Najbolje bi bilo da operacije uopšte ne bude, ali ako će mu to zadavati probleme, neka se riješi toga što prije da se ne bi još više dodatno zakompliciralo, očigledno je i to jedan od uzroka njegovih nešto slabijih igara.
Najbolje bi bilo da operacije uopšte ne bude, ali ako će mu to zadavati probleme, neka se riješi toga što prije da se ne bi još više dodatno zakompliciralo, očigledno je i to jedan od uzroka njegovih nešto slabijih igara.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
Evil Genius II
ako bi se zadao i skiljio, a nemam razloga za to jer me tvoja muda da prostis ne zanimajuHusika je napisao/la:Taman ti pogled zaklanjaju moja ..da

btw, lijepo te vidjeti ovako u tvojoj zoni komfora, libero, kako vodis diskusije na temu anatomije muskih polnih organa tj zlijezda jer i bog i narod su svjedoci da se sa fudbalom nisi snalazio.
cim lagano trckara i radi po posebnom programu vjerujem da ce operaciju ostaviti za ljeto upravo jer nam treba u tom ganjanju drugog mjesta. eh sad, koliko ce to odlaganje donijeti stete problematicnom clanku to ne znam. rekao bih da je okruzen strucnim ljudima koji znaju sta rade, ali s obzirom na sve povrede koje su nas zadesile ove sezone ni u to nisam siguran.Rios je napisao/la:Aha..Ne znam sta bih ti rekao,osim da ponovim da se nadam se znaju sta rade i da nece rizikovati bila kakve komplikacije povrede. A ako opet realan rizik ne postoji onda to treba prolongirati za kraj sezne,jer potreban je i Romi a Bogami i nama protiv Izraela.
kao sto @rope napisa - ne mozes biti pametan nikako u ovoj situaciji.
Bilo bi odlicno da predje u Barcu, sigurno bi bio korisniji nego Romi i ima sve karakteristike koje krase Barcinu igru.
Sto se tice operacije, treba odmah da je obavi, neka nista ne ceka i ne rizikuje.
Sto se tice operacije, treba odmah da je obavi, neka nista ne ceka i ne rizikuje.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
To je jedini klub na svijetu u kojem bi on pokazao šta zna i svaki drugi transfer bi produžio agoniju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovo je jedino sigurno u citavoj priciEvil Genius II je napisao/la: kao sto @rope napisa - ne mozes biti pametan nikako u ovoj situaciji.
Zanimljiva je meni ova prica oko Barse
Medjutim,meni je jos jedan klub zanimljiv - City
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ako Sitiju treba kreativac imaju slobodnog igraca na trzistu, Spahic 
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Miralem Pjanić
Barcelona je idealna za njega, jedini klub gdje nece morati puno mjenjati ovaj dosadasnji pristup u igri, jer onaj trojac u napadu i bekovi ionako rade 80% posla u ofanzivi. Eh tu se moze dozvoliti taj luksuz da igra tzv. povucenog playmakera kako ovdje neki govore.
Koja bi to sredina bila Biskvit/Pjanic/Rakitic
. Tu je i Iniesta al on zna cesto i krilo igrati.
Ja licno sumnjam da ce on zavrsiti u Barceloni, malo mi nadu daje cinjenica da je Enrique trener i koji je veliki simpatizer Pjanica.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Koja bi to sredina bila Biskvit/Pjanic/Rakitic
Ja licno sumnjam da ce on zavrsiti u Barceloni, malo mi nadu daje cinjenica da je Enrique trener i koji je veliki simpatizer Pjanica.
teško će Barca dovest' Pogbu, Kokea ili Verrattija, veće šanse imaju dovest' Kovačića, iako ne vjerujem da ga Inter želi prodat', al' s obzirom da nema nagovještaja da bi Inter mogao na vrh Serie A i evropskog fudbala, onda je moguće da Kovačić zatraži da ga prodaju ako dođe ponuda, tako da je od svih njih Mire najrealnija opcija
što se tiče stila igre Barce i Mireta, te poređenja sa Xavijem, sve to stoji i sve je istina, međutim, Barca pod vodstvom Luis Enriquea je dosta atipična u odnosu na ono kako je Barca igrala godinama, najbolji dokaz tome je dovođenje Rakitića
što se tiče stila igre Barce i Mireta, te poređenja sa Xavijem, sve to stoji i sve je istina, međutim, Barca pod vodstvom Luis Enriquea je dosta atipična u odnosu na ono kako je Barca igrala godinama, najbolji dokaz tome je dovođenje Rakitića
Bez ljutnje ali vi stvarno niste normalni, pa majku mu daj te sebi vremena pa OBJEKTIVNO pogledajte sve nastupe Pjanica u repci, pa pogledajte malo i nastupe u klubovima, o cemu vi sanjate, Barcelona???
Definitivno nismo ok u glavi nacija...
Po prikazanom ni u Zelji ne bi imao startnu poziciju...
Neka ljubi Papi svaki dan ruke sto ga trpe u Romi...
Ma sta Toti zna, ako je gringo rekao da je loš, loš je.
Neka Toti nabroji 5 igraca iz BiH pa da vidmojasmin10 je napisao/la:Ma sta Toti zna, ako je gringo rekao da je loš, loš je.
Kakve veze sada to ima? Ti si govorio da je sreća što ga trpe u Rimu, dok je Toti pun hvale na račun malog princa.
Ali zašto vjerovati legendi Rome, ipak ti znaš bolje.
Ali zašto vjerovati legendi Rome, ipak ti znaš bolje.
Pogledaj ti nastupe igraca koji je bio najbolji na SP.Husika je napisao/la:Bez ljutnje ali vi stvarno niste normalni, pa majku mu daj te sebi vremena pa OBJEKTIVNO pogledajte sve nastupe Pjanica u repci, pa pogledajte malo i nastupe u klubovima, o cemu vi sanjate, Barcelona???
Sinoc sam gledao BiH-Nigerija do ponistenog gola. Samo koji potez Pjane, dodaje Misimovicu on do Dzeke i pada gol. Protiv Argentine je bio odlican.
btw tu utakmicu smo trebali dobiti, iako je Susic katastrofalno postavio formaciju. Ono sto sam sinog pogledao Medunjanin je jedno vrijeme provodio na desnom krilu sa Izetom, stvarno nigdje veze. Dole lijevi bek propuh.
Onda Spahic, uzasan je bio. Pogresan pas prema Lulicu, onda Medunjaninu(Medo dobija zuti radi Spahe), onda duga visoka lopta on je totalno pogresno protumacio. Tu ga je Sunjic spasio. Onda izvozi loptu prema naprijed i pogresan pas Pjanicu. Katastrofa...
Cesto ja to spominjem ovdje ali uglavnom prodje nezapazenosoko je napisao/la: Sinoc sam gledao BiH-Nigerija do ponistenog gola. Samo koji potez Pjane, dodaje Misimovicu on do Dzeke i pada gol. .
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
Evil Genius II
prelahko i prebrzo se zaboravilo to svjetsko prvenstvo, a previse se spominje taj famozni kipar kada je u pitanju miralem pjanic . . . i izrael. libero obozava highlightse tekme sa izraelom 
znači, predasistencija 
Da, oko Kipra su dežurni mitomani stvorili svojevrsni kult, zajedno s famoznom Grčkom, sve češće ga koriste kao neki valjani dokaz da ospore Pjanića, ali zato kada se s pravom spomene Iran ili bilo koji drugi naš meč na SP-u, odmah nastaje tajac ili se pokušava na kojekakve načine osporiti Mundijal. Hej, MundijalEvil Genius II je napisao/la:prelahko i prebrzo se zaboravilo to svjetsko prvenstvo, a previse se spominje taj famozni kipar kada je u pitanju miralem pjanic.
Ali eto, nije da me čudi. Svega smo se naslušali od ovih nazovi "stručnjaka", koje naš običan mozak očito nije u stanju da razumije. A biće toga još, samo što su vremenom jedne te iste provale postale izlizane i otrcane da više nikom nije čak ni smiješno.
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF i 30 gostiju.